Gość: dziewczyna... IP: *.media4.pl 05.04.08, 11:32 Boli mnie,a wlasciwie pulsuje w okolicy ucha i skroni co moze byc tego przyczyna??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: bol - kucie 05.04.08, 12:29 obawiam sie ze to objawy migreny. czy to pierwszy raz? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna... Re: bol - kucie IP: *.media4.pl 05.04.08, 12:59 Tak pierwszy raz cos takiego mam.Myslalam o migrenie. Da to sie jakos zlikwidowac???To strasznie denerwujace jest. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: bol - kucie 05.04.08, 17:19 kucie to jest metalu, a w uchu to może cię co najwyżej kłuć... Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: bol - kucie 05.04.08, 22:01 w uchu czy okolicy ucha? bo jesli w uchu to moze zapalenie ucha. a tak w ogole to sprobuj wziac jakis lek p/bolowy i zrob sobie wizyte do lekarza, niech ci zajrzy do tego ucha na wszelki wypadek. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna... Re: bol - kucie IP: *.media4.pl 06.04.08, 02:01 Boli mnie w okolicy ucha i skroni,wiec zapanienie ucha odpada. Zazylam tabletke p/bolowa przeszlo jednak chcialabym wiedziec oc to moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: bol - kucie 06.04.08, 08:20 Cierpialam na migreny,bol w okolicy skroni - owszem,ale nigdy nie w okolicy ucha.Moze jednak zapalenie ucha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A moze Re: bol - kucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 15:21 po prostu nerwoból. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: bol - kucie IP: *.internet.radom.pl 06.04.08, 20:13 jeżeli to jednorazowy ból, to nie ma się czym przejmować. Na forum nikt ci w ciemno nie powie co to jest. Nawet lekarz bez badań nie postawi diagnozy. Jeżeli ból nawraca, to wizyta u lekarza niezbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna... Re: bol - kucie IP: *.media4.pl 06.04.08, 21:29 Pierwszy raz takie cos mialam,jesli to sie powtorzy to oczywiscie wybiore sie do lekarza.Wiem,ze nikt na forum nie rozpozna co mi jest pytalam tylko co to moze byc. Dzieki za info! Odpowiedz Link Zgłoś