warszawy

(12 wyniki)
  • co polecacie na krótki weekendowy wypad - tak żeby odpocząc- gdzies niedaleko warszawy???
  • mam pyatnie. ile czasu zajmuje dojazd taksówką z dworca w warszawie na okęcie?
  • Witajcie! Wybieram się na kilka dni do Warszawy, ceny noclegów przyprawiają mnie o zawrót głowy, znalazłam w dość rozsądnej cenie i przede wszystkim w centrum "Hostel zachodni" w budynku PKS. Czy słyszeliście coś o tym miejscu? Wujek google podaje tylko jedną opinię o nim i to niepochlebną, mam nadzieje, że przesadzoną. Serdecznie pozdrawiam!
  • Chciałabym wybrać się w najbliższy weekend gdzieś niedaleko Warszawy (z noclegiem). Proszę o pomoc!
  • Dostalem zadanie bojowe: zaplanowac majowke. Tzn znalezc jakies ładne mile i przyjemne miejsce w okolicy Warszawy w ktorym mozna połazic po lesie i pokulać sie w trawie, z naciskiem na kulanie się :D Strasznie bylo by milo gdyby ktos posluzyl mi radą i doświadczeniem, bo ostatnio mialem problem ze znalezieniem chocby kawalka lasu wolnego od cywilizacji i wszechobecnych spacerowiczow.
  • Witam. Poszukuje jakiegos bardzo dobrego hotelu w centrum Warszawy na weekend do kwoty 500 pln za noc. Co mozecie mi polecic??? Wydaje mi sie ze sheraton jest dobrym wyborem ale moze macie jakies inne propozycje lub sugestie. Z gory dziekuje za pomoc!!!
  • Chece rodzicow z dzieciakami wyslac na tydzien wakacji w lipcu. Moze ktos zna mile gospodarstwo agroturysyczne lub maly pensjonat niezbyt daleko od Warszawy? Koniecznie pelne wyzywienie, las i jakas woda.
  • czy ktos moze sie orientuje w jakichs tanszych hotelach w warszawie?? moze mozecie podac jakies linki?? ewentualnie ceny od...do i cos co jest w wyposazeniu pokoju, np.czajnikm zelazko, itp.
  • proszę polećcie jakieś fajne miejsce (hotel, pensjonat), ciche, najlepiej żeby blisko była jakaś woda.
  • Wybieram sie w weekend na wschod od Warszawy. Jeszcze nie mam sprecyzowanych planow. Jakie miejsca polecacie, co warto obejrzec, gdzie zjesc, a gdzie przenocowac? z gory dziekuje za rady pozdrawiam pepe
  • czy łatwo dostać się z dworca (zachodni czy centralny?) w Warszawie na terminal Etiuda? proszę o jakiekolwie informacje ostatni raz byłam w wawie 10lat temu i nie mam pojęcia jak się tam poruszać.dzięki
  • Pytanie za 100 pkt;-)) dojazd bylby z warszawy-interesuje mnie jak najszybsza opcja dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się