Forum Regionalne Mazowieckie Pruszków
ZMIEŃ
      warsztaty samochodowe

warsztaty samochodowe

(6 wyników)
    • Witam Poszukuje warsztatu samochodowego w Pruszkowie lub okolicach. Moje autko prawdopodobnie nie pali na jeden cylinder. Czy ktos z forumowiczow posiada wiedze gdzie znajde mechanika ktory fachowo zajmie sie moim samochodem? Z gory dzieki.
    • Poszukuję w miarę solidnego i niedrogiego mechanika samochodowego do sprawdzenia szczelności układu chłodzącego w Peugeocie 206 1.9 D.
    • Przestrzegam Was przed warsztatem samochodowym mieszczącym się przy ul Majowej - chodzi o ten doklejony do stacji diagnostycznej przy skrzyżowaniu al. Jerozolimskich i B. Prusa w Pruszkowie. Jest tam bardzo nie miły Pan, który oszukuje klientów.
    • nazywa się GRZEŚ i jest na ulicy Rumuńskiej obok WKD MICHAŁOWICE. Ci panowie są : - nieterminowi ( mają w d... to że jesteś z nimi umówiony na konkretną godzinę i potrafią powiedzieć "przyjedź pan jutro" mimo że termin był DWUKROTNIE POTWIERDZANY telefonicznie ) - potrafią ZWYZYWAĆ KLIENTA !! ( że o obgadywaniu za plecami nie wspomnę ) - ceny są podawane całkowicie z sufitu, a o fakturę lepiej nie pytać !! Jeśli znacie tego typu warsztaty, które lepiej omijać dużym łukiem to OPI...
    • witam wszystkich serdecznie, takie małe pytanko: czy ktoś byłby w stanie polecić mi warsztat samochodowy w Pruszkowie lub niedalekiej okolicy, pochodzę co prawda z Pruszkowa ale podczas mojej 5 letniej nieobecności w mieście sporo się zmieniło i mam naprawdę poważny problem. na samochodach nie znam sie ni w ząb i dlatego zależy mi na znalezieniu kogoś kto nie wymieni mi połowy samochodu pod pretekstem że wszystko było popsute, ktos uczciwy to powinien być znaczy się. a gdyby przy ...
    • Rzecz straszna i przykra - pralka w mloim domu doznała awarii ;-( Poszło jakies łozysko które kosztuje 13 zl, lecz za jego wymianę człowiek z serwisu zazyczył sobie 300zł !!! :-/ Pytanie stad moje, czy nie znacie moze jakiegoś spec od pralek. Taniego i dobrego no i oczywiscie z naszych okolic :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się