Forum Regionalne Śląskie Tarnowskie Góry
ZMIEŃ
      warsztaty samochodowe

warsztaty samochodowe

(4 wyniki)
    • Jeśli kogoś interesuje szybka i fachowa naprawa auta to polecam "Melo" warsztat samochodowy naprawy praktycznie od ręki ...ul.poprzeczna 1
    • Mając na uwadze wasze dobro, ostrzegam Was wszystkich przed własną naiwnością i nieświadomością - nie zlecajcie w firmie "Pascar" wł. Jan Pastuszka, żadnych napraw i robót lakierniczych. Lokalizacja firmy - Strzybnica ul. Grota Roweckiego. Moje i innych doświadczenia z kontaktów z tym " gościem " powinny wystarczyć, by o tym na forum napisać. Bądźcie czujni i nie wdawajcie się z nimi w żadne kontakty!
    • To był pomysł Loggy'ego, a ja wcielam go w życie - który dobry, który zły, tani, drogi? Moje typy to: 1. Elektryka - Pan Koziołek, Bobrowniki Sl, ul.Radzionkowska - solidny rzemieślnik o czym świadczą dyplomy i nagrody z Cechu Rzemiósł Różnych w TG - w sprawach z "prądem" nie ma sobie równych (bardzo rozsądne ceny) 2. Mechanika ogólna - Pan Lisek, Tg-Strzybnica, ul.Zagórska przy stacji Arti - solidny gość, ceny niewygórowane, 3. Mechanika "precyzyjna" - Bracia Szwiec, Oś.Sójcze B...
    • ...mechanik samochodowy to rzadkość. Ja takiego nie spotkałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się