wieliczki

(5 wyników)
  • Wybieram sie do Krakowa i myśle o podjechaniu do Wieliczki,ale... bilety sa STRASZNIE drogie -46 zł od osoby!! Masakra. No i mam w zwiazku z tym pytanie - czy WARTO? Czy to zapiera dech w piersi czy ot, po prostu jest fajnie. Nie bardzo mnie stać by wydac tyle pieniedzy (jade w kikla osób) by tylko stwierdzic - widzialam,zaliczylam, było ok...
  • Cześć, mam dość przyziemne pytanie: jak się ubrać na zwiedzanie kopalni w Wieliczce? Będę tam w sobotę i zastanawiam się czy wymaga to jakiegoś specjalnego ubioru? Jaka tam panuje temperatura? Ile trwa zwiedzanie? Dziękuję za odpowiedzi...
  • noclegi Kraków, Wieliczka oraz okolice w dniach 2- 5 sierpnia przystepne ceny i miła atmosfera proszę o info. (dla 5 osób)
  • Co jest w Polsce do zobaczenia poza obiektami sakralnymi?-wlasnie takie pytanie postawili mi znajomi z Kanady.
  • Gdzie można się wybrać na wycieczkę podziemną,np.sztolnie albo po podziemnych przejsciach pod miastem , najlepiej z przewodnikiem w Polsce oczywiście.Byłam w Kowarach i Wieliczce, podajcie gdzie jeszcze warto pojechać. misia.m@poczta.fm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się