wieliczki

(10 wyników)
  • Mam pytanie do mam, czy i jak załatwiały skierowanie do senatrium w kopalni soli w Wieliczce ? Ja pochodzę z Wieliczki i wiem, że niektórzy znajomi tam mieszkający dostawali skierowanie od pediatry na NFZ i po dłuższym oczekiwaniu (ok. 6msc) dziecko na taki 2 tyg. turnus trafiało. Dzwoniłam do kopalni i sprawdzałam na ich stronie. PRywatnie taki turnus 2tyg. kosztuje ok. 1800-2000PLN (w zal. od sezonu). Można jednak uzyskać skierowanie od lekarza i wteedy koszt pokryje NFZ. Ale skiero...
  • witam, czy w wieliczce albo krakowie mozna bedzie spotkac mikolaja tak zeby mu wczesniej dac prezent i on da dziecku?
  • Szukam dentysty dziecięcego bądź z podejściem do dzieci (dobrym:) w Myślenicach lub Wieliczce.
  • Szukam taniej jazdy konnej w Krakowie lub Wieliczce i okolicach. Dzwoniłam do Sierczy, ale tam cena 350/mies. Może ktoś z Was wie, gdzie można naprawdę tanio lub za pomoc przy koniach pojeździć? [img]https://www.dziecionline.pl/grafika/animowane/zabka.gif[/img]
  • Witam czy wiecie gdize w okolicy wieliczki mozna pojeżdzić konno?
  • Witam, z końcem lata przeprowadzam się z Krakowa "na wies" - do Sierczy k. Wieliczki (15 min. pieszo od Rynku w Wieliczce). Moja obecna (świetna) niania nie będzie mogła do nas dojeżdżać więc niestety muszę szukać innej. Zależy mi na życzliwą, uśmiechniętą osobę, w dobrym zdrowiu, obojętnie w jakim wieku. Córeczka ma teraz 8 miesięcy,2 ząbki i śliczny uśmiech. Ja pracuję przy komputerze w domu. Odpowiedzi, polecenia proszę na priva, ew. telefonicznie 0600 35 30 34
  • ktoś korzystał? może jakis polecić? wiele widzialam, ale nie wiem, które naprawdę godne polecenia
  • Witam Mam pytanie do rodziców dzieci w wieku przedszkolnym czy byliby chetni przyprowadzać swoje pociechy popołudniami na zajęcia muzyczno- ruchowe. Na zajeciach proponuję m.in : zabawy muzyczno - rytmiczno - słuchowe spiewanie piosenek granie na instrumentach perkusyjnych układy choreograficzne do piosenek i utworów z muzyki klasycznej Chciałabym otworzyć take miejsce , w którym odbywać beda sie takie zajęcia tylko chciałabym wiedzieć czy jest zainteresowanie takimi zajecia...
  • Witam serdecznie . Bardzo proszę o podpowiedzi , dokąd można wybrać się z uczniami klasy pierwszej / podstawowej / na wycieczkę jednodniową w Krakowie ,lub okolicach ? ( Zoo odpada ;-)) Z góry dzięki ! Pozdrawiam
  • Jestem mamą 14 miesiecznego adasia i mieszkamy w Nowym Sączu.. Może są tu mamy z tej miejscowości bądź okolic???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się