wieliczki

(6 wyników)
  • Mam pytanie planujemy na majowy weekend polechac do Krakowa i Wieliczki, jednak jak zobaczyłam cenę 126zł bilet rodzinny to się zastanawiam czy warto? Kto wie ile czasu trwa oprowadzanie?
  • Zastanawiamy się nad pojechaniem do Wieliczki z 3,5 i 6 latkiem. Wyczytałam jednak ze zwiedzanie trwa 3h i zastanawiam się czy chłopcy wytrzymają, czy nie są jednak za mali :(. Czy ktoś był z Dziecmi w podonym wieku? Jakie wrażenia? Warto?
  • wybieram się do Wieliczki, a mam półrocznego szkraba. czy nas tam wpuszczą? damy sobie radę? ja jeszcze tam nigdy nie byłam i bardzo chcę, a nie wiem czy się uda? niech napisze ktoś kto coś wie... dziękuję
  • ile dni zarezerwowac sobie na zwiedzanie Krakowa? chodzi nam o krotki wypad do tego miasta (rodzinka z dzieckiem). co warto zobaczyc? jak wyglada to z Wieliczka? czytam na ich stronie, ze zwiedzanie trzeba wczesniej zarezerwowac, ale ile wczesniej? nawet nie wiem jeszcze kiedy dokladnie do tego Krakowa pojade, wiedziec bede moze dzien wczesniej :)ile czasu potrzeba na Wieliczke? czy wogole ma sens ciagniecie tam malego dziecka? nigdy tam nie bylan, stad moje pytania. z gory dzie...
  • Czy ktoś był w takim godnym polecenia miejscu jak np Park dinozaurów w Bałtowie,gzie mozna miło spędzić czas z 8 latkiem,może macie jakies propozycje na interesujący wypad weckendowy w ciekawe miejsca w Polsce. Może ktoś był ostatnio w Wieliczce,a może inne propozycje?
  • Wybieramy się w tym roku ze znajomymi i w sumie czwórką dzieci w wieku 6-12 lat do Zakopanego na 10 dni. Kwatera już zarezerwowana. Chciałam prosić o podpowiedzi na temat okolicznych atrakcji. Niestety "prawdziwe" kilkugodzinne wyprawy w góry odpadają ze względu na niepełnosprawność ruchową jednej z osób. Poszperałam w necie i z ciekawych "większych" atrakcji znalazłam: wjazd kolejka na Gubałówkę, spływ Dunajcem, wypad do słowackiej Tartralandii ... co jeszcze ciekawego "małego i dużego" moż...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się