Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      wieszak

wieszak

(4 wyniki)
    • Kupiłam na próbę wieszaki do ręczników z plastikowym kółkami z tyłu, przyssawkami, które po przyciśnieciu ich do płytki w łazience powinny jej się trzymać. Jakiś czas się trzymają i spadają. Czy macie jakieś pomysły na to, aby przyssawki wieszaków, albo koszyczków do kabiny prysznicowej trzymały się ściany?
    • nie zabudiowanej przestrzeni w projekcie ...co robicie?przedluzacie blatem i zakrywacie jakioe macie pomysly?
    • Poradźcie, jak rozwiązać problem w mikroskopijnej łazience, gdzie między umywalką a wanną zabrakło miejsca na wieszak ? Problem jest też tego typu, iż owszem, w ostatecznośc da się upchnąć tam ten wieszak, ale podczas kąpieli będzie istniało ryzyko zachlapania ręczników. Zastanawiałam się nad wieszakiem stojącym, ale nie wiem czy to ładnie wygląda pod umywalką (sprawi wrażenie zagracenia)? Kiedyś słyszałam o takim "wieszaku - obręczy" mocowanej naokoło pod umywalką, ale nigdzie ...
    • Lustro będzie z lampką.Do tego bedę musiała dokupić np mydelniczkę wieszaki na ręczniki,na papier toaletowy itp.Teraz mam dylemat kafelkarz odradza mi tych z nierdzewnych bo jak woda się dostanie to może zacząć rdzewieć ,powiedział że najlepsze są z plastiku.Mam też pytanie czy do tego lustra będą pasować białe akcesoria z plastiku ?Dodam że szafki ,ceramika jest biała.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się