Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      wieszak

wieszak

(6 wyników)
    • Chcę wymienić wieszak łazienkowy dwuramienny montowany do ściany na inny. Ramiona wieszaka opuściły się pod ciężarem ręczników i wygląda on średnio. Tylko nie wiem jak do zdemontować. Wie ktoś jak to zrobić?
    • Witam, Szukam wieszaka na okrycia wierzchnie, do umocowania na ścianie. Chciałabym aby miał półkę na czapki, kapelusze i rękawiczki oraz aby miał zwykłe haczyki i aby można było wiszać na nim ubrania na wieszakach. Znalazłam coś takiego w IKEA ale okazało się że jest niestety trochę za szeroki. Ma 62cm szerokości a mnie potrzebny jest wieszak o szerokości do 57cm. Może ktoś z kochanych forumowiczów wie gdzie takie cudo można znaleźć.W sklepach meblowych są tylko całe zestawy z ...
    • Witam serdecznie grupowiczów!!!! Mam następujące pytanie przyszedł u mnie na budowie czas na ocieplenie poddasza. Dokładnie chodzi o ocieplenie Wełną mineralną pomiedzy krokwiami (chodzi o część bez skosów pozornie łatwiejszą do ocieplenia) I tak: wysokość krokiew 15cm - miedzy te krowkie chciałem dać wełne 15 cm jako warstę pierwszą drugą warstwę pomiedzy profilami do mocowania płyt G/K i jest oki Chciałem stosowac profile na tzw. 'klik' mocowane do uchwytu przykręconego do w...
    • Witajcie, Kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrać... Zależy mi bardzo, aby kable były schowane w ścianie, czy jest jakaś określona wysokość na której to ma wisieć? Bardzo Was proszę o rady. I jeszcze jedna kwestia - malowanie przed, czy po montażu? Pozdrawiam!
    • Mam problem. W przedpokoju mam wnękę o wymiarach 1x1,5m wys 2,8. Chciałabym i szafe (buty kurtki)i miejsce z wieszakiem na ubrania. Jak to zaaranżować? Dać szafę głęboką na 1 metr?Podzielić na 2? Poradźcie proszę bo mam walczę z tym jż 2 tygodnie i zero pomysłów. Dzięki.mirka
    • ...nie instalując wielkiego wieszaka z deskami w przedpokoju? ...nie wieszając "makatek" czy jak im tam na ścianę (łóżko stoi przy ścianie w sypialni) ??:))
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się