work

(10 wyników)
  • Dear Mr Dominic, how old are you? Do you have a permission of work? gdzie zdobyć pozwolenie o prace-chyba o to chodzi tej kobicie?? ile to osztuje i ile trwa??
  • I can leave Poland in the begining of July and work till the end of September. I may work in a supermarket, warehouse, shop, hotel, restaurant, or farm as a physical worker. I'm hard-working and I'm not afraid of a hard work. Please reply on my_nick@op.pl I can send my CV in English as well.
  • hej:) zastanawiam sie nad wyjazdem do uk w ramach programu work&travel z fima almatur. Byl ktos? wiecie cos o tym? moze moglibyscie cos polecic/odradzic. zerknijcie prosze, oto link: wycieczki.onet.pl/1212178,promocja.html bardzo zalezy mi na Waszej opini, pozdrawiam
  • zaczynam rozgladac sie za biurami ktore wysylaja z programu w&t na rok 2005. w tym roku bylam z ccusa ale troche to kosztuje. czy ktos moze byl z firma Emakopol - praca w kasynach? i jak bylo?
  • Prosze o inormacje na temat tej pracy,czy ktos tam był jak to wygląda na miejscu,jakie są warunki mieszkaniowe,czy płaca w terminie,itp
  • Work Planet - czy ktoś zna tą agencje pracy, czy ktoś wyjechał z tej agencji do pracy, czego można się po nich spodziewać i czy są wiarygodni
  • a znacie jakieś linki, albo najchętniej sprawdzonych pośredników, którzy organizują wyjazdy do Anglii - nauka języka połączona z pracą. Wszystko, co znalazłam jest dla studentów (a ja już nie jestem), au-pair odpada (mężatek nie chcą), a ja chcę podszkolić język i najlepiej żeby mnie to wszystko jak najmniej kosztowało :) Jeśli coś macie, podzielcie się proszę. Z góry wielkie dzięki :)))
  • Please note applicants must be eligible to work in Europe. O co biega?
  • Witam. Pracuje na wyspie juz 2 miesiace. Dostalem Work permit z Home ofice ale buce przekrecili moje nazwisko. Odeslalem im to z powrotem i nic. A minelo juz kue czasu. Tak wiec czy papier mi jest w ogole potrzebny czy wystarczy ze maja mnie w bazie danch?
  • czesc, chcialem pojechac na program cos w rodzaju work & travel do UK za posrednictwem jakiegos biura. przegladalem oferte almatura i swis olsztynskiego. moze ktos z was ma doswiadczenia w tej dziedzinie?? prosze o info
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się