work

(19 wyników)
  • work and travel Canada? jest takie coś? czy spotkał sie ktoś z takim czymś? jest jakaś możliwość żeby student legalnie pojechał do pracy do kanady?
  • Witam, Planuję w tym roku wyjazd j.w :) może ktoś polecic mi jakies biuro z poznania i ewentualnie podzielic się wrażeniami> ? Pozdrawiam !!
  • czy opłaca się brać kredyt na work and travel? jakie biura oferuja kredyt?
  • hej, w przyszlym roku chcialabym wyjechac na program w&t.poniewaz obecnie trwa juz rekrutacja na rok 2007 to chce sie dowiedziec kilku rzeczy. Po pierwsze nie mam pojecia ktore biuro wybrac...jest ich tyle ze mozna zwariowac a nie chce trafic na jakas agencje widmo:)NZastanawiam sie tez nad rodzajem pracy i miejscem w stanach do ktorego pojechac. I ie wiem nawet dokladnie jaki jest koszt takiego wyjazdu i czy duzo gotowki trzeba ze saba wziasc..wreszcie czy na taki wyjazd mozna je...
  • Ja i dwie moje kolezanki zastanawiamy sie nad wyjazdem do Stanów na wakacje. Zawsze nam sie marzył wyjazd do USA. Chcemy wyjechac oczywiscie przez ogranizatora i nie ma to byc firma work and tavel :) mamy na oku cos innego to znaczy ALMATUR. Prosze jesli ktos byl i ma jakies doswiadczenia pozytywne lub negatywne to niech sie ze mna nimi podzieli :) Gdzie najlepiej wyjechac i jaka praca bedzie najlepsza?
  • witam, mam pytanie dotyczace programu work&travel usa, wiem ze wiza umozliwia pobyt dlugosci 4miesiecy, w tym 30dni na podroze po usa, chcialabym jednak dowiedziec sie czy po uplywie waznosci wizy musze wrocic do polski, czy we wlasnym zakresie moge wyjechac i zwiedzic inne panswta obu ameryk?chodzi mi o przepisy prawne, z gory dziekuje za odpowiedz.
  • witajcie, zdecydowalam sie na work and travel do usa. jedzie ktos? jak tak,z jakieog biura ?:))
  • hej!jestesmy studentkami i w tym roku po raz kolejny bierzemy udzial w programie Work &travel. szukamy towarzyszy-studentow zeby bylo razniej pracowac a pozniej zwiedzac stany.mamy pracodawce i jezeli bedziesz zainteresowany to dostaniesz taka sama oferte pracy jak i my aby zaoszczedzic na programie i zaplacic mniej za caly ten wyjazd.wyjazd koniec czerwca powrot jakos w pazdzierniku. kontakt do nas:) gg:9278152 chcemy korzystac z tego wyjazdu na maksa:)
  • Czesc wszystkim! Mam pytanie odnosnie otrzymania pozwolenia na prace w kanadzie. Procedure juz mniej wiecej znam, ale zastanawiam sie, czy latwo jest uzyskac pozytywna opinie HRSDC na stanowisko księgowej...no i czy orientujecie się, czy będąc studentem, także trzeba uzyskać opinie HRSDC, czy też wystarczy oferta pracy w postaci praktyk? Dzieki za wszelkie info!
  • sluchajcie czy to jest mozliwe zeby koszty programu urosly do 8000 zl ?? przeliczylam wszystko i wyglada to mniej wiecej tak koszty samego programu ok 300 zl do tego bilet w jedna strone ok 590 dol czyli 2065 (nie mowiac juz o bilecie powrotnym ) oraz kasa na utrzymanie sie w pierwszym miesiacu ok 800 dol czyli 2800 zl i wychodzi ta piekna sumka co wy na to jesli mozecie to odpisujcie gdzie byliscie z jakiego biura korzystaliscie i jak opcje wybraliscie bylabym bardzo wdzieczna z...
  • masz prawo jazdy kat. C ??? mam dla Ciebie interesujaca prace w south New Jersey. U pracodawcy, o którym teraz piszę byłem juz 2 razy i wybieram sie rowniez w roku 2006. jesli uwazasz, ze twoj angielski pozwala na swobodna konwersacje - czekam na kontakt: moresize@tlen.pl
  • ktoóre biura są dobre a z ktorych lepiej nie korzystac?wlasnie wybieram i mam problem:(
  • Mam pytanko czy ktoś był z BTC i pracował w wesołym miasteczku koło New York ?
  • ile wynosi calkowity koszt wyjazdu ? na stronach roznych biur tak jest to pokazane ze nie bardzo wiadomo czesc w zł czesc w $ a czesc rzeczy wymienionych ze cena nie obejmuje ale ze i tak trzeba za nie zaplacic wiec byla bym wdzieczna za inf od osob ktore byly w tym roku ile zaplacily i czy zwrocily im sie poniesione koszty z gory dziekuje
  • hej, szukam chetnych na wyjazd do USA na Work&Travel 2006 sama boje sie jechac a nikt z moich znajomych jakos nie bardzo wyrazaja chec wiec moze jestktos kto jest zdecydowanyna wyjazd a tez szuka towazystwa ja na 100% jestem zdecydowana na wyjazd i znalazlam juz biuro ktoro jest pewne jakby ktos byl chetny na wyjazd to moj mail 0magda@gazeta.pl mieszkam na lubelszczyznie
  • Niewatpliwie wielu z internautow ma problemy w pracy i jego dzien moze sie zaczac wlasnie tak jak byt2 zaczal dzisiejszego poranka. Zobacz jak jegomosc rozpaczliwie chwyta sie ostatniej deski ratunku i jakie byly tego kroku konsekwencje. A jak Tobie zaczal sie dzien w pracy w USA czy Kanadzie? Czy warto zakladac nowe forum o Kanadzie i USA? Czy warto pokazywac slome w butach? Pozdrawiam .
  • Czy ktos jest moze w stanie powiedziec mi skad mogę bezpłatnie wypełnic wniosek na loterię wizową zielonej karty? Szukalem troche na googlu ale nie skutecznie wszedzie firmy ktore pobieraja oplaty za posrednictwo, nie mam zamiaru im placic za wypelnienie kilku linijek. Pozdrawiam i dziekuje
  • Witam! Czy ktos sie moze wybiera/byl na 10-12 miesiecznym work&travel w Kanadzie? Ja chcialabym wyjechac we wrzesniu/pazdzierniku 2010. Poszukuje chetnych na taki wyjazd. A jesli ktos juz byl to bardzo prosze o podzielenie sie wrazeniami. Moze jakies rady/wskazowki? Z gory wielkie dzieki:)
  • HEY pojutrze mam rozmowe i szczerze to nie mam pojecia jak sie zachowac tzn jak sie przywitac, i ogolnie czego sie spodziewac staram sie o pozycje kelnerki lub recepcjonistki a jade z work and travel i mysle ze pewnie spyta o doswiadczenie ale o co jeszcze ??? doswiadczone osoby poratujcie mnie bo strasznie sie stresuje!!
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się