Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      wyciek z piersi

wyciek z piersi

(3 wyniki)
    • Dziewczyny, czy ktoras z Was miala wyciek z piersi, ktory przypomina kropelki wody, z kazdej piersi okolo 2-3 krople, trwa to przez tydzien i zaczyna sie kolo 25 dnia cyklu (mam 32-dniowe cykle). Wiola
    • Czesc dziewczyny ,mam problem ,moze mi ktos pomoze? Zawsze mialam podwyzszony poziom proloktyny.Kilka lat temu leczylam sie bromergonem i staralam sie po tym zajsc w ciaze.Potem dalam sobie spokoj na kilka lat ,gdyz efektow nie bylo a ja rozstalam sie z moim owczesnym parnerem. Pozniej poznalam super chlopaka ,jestesmy juz rok po slubie.I problem wrocil.Zaczelismy sie starac o dziecko i nic.Postanowilam ,ze zaczne sie leczyc ,gdyz jestem prawie pewna ,ze to prolaktyna daje sie znowu...
    • I znowu mam dylemat... Pod koniec listopada idę na badania kontrolne ( mam hyperprolaktynemię i PCO )i w związku z tym mam odstawić bromergon- a brałam go 2x dziennie. Boje się że takie nagłe odstawienie spowoduje nagły wzrost prolaktyny... Niby powinnam wierzyć gin, ale ja już co do wszystkiego mam wątpliwości ( np metformax miał działać cuda, a tu figa z makiem ). Może któraś z Was miała podobną sytuację??? odpiszcie, proszę pozdrawiam
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się