Dodaj do ulubionych

Brak okresu

18.03.19, 10:51
W gimnazjum schudłam, byłam gruba i normalnie schudłam ale zatrzymał mi się okres, po tabletkach antykoncepcyjnych jednak wrocil. Normalnie sobie żyłam jednak okres raz był raz nie rąk obfity raz tylko dał znać że jest, a teraz od 2 lat go nie mam, co to może być? Oczywiście umówiłam się don ginekologa, ale żeby się trochę uspokoić wolałabym wiedzieć coś wcześniej
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Brak okresu 18.03.19, 13:06
      zaparty.muminek.19 napisał(a):

> W gimnazjum schudłam, byłam gruba i normalnie schudłam ale zatrzymał mi się okr
      > es, po tabletkach antykoncepcyjnych jednak wrocil. Normalnie sobie żyłam jednak
      > okres raz był raz nie rąk obfity raz tylko dał znać że jest, a teraz od 2 lat
      > go nie mam, co to może być? Oczywiście umówiłam się don ginekologa, ale żeby si
      > ę trochę uspokoić wolałabym wiedzieć coś wcześniej

A czy już oddajesz mocz, czy nadal nie sikasz?

forum.gazeta.pl/forum/w,22,167743468,167743468,Co_robic_kiedy_wypilam_za_duzo_wody_naraz_.html?p=167809292

S.
      • zaparty.muminek.19 Re: Brak okresu 19.03.19, 04:34
        Troszkę ale po naprawdę sądowej ilości diuretykow zioło wychodzi albo 1 czy 2 tabletkach furosemidu
      • staraczka25 Re: Brak okresu 25.03.19, 09:54
        Wiesz co ja też nie mam regularnych miesiączek, ale nie mam tak że przez dłuższy czas nie miałam okresu. Zawsze mi się spóźnia ale tylko max 7 dni i to jest sprawa endokrynologiczna. Mam problem z hormonami. Ty możesz też mieć problem z hormonami i z tego wynika, że o wiele większy masz problem i jak najszybciej powinnaś się udać do endokrynologa oraz do ginekologa żeby cię zaczęli diagnozować i zapewne leczyć.
    • edyta.grosik1 Re: Brak okresu 18.03.19, 16:05
      Powinnaś też udać się do endokrynologa, bo to sprawa hormonalna
      • snajper55 Re: Brak okresu 19.03.19, 02:58
        edyta.grosik1 napisała:

> Powinnaś też udać się do endokrynologa, bo to sprawa hormonalna

Przecież to wariatka. Na innym forum pisze, że nie oddaje moczu.

S.
        • zaparty.muminek.19 Re: Brak okresu 21.03.19, 17:39
          To poczytaj sobie wariacie że hmmm czasem ludzie tak mają? Pomyśl i nie zasmiecaj mi wątków
          • snajper55 Re: Brak okresu 21.03.19, 21:00
            zaparty.muminek.19 napisał(a):

> To poczytaj sobie wariacie że hmmm czasem ludzie tak mają? Pomyśl i nie zasmiec
            > aj mi wątków

Nie, nie mają. Każdy oddaje mocz albo jest dializowany.

Nie zaśmiecaj forów swoimi zmyśleniami.

S.
            • edyta.grosik1 Re: Brak okresu 22.03.19, 14:48
              Idzie w zaparte
      • zaparty.muminek.19 Re: Brak okresu 19.03.19, 04:35
        O jejku a jakie to są badania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka