Dodaj do ulubionych

Jeden z głównych problemów

24.07.22, 09:17
Należy zacząć od tego:
www.youtube.com/watch?v=-xMnwam2uPQ
Ale przyczyny mogą tkwić również w realizacji programu depopulacji (eufemizm) narzuconego przez tzw. elity/illuminati/freemasons/satanistów/deep state, jakimi są Agenda 21 czy Agenda 2030.
Jednym słowem jesteśmy skąpani w morzu toksyn, które są we wszystkim (powietrze, woda, ziemia, żywność, kosmetyki, środki czystości, odświeżacze powietrza zawierające neurotoksyny, leki [które niczego nie leczą] oraz cała masa produktów, których nikt nie podejrzewa o takie skutki. Nawiasem mówiąc, m.in. w żelach tak ochoczo wcieranych w dłonie, znalazłem związki chemiczne powodujące bezpłodność i defekty płodu. Najpowszechniejszym i widzianym na co dzień, gdy tylko jest słoneczny dzień, bez względu na dzień tygodnia, czyli nawet w soboty czy niedziele, można zobaczyć smugi chemiczne (nie mylić z kondensacyjnymi), które są rozpylane na całym świecie pod kątem depopki.

--
Ci, którzy mają monopol na prawdę, szerzą kłamstwa
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Jeden z głównych problemów 24.07.22, 11:46
      Mam nadzieję że chronisz się przed tymi szkodliwymi wpływami i przynajmniej nosisz foliową czapeczkę?

S.
      • al.1 Re: Jeden z głównych problemów 24.07.22, 15:08
        snajper55 napisał:

> Mam nadzieję że chronisz się przed tymi szkodliwymi wpływami i przynajmniej nos
        > isz foliową czapeczkę?

Każda prawda przechodzi przez trzy etapy: najpierw jest wyśmiewana, potem zaprzeczana, a na końcu uważana za oczywistą, co zauważył Arthur Schopenhauer

Ktoś inny zauważył, że ludzie najchętniej wierzą w to, co chcą usłyszeć.

Wygląda na to, że choćby o zaburzaczach hormonów nic nie słyszałeś.

--
        Gdzie interes do zrobienia, życie ludzkie bez znaczenia

• snajper55 Re: Jeden z głównych problemów 26.07.22, 12:18
          al.1 napisał:

> Każda prawda przechodzi przez trzy etapy: najpierw jest wyśmiewana, potem zaprz
          > eczana, a na końcu uważana za oczywistą, co zauważył Arthur Schopenhauer

No właśnie. Dlatego jestem pewien, że prawda o ochronnym działaniu foliowych czapeczek będzie za jakiś czas uważana za coś oczywistego. Radzę założyć i nie zdejmować nawet do snu.

S.
          • al.1 Re: Jeden z głównych problemów 26.07.22, 21:33
            snajper55 napisał:

> al.1 napisał:

> No właśnie. Dlatego jestem pewien, że prawda o ochronnym działaniu foliowych czapeczek
            > będzie za jakiś czas uważana za coś oczywistego. Radzę założyć i nie zdejmować nawet do snu.

Skoro foliowa czapeczka chroni przed syfem ze smug chemicznych, automatycznie zgadzasz się z tym faktem i pewnie sam ją nosisz. Czyżbyś był takim ryzykantem i jej nie zakładał?

• al.1 Re: Jeden z głównych problemów 26.07.22, 21:36
              al.1 napisał:

> snajper55 napisał:

> > No właśnie. Dlatego jestem pewien, że prawda o ochronnym działaniu foliow
              > ych czapeczek
              > > będzie za jakiś czas uważana za coś oczywistego. Radzę założyć i nie zdej
              > mować nawet do snu.
              >
              > Skoro foliowa czapeczka chroni przed syfem ze smug chemicznych, automatycznie z
              > gadzasz się z tym faktem i pewnie sam ją nosisz. Czyżbyś był takim ryzykantem i
              > jej nie zakładał?

Skasowałem informację "al.1 napisał". Nie została skasowana przez przeoczenie.
            • snajper55 Re: Jeden z głównych problemów 27.07.22, 12:53
              al.1 napisał:

> Skoro foliowa czapeczka chroni przed syfem ze smug chemicznych, automatycznie z
              > gadzasz się z tym faktem i pewnie sam ją nosisz. Czyżbyś był takim ryzykantem i
              > jej nie zakładał?

Ja uważam, że smugi chemiczne to brednie szaleńców, więc nie mam powodu aby nosić foliową czapeczkę.

S.
              • al.1 Re: Jeden z głównych problemów 28.07.22, 11:40
                snajper55 napisał:

> Ja uważam, że smugi chemiczne to brednie szaleńców, więc nie mam powodu aby nosić foliową czapeczkę.

Najtrudniej uwierzyć w prawdę. Tu jest dowód, cyt.:
                "PUBLIC LAW 105 85, bio warfare or population reduction funded by the Dept of Defense"
                na zalegalizowane stosowanie zbrodniczych oprysków. Polecam również zapoznać np. z całą stroną. Są tam m.in. pokazane dysze na skrzydłach samolotów, z których wylatuje ten syf oraz nimże poszatkowane niebo z różnych miejsc.
                Dyskusja wymaga zapoznania się z materiałami, bo samo wykręcanie się stwierdzeniem to "teoria spiskowa" lub "nie mam zamiaru się z tym zapoznawać" jest pozbawione sensu jej kontynuowania. Jakie masz zatem kontrargumenty na podtrzymanie swojego zdania?

• snajper55 Re: Jeden z głównych problemów 01.08.22, 15:28
                  al.1 napisał:

> snajper55 napisał:
                  >
                  >
                  > > Ja uważam, że smugi chemiczne to brednie szaleńców, więc nie mam powodu a
                  > by nosić foliową czapeczkę.
                  >
                  > Najtrudniej uwierzyć w prawdę.

Na przykład w prawdę o zamachu smoleńskim. A cała prawda jest w raporcie Macierewicza. Łącznie z opisem doświadczeń na parówkach i baraku udającym samolot.

Albo w prawdę o reptilianach, choć mamy przecież zdjęcia udowadniające ich istnienie:

https://przemeke.files.wordpress.com/2016/05/rept_beyonce.jpg

Taka sama jest ta twoja "prawda".

S.
                  • al.1 Re: Jeden z głównych problemów 02.08.22, 18:19
                    snajper55 napisał:

> Ja uważam, że smugi chemiczne to brednie szaleńców, więc nie mam powodu aby nosić foliową czapeczkę.

To jest Twoje stwierdzenie nie poparte żadnymi konkretami.

> > Najtrudniej uwierzyć w prawdę.

> Na przykład w prawdę o zamachu smoleńskim.

Cyt z Wikipedii
                    "Dochodzenia polskie i międzynarodowe nie znalazły żadnych dowodów potwierdzających taką tezę[2][6]"

> Taka sama jest ta twoja "prawda".

Nie taka sama i nie tylko moja. To wszystko każdy może sobie sprawdzić, jest to potwierdzone naukowo i przez samych trucicieli, którzy tego w cale nie ukrywają. Jak odniesiesz się np. do "PUBLIC LAW 105 85, bio warfare or population reduction funded by the Dept of Defense"?
                    Ten kryminalny proceder zanim rozpowszechnił się w Stanach Spierniczonych a następnie na całym świecie, był już testowany wcześniej, np. w Wielkiej Brytanii. Tu przetłumaczona informacja z The Guardian (jeden z największych dzienników w Wielkiej Brytanii, ukazujący się od 5 maja 1821) - cyt.: "Opublikowany właśnie raport rządowy zawiera po raz pierwszy pełną oficjalną historię brytyjskich prób broni biologicznej w latach 1940-1979." Obecnie zrzuty truczin poprzez smugi chemiczne (ang. chemtrails) mają na celu wywoływanie różnych chorób (w tym dziwnych, wcześniej nie występujących, których nawet lekarze specjaliści nie są w stanie rozpoznać), by ludzie łykali jak najwięcej leków, które nie leczą prawie niczego a chorób przewlekłych to już w ogóle, a tylko rozregulowują homeostazę, łagodząc symptomy chorób i wpędzając w inne poprzez skutki uboczne. Oczywiście z meRdiów gównego ścieku tego się nie dowiesz.

I inny artykuł promujący ludobójstwo.

Dyskusja pozbawiona sensu z uwagi na brak kontrargumentów.

Śnij swój sen.
                    • snajper55 Re: Jeden z głównych problemów 06.08.22, 16:20
                      al.1 napisał:

> Cyt z Wikipedii
                      > "Dochodzenia polskie i międzynarodowe nie znalazły żadnych dowodów potwierdzają
                      > cych taką tezę[2][6]"

Dochodzenie polskie, prowadzone przez komisję Pana ministra Macierewicza znalazło mnóstwo dowodów na zamach. Nie wierzysz w prawdę?

Wiesz ile jest dowodów na istnienie ludzi-jaszczurów? Nie powiesz chyba, że w ich istnienie nie wierzysz?

> Nie taka sama i nie tylko moja. To wszystko każdy może sobie sprawdzić, jest to
                      > potwierdzone naukowo i przez samych trucicieli, którzy tego w cale nie ukrywają.

No to dawaj te potwierdzenia trucicieli. smile

S.
                      • al.1 Re: Jeden z głównych problemów 07.08.22, 23:20
                        snajper55 napisał:

> al.1 napisał:
                        >
                        > > Cyt z Wikipedii
                        > > "Dochodzenia polskie i międzynarodowe nie znalazły żadnych dowodów potwierdzających
                        > > taką tezę[2][6]"
                        >
                        > Dochodzenie polskie, prowadzone przez komisję Pana ministra Macierewicza znalazło
                        > mnóstwo dowodów na zamach. Nie wierzysz w prawdę?

Jak weryfikować zdarzenia co jest prawdą, a co fałszem, jest opisane w licznych źródłach "kryterium prawdy".
                        Dyskusja zjechała na temat smug chemicznych, które są jednym z mnóstwa narzędzi depopulacji (eufemizm). Te praktyki eskalują non-stop. Aktualnie jest bardzo trudno znaleźć materiały w internecie, bo właściciele planety wprowadzili cenzurę na niebywałą skalę.

> Wiesz ile jest dowodów na istnienie ludzi-jaszczurów? Nie powiesz chyba, że w ich
                        > istnienie nie wierzysz?

Nie dyskutujemy o ludziach-jaszczurach. Po pierwsze, nie ten temat, po drugie jest to ogólnik, a po trzecie mógłbym się wypowiedzieć po przedstawieniu jakichś argumentów.

> > Nie taka sama i nie tylko moja. To wszystko każdy może sobie sprawdzić, jest to
                        > > potwierdzone naukowo i przez samych trucicieli, którzy tego w cale nie ukrywają.
                        >
                        > No to dawaj te potwierdzenia trucicieli. smile

Proszę bardzo. Jest to pani Kristen Meghan, która spędziła 9 lat w Air Force - bezpośrednio związana z tym procederem.

Profesor fizyki stosowanej, David Keith, zaangażowany w program (zbrodniczej) geoinżynierii.

--
                        Ci, którzy mają monopol na prawdę szerzą kłamstwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka