Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      zatrucie pokarmowe

zatrucie pokarmowe

(7 wyników)
    • a jeszcze w niedziele chwalilam sie znajomym na imprezie jaka to ja nie jestem zdrowa, w sensie ze nic mnie nie lapie, zadne katary, kaszle, grypy itp - po prostu nic, dzien potem masakra! nie wiem czy to jedzenie, czy alkohol, ale po alkoholu nie trzymaloby mnie przeciez dwa dni... wczoraj i dzis moim najlepszym przyjacielem jest kibel. nie moge jesc, nie moge nawet wachac nic do jedzenia co mi pomoze?????? wegiel?
    • od rana mam wymioty, boli mnie brzuch i terz lekka gorączka, nic nie jadłam, nadalmnie mdli! co robić, pije wode niegazowaną, wziąć cos na gorączkę, chyba się z tym nie idzie do lekarza?
    • Przyjechałam sobie w góry i miało być tak pięknie...dopóki nie dostałam tych mdłości jakieś pół godz po śniadaniu.To zaczęło się wczoraj a ja do dziś nie mogę nic włożyć do ust bo mnie mdli:/ Byłam w aptece, dostałam locomotiw i coś na biegunkę.Cały czas boli mnie żołądek, mam biegunkę i te mdłości a poza tym strasznie szybko wali mi serducho i mam wrażenie że zaraz się przewrócę.Najgorsze jest to że nie mam z kim udać się do lekarza i nie wzięłam żadnych dokumentów stwierdzających że j...
    • Poradźcie-co moge wziąć żeby lepiej sie poczuc, co mogę jeśc itd-wiem, ze trzeba duzo pić, ale tylko wody, herbatę można? Miałam ostry bol brzucha w nocy, wymioty na maxa, biegunka-ledwo zwlokłam sie do pracy, ale musiałam niestety, jestem osłabiona i mam jeszcze lekką biegunką, wymioty skończyły sie o 4 nad ranem, jeszcze lekko boli brzuch-czym moge się wzmocnic, co jeśc, cos może z apteki-jakiś preparat pomoże? doradźcie proszę, tylko chyba nie mam siły iśc do apteki
    • Witam.Mam 13 dzien cyklu, okres mialam normalny ale przed nim wystapilo plamienie.Od 3 dni mam ciagle nudnosci, nie mam biegunki ktora zwykle wystepuje przy zatruciach..Martwie sie ze to moze ciaza:/Wczoraj byBam u ginekologa bo mialam lekkie swedzenie pochwy i okazalo sie ze to jakies zapalenie..nic nie wspominalam o nudnosciach bo myslalam ze to zatrucie, ale teraz sie martwie ze to ciaza.Jest mi ciagle niedobrze i nie mam innych dolegliwosci.Co to moze byc, jak myslicie??
    • W zwszłą środę tj.12 lipca rozpoczęłam kolejne opakowanie harmonet po zakonczeniu siedmiodniowej przerwy.W tym tygodniu miałam trzydniowe zatrucie pokarmowe trwające od środy do piątku a co za tym idzie wymioty i biegunke.Z tym że wymioty miałam tylko w nocy ze środy na czwartek ,zaś biegunkę także tej nocy i w czwartek wieczorem.W piątek po zatruciu w 99 % nie było już śladu.Dziś to jest w sobotę 22 lipca zauważyłam że mam plamienie które wedlug mnie nasila się.Tabletki staram s...
    • czy mozna latac samolotem ? i jeszcze jedno pytanie gdzie jest jakies forum dla kobiet w ciazy?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się