zdystansowany

(3 wyniki)
  • .... wobec pana x? czy się zdystansuje czy nie? [b]6 mieczy 6 pucharów rycerz buław[/b] moim zdaniem jest szansa na to ale jakby niezupełnie
  • Czy odbędzie się wyjazd,który planujemy z rodziną? [b]8 monet,5 mieczy,8 buław,Diabeł,Cesarz[/b] chyba pojedziemy,ale to dlatego,bo będziemy pod jakąś presją?Ten diabełek trochę chyba zamąci,ale wyjazd się raczej odbędzie. Czy będę zadowolona z tego wyjazdu? [b]Cesarzowa,4 pucharów,Sprawiedliwość[/b] Na pewno sobie odpocznę,ale będę tam trochę znudzona.Nie wiem co może mówić tu Sprawiedliwość?Może będę jakaś zdystansowana,będę szukać dziury w całym?
  • Zadałam takie pytanie: Jaki będzie wynik mojego spotkania z Panem X w sprawie interesów ? dostałam taką odowiedz: w przeł ryc kieli, król kieli, diab 9 monet 2 miecze 3 puchary doc paź monetKapłan będą rozmowy o interesach, pan pragmatyczny, inteligentny ale wynik jakis taki nie bardzo... pan zdystansowany a paź monet to zysk niewielki.. nie rozumiem tego: "w przeł ryc kieli, król kieli, diab " prosze moze jeszcze jakies inerpretacje????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się