zer

(10 wyników)
  • nie wiem czy dobrze trafiłam ( chodzi o forum), ale zdaje mi sie ze to jest zwiazane ze zdrowiem, od czasu jak urodziłam dziecko moj popęd płciowy zaczał maleć az w koncu seks mógłby dla mnie nie istniec, mąż nie długo pewnie bedzie juz miał dosc podchodów bo wciaz go odtrącam....wczesniej nie było to do pomyslenia!!!!mysle ze to wina hormonów, ze po ciązy mi całkiem zwariowały, mam tez kłopoty z cerą i wybuchy ( fale) gorąca, jestem nerwowa i drażliwa. Pomocy dłuzej nie chce zeb...
  • od niedawna zaczelam z moim chlopakiem uprawiac sex oralny. Cieszy mnie to, ze potrafie sprawic mu przyjemnosc. Chlopak slodko pojekuje przez dobre 10 sekund :) mowi ze nigdy sam nie potrafil doprowadzic sie do tak dlugiego i intensywnego orgazmu..jednak w druga strone jest zupelnie inaczej. Mianowicie gdy to on mnie piesci czy to buzia, czy paluszkami, ja nie czuje...prawie nic!! A o orgazmie nie wspomne.. czy tez ktores z was tak maja ze nie odczuwaja przyjemnosci z pieszczot lechtacz...
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- biore minisiston od 4 lat a moja gin NIGDY nie zlecila mi zadnych badan. NIC ani krew, zadnego badania piersi czy usg. niby nic sie nie dzieje, ale boje sie ewentualnych komplikacji w przyszlosci. mam tez watpliwosci czy tabletki mozna brac az tak dlugo, co nie chce miec pozniej problemow z zajsiem w ciaze...
  • szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia o tabletkach antykoncepcyjnych. mam 20 lat. nawet nie jestem pewna czy ta forma zabezpieczenia jest dla mnie właściwa. jednak chciałabym powoli zacząć obracać się w temacie. co możecie w takim razie polecić... z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi.
  • mam 29 lat, od 9 lat bralam rozne tabletki anty, bylam u roznych lekarzy, generalnie wszystkie byly pozornie ok, zadnych sensacji, ale czy to normalne, ze zaden z tych lekarzy nigdy o nic nie pytal, zapisywal pigulki, badal (piersi oczywiscie nie) i potem u innego sytuacja sie powtarzala, o nic nie pytali, zadnych badan watroby, hormonow itp co wy na to? jakie badania sa potrzebne? czemu lekarze tak to traktuja, i to wszyscy spotkani na mej drodze?
  • wracam do Diane. Od pól roku, no prawie biorę Harmonet. Najpierw nameczyłam się, zeby się do niego organizm przystosował. Teraz okazało się, ze krwawienie 2x dłuzsze i obfitsze niz przy Diane. I jeszcze bol. Cera-koszmar. Chyba potrzebuje konskiej dawki hormonów. Ufff....ja chce tak jak kiedys jutro do gin!!!
  • poszukuje ginekologa ktory skutecznie wyleczyl kogos z grzybicy
  • hej, brałyście pigułki cerazette w czasie karmienia, jak się czułyście, bardzo proszę o opinie?
  • mam na mysli drożdzycę pochwy, mam ją z bolesną regularnością -co najmniej 2 razy w m-cu :(((( ręce opadają już. co robic? jak sie strzec przed tym cholerstwem?
  • Tarczyce miałam bdaną i jest ok.Mam troche przekroczony testosteron.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się