zer

(11 wyników)
  • Odebrałam dziś wyniki badań nasienia mojego męża. Gorsze chyba być nie mogą. Ruch progresywny szybki - 0%, ruch progresywny wolny - 5%, ruch w miejscu - 25%, bez ruchu - 70%, do tego zbyt mała ilość plemników - 1,2 mln przy zbyt dużej ilości płynu nasiennego. Przeryczałam pół dnia, mąż też jest zdołowany i mówi, że lepiej sobie niczego nie obiecywać. Zaczynam zastanawiać się, czy jedynym sposobem na zajście w ciążę nie będzie dla nas nasienie dawcy. Czy któraś z Was miała podobn...
  • od zera(9)

Mam problemy w moim zwiazku i nie raz chcialabym sie spakowac i odejsc Jak jest zle, przychodzi mi do glowy mysl, ze nie mamy nawet dzieci, moze znajde kogos innego, lepszego, kto mnie bedzie lepiej rozumial i bede miec moze dziecko. Moja mama mnie straszy, ze moze bedzie jeszcze gorzej, bede sama. Prawda jest taka ze boje sie zmian, samotosci, boje sie, bo nadal kocham mojego meza i bezpieczenstwo (niestety finansowe) jakie mi zapewnia...sama nie wiem co mam zrobic, jestem mocno...
  • Witajcie,na wstępie wytłumacze o co chodzi... w grudniu 2004 urodziłam córeczke a od marca 2005 staramy się o drugie ,niestety dwa razy poroniłam a w styczniu b.r usunięto mi pusty pęcherzyk ciążowy,niewiem co i jak poniewaz ostatnia miesiączka była w paxdzierniku 2006,mój lekarz ginekolog powiedział że nie może mi pomóc bo jemu pomysły się wyczerpały,jedyne badania były w grudniu tzn. usg (które wykazało pusty pęcherzyk) toksoplazmoza i morfologia i po zabiegu żadnych badań nic ...
  • Mam 26 lat jestem mężatką z trzy letnim starzem. Mąż jest tetraplegikim. Narazie z tego co sie dowiedziałam to nasza jedyna nadzieja jest invitro z mikromanipulacja a to jest bardzoia duży koszt. Nasze zarobki sa bardzo niskie mąż ma tylko rentę. Mieszkamy na wsi. Ja miałam tez problemy z jajnikami, miałam torbiel o charakterze rakowym - ten torbile jest usuniety, na razie nie mam torbieli, ale lekarze którzy mnie leczyli, leczyli mnie na wszystko tylko nie na to co mieli i jeszcz...
  • Witajcie Dziweczyny, prosze odpowiedzcie na moje pytanie bo chyba juz do reszty wariuje.Dokłasnie chodzi mi o wczesne objawy ziąży?? Jak to na prawde wydląda, kiedy sie zaczynaja. Naczytrałam sie róznych głupot na innych forach i wpatruje sie w swój organizm i szukam . Moja sytuacja wyglada tak , że jestem 10 dni po IUI , a to mój 23dc. To czekanie mnie dobija. OGólnie czuje sie zupełnie normalnie i nie wiem czy powinno mnie to juz zaczac matrwic, że sie pewno nie udało. Jak to wy...
  • OD marca non stop biorę metforax. Teraz miałam teraz 3 cykle z CLO . Okres pojawiał się sam bez wywoływania. 1 cykl bez monitorowania.Po 45 dniach przyszła @. 2 cykl monitorowany. Wg. gin. piękny. Pęchezryk w 16 dc prawia 20 mm.Endometrium 3 warstwowe/ Pregnyl. ale efektów brak. po 32 przyszła @. 3 ckl monitorowany,,,,,ale pęcgerzyki ani drgnęły. NIC ZERO. Jak to możliwe. W 16 dc nie było ani jednego dominującego. Lekarka ze szpitata sama się dziwiła. Miałyście podobną syt.? Jak ...
  • Ponieważ moje badania są do niczego, a pani doktor w dalszym ciągu przeisała mi duphaston, który nic nie zmienił.Owulacji jak nie było tak nie ma!Wiem z forum, że niektóre z dziewczyn brały ten środek.Chciałabym wiedzieć, czy wywołuje on owulację i po jakim czasie od zaczecia stosowania go.Dzięki za odpowidzi jestem wykończona tym wszystkim!Nadmienię tylko, że następną wizytę mam na koniec pażdziernika.Szkoda mi czasu, który nieubłaganie ucieka, a nie zaliczam się do przyszłych mł...
  • HSG...?(4)

Witam serdecznie! Dzisiaj dostalam skierowanie na HSG...ale nie mam pojecia co to jest i po co: ( wiem ze to jakis rodzaj przeswietlenia. Czy moze ktos mi powiedziec na czym to badanie polega i czemu sluzy? Wielkie dzieki:)
  • Już jest zero piąty zero trzeci, jako nieformalna sekretarka tego forum wysyłam wszystkim memo dot. siusiania. oraz informację z pionu informatycznego. Przypominamy o wyłączeniu opcji "majtki" w podmenu "bielizna" przed zastosowaniem aplikacji "siusianie". Aby uniknąć niespodziewanych problemów, zaleca się ponowne włączenie opcji "majtki" po zamknięciu aplikacji. W razie problemów z obsługą aplikacji "siusianie" prosimy o kontakt z działem technicznym.
  • Dziewczyny, kiedy po leczeniu ciazy ektopowej Methotrexatem (3 dawki po 50) mozna znowu bezpiecznie probowac zajsc w ciaze..???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się