zjadliwy

(3 wyniki)
  • U mojej prawie 5-letniej córeczki stwierdzono alergię na mleko krowie, laktozę i białko jaja. Do tej pory mała na śniadanie jadła głównie zupę mleczną lub kanapki z białym serem i warzywami. Wędliny nie lubi. Do kanapek został nam więc pasztet, za którym tez nie przepada i ryba (którą na szczeście lubi). Zastanawiałam się nad kupnem mleka sojowego, owsianego lub ryżowego i może jakiejśc pasty do pieczywa - w sklepie ze zdrową żywnością jest spory wybór - pasty słonecznikowe, sojo...
  • Dziewczyny, Karmię piersią i nie jem już prawie nic, tzn. ryż, kaszę jaglaną, oliwę z oliwek i cukinię. Od czasu do czasu pożerałam na sucho Bebilon Pepti, którego byłam w miarę pewna do dnia, w którym kompulsywnie zjadłam prawie całą puszkę. Poszedł w odstawkę, ale marzę o czymś w zamian. Bebilon Amino - powiem tylko, że po łyku tej chemii pobiegłam... :). Nutramigenu nie próbowałam, pamiętam tylko jego zapach z naszych początków, w każdym razie Wojtkowi nie podszedł. Czy jest j...
  • Doswiadczone mamuski! Mam synka 4-mcznego z AZS i poniewaz wybierm sie do pracy niebawe chce go przyzwyczaic do smaku tego mleka, ktory z nich jest bardziej "zjadliwy"? Czy oba sa podobne w smaku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się