Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      zlew

zlew

(3 wyniki)
    • Poradzcie prosze, bo mam kolomyje w glowie - bede miala malutka kuchnie w litere 'L' do gory nogami tzn. po lewej stronie dluzszy bok 2,60 m na wprost krotszy ok.2 m i w rogu myslalam o kuchence elektrycznej albo o zlewie 1 komorowym... co jest praktyczniejsze w uzyciu? zlew i szfka pod nim - czy kuchnia z piekarnikiem... nie wiem...nie wiem...wciaz jeszcze nie wiem... Fly
    • Bardzo chciałbym mieć taki zlew, ale słyszałem, że to nie jest dobry pomysł bo: - Okno będzie zaparowywało (bo nie będzie pod nim grzejnika) - Okno będzie stale zachlapane (tu chyba nie trzeba tłumaczyć ;-)) - Są probemy z czyszczeniem okna (bo przeszkadza kran i odległość od krawędzi zlewu do okna) Mam prośbę do architektów / ergonomistów (ergonautów) / użytkowników takich zlewów o poradę czy faktycznie coś takiego występuje i jak się sprawdza ten pomysł.
    • ... tez w kuchni zlew dwukomorowy. Architekt wnetrz przekonuje mnie ze w momencie gdy w kuchni bedzie zmywarka do naczyn, nie ma sensu instalowac zlewu dwukomorowego tylko pojedynczy. "Ma pan zmywarke wiec po co panu druga komora"? czy ma racje? - prosze o opinie dziekuje i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się