Dodaj do ulubionych

Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowej

14.09.12, 10:18
Szukam firmy do remontu mieszkania w bloku. Chodzi mi o firmę, która jest już sprawdzona i polecana, rzetelna i uczciwa i przede wszystkim dobra, że nie trzeba po niej poprawiać.
Obserwuj wątek
    • Gość: sloven Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.181.103.199.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.09.12, 18:00
      Remontom
      U mnie mały remoncik pokoju i łazienki wypadł bardzo pozytywnie. Uczciwie, tanio i porządnie. Polecam
      • oliwija Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe 29.10.12, 17:28
        zadzwon do tej firmy 505151678 Właścicielem jest Paweł, wg mnie robi fajne rzeczy.
      • Gość: gość Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: 194.88.245.* 18.10.13, 10:24
        Mi robiła remont ta firma www.remonty-deszynscy.pl/ .Drobny remont w mieszkaniu, ale zrobili to fachowo i do tego czysto. Ceny też były całkiem przystępne.
    • calleh Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe 15.09.12, 20:33
      jak w linku :)
    • Gość: Luzia Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.bellona.pl 20.09.12, 12:48
      Sprawdź tutaj :)
      www.najlepsiwregionie.pl/
      • Gość: Rexsus Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.play-internet.pl 29.10.12, 15:06
        Nie polecam tej strony www.najlepsiwregionie.pl . zasady dodawania firm do tego katalogu polegaja kto pierwszy ten lepszy. Warto tez poczytac regulamin tego portalu :)
        • Gość: marcin Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.bellona.pl 31.10.12, 13:42
          ja jestem zadowolone ze współpracy z tą firmą,współpracuje z nimi 2 miesiące i jak do tej pory dzięki tej stronie dostałem 2 zlecenia.Pozdrawiam
          • Gość: Gość Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.play-internet.pl 03.11.12, 13:38
            Ale widać ze wpisy robione z tego samego adresu IP :) i kogo oszukujemy? nie ma to jak robić sobie reklame prawda? a jak sie juz robi reklame to trzeba zadbac by byla wiarygodna:)
        • Gość: marcin Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.bellona.pl 08.11.12, 10:33
          Ja jestem bardzo zadowolony z tego Katalogu,owszem uczestnictwo jest płatne 116 zł.miesięcznie,ale jak do tej pory, a jestem w tym katalogu 2 miesiące miałem kilka telefonów z tego katalogu,ale co najważniejsze złapałem zlecenie i zwróciło mi się za cały rok abonamentu.Zobaczymy co będzie dalej.REASUMUJĄC ja jestem zadowolony....
          pozdrawiam
          • Gość: Rexsus Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.play-internet.pl 15.11.12, 13:07
            Widze że znów Pan prowadzi zachwalające własną firmę praktyki. Wskazówka - proszę używać innego komputera i łącza a nie wszystko z budynku przy Grzybowskiej :) Bo i tak opinia o Pana firmie jdo najlepszych nie należy.
        • Gość: Jacek Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 22:28
          Nie lubię wtrącać się do dyskusji... moja firma jest w tym katalogu od 3 msc.,co prawda na razie miałem tylko jedno zlecenie z tego portalu,ale jestem dobrej myśli bo co jakiś czas ktoś dzwoni z tej strony
        • Gość: Bartek Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 22:45
          A ja jestem bardzo zadowolony,płatne uczestnictwo,to fakt,ale co teraz jest za darmo.REASUMUJĄC złapałem zlecenie z tego katalogu a to jest najważniejsze.Tak na marginesie dlaczego Pan jest nie zadowolony?
          • Gość: Rexsus Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.play-internet.pl 23.11.12, 03:44
            Już odpowiadam Panie Bartku K. - Państwa pracownik dzwoniac do mnie oszukał mnie a w jak sposob? Telefon sie odklada a nie tylko kladzie ze slychac co za idiota w sluchawce:) i Prosze pozdrowic Pana Krzystofa ktory non stop do mnie dzwoni jako klient i zachwala Panstwa. Swoja droga Panie Bartku prosze zachowac pewienn oddstep pomiedzy postami . A moze powinnienem mowic do Pana -Panie Jacku?
          • Gość: Rexsus Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.play-internet.pl 27.11.12, 11:24
            Chciałbym również zwrócić uwagę na sytuacje firmy obsługującej w/w katalog :
            www.inwestycjewinnowacje.pl/ogloszenie,1,5800,szukam-wspolnika-do-dzialajacego-portalu.html
        • Gość: Janusz Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 15:08
          Drogi Panie proszę nie opowiadać głupot,że dodają cyt.(kto pierwszy ten lepszy).Jak dzwonili do mnie z propozycją współpracy,zostałem szczegółowo wypytany,czy mam długi,czy mam referencje i mało tego wymagają opinii od zadowolonych klientów,więc raczej powinien Pan napisać kto rzetelniejszy ten lepszy.Tak na marginesie dodam,że mi już się zwróciła ta reklama
          Pozdrawiam zadowolony klient
          • Gość: Rexsus Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 23:46
            Dobrze Panie Januszu to zagrajmy w otwarte karty - Jak sie nazywa Pańska firma? Albo inaczej w jakiej Pan branży pracuje? Chetnie sie skontaktuje z Panem i porozmawiamy :)
        • Gość: mariusz Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 15:27
          Ja polecam tą stronę,bardzo jestem ciekaw dlaczego Pan ich nie poleca.
          • Gość: Rexsus Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 23:59
            Już odpowiadam P Mariuszu . Nie lubie być oszukiwany. Tak samo jak inne firmy ktore sie do mnie zgłosiły bo zostały oszukane przez serwis. Zero profesjonalizmu. Czemu? prosze poczytać moje wpisy wczesniejsze. Zebym ja w sluchawce slyszal wulgaryzmy jakiegoś faceta ? Jestem ciekaw tylko kto jest takim zle wychowanym osobnikiem,
            • Gość: Rexsus Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 00:05
              by udowodnic ze to pracownicy z w/w serwisu wpisuja pochwaly , niech każdy kto chwali ten serwis poda do siebie jakis numer kontaktowy a jeszce lepiej poda nazwe firmy ktorej jest wlascicielem/pracownikiem. Wtedy po weryfikacji nie bede negował takch pochwal
              • Gość: najlepsiwregionie. Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.bellona.pl 30.11.12, 13:02
                Panie Rexus,a może powinienem się zwracać raczej Panie Arturze,nie ważne, skoro jakoby został Pan oszukany proszę łaskawie podać nazwę Pana firmy ,oraz kiedy jakoby nawiązaliśmy współpracę,bo jestem pewien ,że jesteś Pan naszym byłym pracownikiem bez doświadczenia,któremu 4.000 miesięcznie było mało i teraz się dzieciaku odgryzasz.NIE POZDRAWIAM ,lecz ozięble żegnam
                • Gość: Rexsus Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 02:00
                  Niestety Szanowni Państwo mylicie sie. Nazywam sie Bartek :)
                  • Gość: najlepsiwregionie Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.bellona.pl 03.12.12, 12:23
                    To prosimy o więcej informacji,nazwa firmy,kiedy jakoby nawiązaliśmy współpracę.Zanim znowu zacznie Nas Pan pomawiać proszę o takie informacje,w przeciwnym razie po kolejnych negatywnych wpisach,przez Pana skierujemy sprawę do odpowiednich organów za pomówienia
                    • Gość: Rexsus Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 11:51
                      Mam prawo do wyrażenia swojej opini tak samo jak Państwo.a tym bardziej ze w moim odczuciu państwo naciagaja ludzi. Wystarczy pare wpisów wczesniej poczytać. Sa to odczucia subiektywne . A jak chcecie Państwo oskarżać to gratuluje podejscia :) prosze sobie poszukać w internecie innch opini i rownież postraszyć "procesem" bo nie jest to opinia pozytywna.
      • Gość: porażka Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 17:53
        łapią jak leci do katalogu, nie zastanawiają się czy masz referecje czy nie, nawet nie sprawdzili mnie w krd ani biku a mam dług a bezproblemu dostalem się tam
        nie mam tez żadnych referencji

ok, ok, wiec dlaczego to pisze? klopoty pijawily sie jak wzrosła cena jaką mialem dać i nie wiem za co niby bo po miesiacu chcialem odejsc a oni dalej sla faktury
        wyzysky, ruszcie dupska do roboty a nie lapiecie naiwnych

• Gość: Moko Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: 27.115.137.* 29.11.12, 05:50
      a ja Ci polecam IQ House Nowakowski + gosc robi zawsze tak jakby remontowal wlasne mieszkanie... mozna sie dogadac bez problemu w kazdej kwestii a robota skonczona na czas i bez fuszery
    • Gość: valla Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: 193.238.66.* 05.12.12, 11:01
      witam, u nas remontowali z kowremu www.kow-rem.pl i wszystko ok:) na czas, fachowo i ladnie porobione...
      pozdr:)
    • Gość: Trini Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.03.13, 08:22
      Widzę, że toczy się walka między obecnymi a byłymi pewnie pracownikami firmy najlepsiwregionie a także parę groszy dorzuca konkurencja. No cóż takie życie konkurent nie śpi i albo zjesz Ty albo zjedzą Ciebie, smutne lecz prawdziwe.
      Strona najlepsiwregionie ma plusy i minusy, jak każda inna tego rodzaju, Bartku czy Ty myślisz, że to jest strona charytatywna? Chyba jasne, że jej właściciele na tym coś zarabiają i mają do tego pełne prawo, tak samo jak każdy ma prawo ogłosić się w tym serwisie czy w kilku różnych jednocześnie. Czytając Twoje wpisy odnoszę wrażenie jakbyś był najzwyczajniej w świecie zazdrosny o to, że to nie Tobie płacą za bycie widocznym w sieci. Odpuść sobie z tym jadem, jasne agresywny marketing, łapanie klienta troszkę na siłę, ale co z tego tak działają wszyscy. Jeśli ktoś chce być w danym serwisie to jego sprawa a jeśli mu pomaga to w czymś bo łapie zlecenia to tylko znaczy że dobrze zainwestował pieniądze.

W kwestii remontowej jednak byłabym ostrożna w poszukiwaniu firmy przez internet w opisany wyżej sposób. Tylko z polecenia znajomych, ewentualnie zajrzyj na muratora gdzie są białe i czarne listy. Można pogadać z osobami jakie są na forum od kilku lat a nie od "jednego posta" czy od wczoraj.....
      Mnie osobiście nic nie obchodzi czy ktoś kto będzie malował mi ściany ma długi i czy jest w KRD, z remontem nie o to chodzi podobnie jak z fryzjerem czy stolarzem......tu się liczy tylko i jedynie dobry wykonawca, jaki umie robotę zrobić a jego KRD i niezapłacone rachunki , wpisy do rejestru długów guzik mnie interesują w tym przypadku.
      Szkoda więc, że strona najlepsiwregionie ma troszkę słabą prezentację, można by tym nadrobić kwestię wiarygodności.
      Wracając do KRD to ma sens w przypadku bardziej klienta niż wykonawcy usługi, to klient płaci a nie budowlaniec i to zagrożeni bardziej może uderzyć w wykonawcę. Pewno każdy może każdego wykołować, ale po to się spisuje umowy, ma prawo sprawdzić nip czy regon.
      Ten kto płaci powinien być zwiskany w KRD :) Może zróbmy listę nieuczciwych klientów :P
      Pozdro,
      • Gość: piórek Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.204.57.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.13, 18:28
        Czy może mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat usług, jakości wykonania przez firmę kow-rem łódź.
      • Gość: Ola33 Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 16:41
        Jeśli mogę jakoś pomóc to polecę firmę pana Radka tel 882 772 715 z Warszawy Naprawdę porządna ekipa remontowa. Bez kłopotów przeprowadzili u mnie remont, Pan Radek jest bardzo miły i dotrzymuje słowa, trzyma terminów i nie wymyśla z ceną.
        Jestem bardzo zadowolona z jego usług dlatego postanowiłam go polecić innym bo wiem że czasem różnie bywa z firmami.
        Pozdrawiam
        Ola
        • Gość: Iwona Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 17:29
          Witam,

Polecam firmę Narpol Józef Narewski z Warszawy rodzinna firma obecnie prowadzona chyba przez syna Pana Józefa wykonywali u nas ciężkie prace związane z wykopem oraz wykończenie domu.Solidni i terminowi - numer 505-900-747

Mam również pytanie czy może ktoś nam polecić dobrą firmę zajmującą się projektowaniem oraz pielęgnacją ogrodów z warszawy lub okolic?

Proszę o kontakt

Pozdrawiam,
          Iwona Wrońska
    • Gość: Krzysztof Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.as13285.net 04.06.13, 01:38
      Zapraszam do zapoznania sie z ofertą naszej firmy.
      Świadczymy szeroki zakres usług remontowo-budowlanych, takich jak:

GENERALNE REMONTY:
      - malowanie, odświeżnie mieszkań
      - płyta kartonowo-gipsowa, ścianki działowe, sufity, gładzie
      - wiercenie, wycinanie otworów w ścianach
      - wykładziny, panele, listwy przypodłogowe
      - glazura/terakota (ściany, podłogi)

INSTALACJE:
      - wodociągowe (naprawa, wymiana)
      - kanalizacyjne (udrażnianie, wymiana)
      - elektryczne - rozprowadzenie, gniazda, oświetlenie
      - biały montaż - wanny, kabiny, brodziki, umywalki, WC, zawory, baterie, syfony (wymiany, naprawy, uszczelnianie)

PRACE WYKOŃCZENIOWE:
      - monaż mebli, szafki kuchenne, blaty, zlewozmywaki, meble pokojowe (składanie, wieszanie)
      - drobne prace stolarskie - renowacja boazerii, cięcie drewna, panele ścienne, naprawa i wymiana zamków, klamek
      - urządzenia AGD/RTV - podwieszanie telewizorów, instalacja pralek, zmywarek, okapów, itp
      - montaż rolet, karniszy, suszarek, itp

Po więcej informacji zapraszam na strone zlotaraczka.lodz.pl i pod nr telefonu: 880 170 299

Pozdrawiam,
      Krzysztof
    • narkoleptyk Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe 19.06.13, 11:21
      Z czystym sumeiniem polecam firmę Piterowski (www.piterowski.pl). Wykonywał u mnie 2 lata temu generalny remont mieszkania (łazienkę, WC i jeden pokój roboione były od "zera", łącznie ze zrywaniem starych kafli, podłóg, wyburzaniem ścian, wymianie futrym i wstawianiem nowych drzwi pokojowych) i jestem bardzo zadowolony, od czasu remontu nie wylazły żadne niedoróbki. Nie jest najtańszy, ale do jakości wykonywanych prac nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Wykonywał też prace w domu moich rodziców oraz polecony potem przez moją matkę remontował mieszkania u jej koleżanek.
      Jedynym minusem jest to, że prace wykonuje w godzinach popołudniowych (od 15-16 do 21-22).
      • Gość: Marlena Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.toya.net.pl 21.12.13, 11:15
        Jako iż zakończyliśmy już wszystkie prace w naszym nowym mieszkaniu, z czystym sumieniem możemy polecić firmę p. Krzysztofa ( remo-land ) wykonywali u nas praktycznie wszystkie prace związane z wykończeniem mieszkania ( przeróbki elektryczne, hydrauliczne, przesunięcie ścianki, kompleksowo łazienkę i wc, gładzie malowania, panele podłogowe i najważniejsze z czego jesteśmy bardzo dumni to w przedpokoju tynk dekoracyjny Trawertyn egipski oraz w sypialni płyty 3D ) Wszystko wygląda prześlicznie , Ceny przystępne , czas wykonania jak dla nas bardzo szybki mianowicie mieszkanie 78 m2 wykonali bodajże w 3,5 tygodnia więc polecamy bo warto. tel. do p. Krzysztofa 663-558-240 strona internetowa www.remo-land.pl
        • Gość: Klient z Pienistej Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.toya.net.pl 11.12.14, 19:24
          Przyłączam się do opini o fachowcach remo-land p. Krzysztofa . Kompetentna firma na Łódzkim rynku budowlańców. Pozdrawiam
    • Gość: Marta Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: 79.162.80.* 08.02.14, 18:13
      Ja polecam usługi pana Marka. Robi sam remonty. Nigdy na niego nie narzekałam. Firma nazywa się chyba usługi budowane Marek Krzyżaniak. Nie jestem pewna nazwy ale polecam. Kontakt 502408769
    • Gość: Magdalena P. Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.pf.com.pl 17.02.14, 15:15
      My robiliśmy remont z remontowem, mała firma z polecenia koleżanki z pracy. Najpierw robili nam rolety w sypialni, rok później łazienkę. numeru nie mam ale to chyba ich strona www.remontowo.blog.pl
      • cieeniu Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe 24.03.14, 23:32
        Ja moge polecic firme ktora robila u mnie remont. Sa solidni, mlodzi ale dokladni. daja 2letnia gwarancje i schodza z ceny w razie zwloki. Nie pija I nie zostawiaja balaganu :-) to nr do szefa- 506555110
    • Gość: inwestor Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.14, 15:15
      tej nie polecam:
      forum.gazeta.pl/forum/w,63,150293705,150293705,ekipa_remontowa_LODZ_UWAGA_.html
    • Gość: glinek Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.14, 12:41
      Jeżeli chodzi o gruntowne remonty to u mnie działali z firmy firma-tynk.com./, zajmuja się głownie tynkowaniem ścian, ale robią to naprawdę starannie i dobrze. Firma de facto jest z Łodzi : )
    • Gość: Beata Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.astral.lodz.pl 19.09.14, 18:43
      Nie wiem czy ktoś jeszcze potrzebuje odpowiedzi na zadane tu pytanie, ale jeśli tak, to mogę coś podpowiedzieć. Ja miałam do czynienia z kilkoma firmami (kupiliśmy dom do remontu i było co robić - zerwane było prawie wszystko), więc przewinęło się kilka ekip. Dwie z nich mogę zdecydowanie polecić. Jedną jest mój Tata ;), a drugą firma kw-remonty. Z Tatą żartuję - remontu nie przeprowadzał, ale bardzo pomagał i koordynował działania. Co do firmy kw-remonty: solidni, punktualni, podpowiadali co można zrobić lepiej. Dla mnie akurat bardzo duże znaczenie ma rzetelne wykonanie szczegółów. Niestety często się zdarza, że ekipy remontowe wykonuję te prace "po łebkach" i potem co jakiś czas wychodzą kolejne niedociągnięcia. U mnie - odpukać - póki co jest wszystko na swoim miejscu. Firmę znajdziecie bez problemu w necie. Powodzenia i cierpliwości w pracach remontowych!
    • sonikpt Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe 22.09.14, 15:34
      witam, ja moge polecic mlodego chlopaka ktory zrobi wam caly remont za rozsadne pieniadze. ze wszystkim sie mozna dogadac i pomarudzic. chlopak uczciwy bo robi sam na siebie pozadna robota a przy tym nie zostawi wam mieskzania w totalnym syfie. nr 517222007 (pytajcie o macka)
    • Gość: samuła marek Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.146.75.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.16, 10:48
      Odradzam Marek Samuła . Robi kompleksowe remonty. Partacz. Nieuczciwy.
    • Gość: Jerzy Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.16, 17:11
      Fajnie mi zrobili podłogi, ale nie tylko tym się zajmują! Remony mieszkań i podłogi drewniane Anusia Łódź
      • Gość: klient_na NIE! Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.17, 04:14

~Niezadowolony Klient : Właściciele firmy są nierzetelni. Mąż właścicielki, wykonawca robót pomimo obietnic, nie poczuwał się do niedoróbek i nie odbierał telefonów ponaglających w sprawie poprawek. Podobnie właścicielka firmy. To karygodne i niespotykane podejście do klienta. Na pewno nie można tym ludziom płacić całej kwoty do momentu zrobienia całości prac, ponieważ wówczas mają klienta w poważaniu. A najlepiej omijać firmę "krzak" z daleka i nie psuć sobie nerwów ściganiem partaczy. Zdecydowanie nie polecam.
    • Gość: Tomasz39 Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.toya.net.pl 27.02.16, 20:24
      Witam. Chcę zrobić kapitalny Remont mieszkania, od znajomego dostałem namiar na firmę RW PROJECT. Może się ktoś wypowiedzieć na ich temat?
      • martita8181 Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe 29.02.16, 14:59
        Znam firmę RW Project - tu masz namiar na stronę - rwproject.pl/
        Najlepiej zadzwoń i umów się na obejrzenie mieszkania, a później otrzymasz bezpłatny kosztorys remontu. Nie jest to zobowiązujące, więc jak Ci nie będzie pasowała cena, to nie musisz korzystać.
        Ja jestem zadowolona - ceny umiarkowane, ale krótki czas trwania remontu i dobra jakość je rekompensują.
    • 3tata77 Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe 07.05.17, 15:35
      Dzień dobry polecam 535544539 www.fachoweremonty.com.pl
    • Gość: krzysiek_lodz Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.17, 14:04
      Odradzam K.W. Wiesław Krawczyk. Robi kompleksowe remonty. Partacz. Nieuczciwy. Omijajcie szerokim łukiem!!!
    • demonoid Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe 17.12.18, 00:10
      Ja polecam firmę KING-DOM remont.lodz.pl sprawdziła się świetnie. Szybko tanio i dobrze.
    • Gość: Abstrakcja Re: Poszukuję sprawdzonej, dobrej firmy remontowe IP: *.4web.pl 18.02.19, 13:35
      Uwaga na Pana Łukasza W z Łodzi. Tragedia, Duże opóźnienia, a przede wszystkim niedokładność. Do tej pory wychodzą nieprawidłowości po remoncie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka