tapatik 29.04.26, 08:49 Kiedyś była strona z takimi ogłoszeniami, teraz to pewnie grupa na FB. Który z panów ma wolną majówkę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy A muvia, ze z rodzina... 29.04.26, 14:43 to sie wychodzi dobrze - tylko na zdjeciu. a tu prosze: - kuzyn bezinteresownie pomocny Odpowiedz Link
baenzai Re: Kuzyn mi podesłał 29.04.26, 20:39 Cztery dni z jakimiś randomami? Wątpię, że tutaj znajdziesz zainteresowanych. Odpowiedz Link
tapatik Re: Kuzyn mi podesłał 29.04.26, 22:48 Moja koleżanka z klasy stwierdziła kiedyś, że ona nie ma problemu z wyjazdami z nieznajomymi, bo zawsze można się zapoznać i zaprzyjaźnić. Odpowiedz Link
baenzai Re: Kuzyn mi podesłał 01.05.26, 06:57 Dowcip mi się przypomniał. Rozmowa dwóch Ukraińców: - Wiesz stary, jakie w Polsce to mają życie... Rano wstajesz, śniadanie, seks. Później kąpiel, drugie śniadanie i znowu numer. Do obiadu jeszcze parę razy, po obiedzie znowu seks i tak już do samej nocy. - A skąd Ty to wiesz? Byłeś kiedyś w Polsce? - Ja nie, ale moja siostra była. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Kuzyn mi podesłał 29.04.26, 23:36 Jakimi randomami? Daj spokoj. Przeciez to znajome nieznajomej kuzyna tapatika. To jak rodzina. Odpowiedz Link
trentino Re: Kuzyn mi podesłał 01.05.26, 10:25 Pod takimi anonsami to często rozgrywa się festiwal spermiarstwa Odpowiedz Link
baenzai Re: Kuzyn mi podesłał 01.05.26, 10:33 Sami sobie (jako płeć męska) gotujemy taki los. Niestety. Odpowiedz Link
baenzai Re: Kuzyn mi podesłał 02.05.26, 13:08 I jak, stasio dojechał? Bo z tego co widzę był zainteresowany. Odpowiedz Link
searam Re: Kuzyn mi podesłał 02.05.26, 21:22 Aktualnie przy sredniej wieku w Polsce -lat 44, to ogloszenie jest porywajace... Odpowiedz Link