wks85 04.08.10, 13:15 Hej! Tak jak w temacie. Co sądzicie o Korbanku? Mają zasięg na kilku osiedlach i jestem ciekaw co sądzicie o tej firmie. Będę wdzięczny za opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ti Re: Korbank - opinie o dostawcy internetu IP: *.lanet.net.pl 04.08.10, 22:32 Witam, kiedyś były wątki na ten temat na forum, ale z chęcią podzielę opinią ku przestrodze potencjalnych klientów. Pisano o nieuczciwości tego "dostawcy" internetu. Dostawcy w cudzysłowiu, bo wystarczy spytać użytkowników sieci na osiedlu przy ul. Reja, jak zostali oszukani przez tę "firmę". Nie polecam - pomimo uiszczenia abonamentu przez mieszkańców, nie dostarczano sygnału przez kilka tygodni. Kontakt z aroganckim prezesem nie należał do przyjemnych. Jest na rynku tyle profesjonalnych i rzetelnych firm, że naprawdę nie warto szarpać się z Korbankiem, ale oczywiście wybór należy do Pani/Pana. Pozdrawiam, t. Odpowiedz Link Zgłoś
wks85 Re: Korbank - opinie o dostawcy internetu 05.08.10, 12:51 To nawet nie chodzi o to, że chcę skorzystać z ich usług, tylko jestem ciekaw opinii, bo właśnie sporo złego słyszałem o nich, a z drugiej strony znam osoby, które są zadowolone. Dlatego po prostu byłem ciekaw co ludzie o nich sądzą. Wcześniejszych wątków na ten temat niestety nie znalazłem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
g625 Re: Korbank - opinie o dostawcy internetu 09.08.10, 12:02 Jakość poniżej wszelkiej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voidd Re: Korbank - opinie o dostawcy internetu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 10.08.10, 17:19 Zdecydowanie odradzam, tragiczna jakość obsługi, i usługi, transfery tragiczne, stosunek cena->jakość poniżej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Korbank - opinie o dostawcy internetu IP: *.static.korbank.pl 11.08.13, 17:32 Witam, Jestem abonentem Korbanku od roku, net działa dobrze ale TV to tragedia! odradzam wszystkim, dekoder jaki "daje" (słono za niego trzeba zapłacić) Korbank to jakies nieporozumienie, czas zmiany kanału to około 30 sek, poza tym po 2h ogladania tv albo totalna zawiecha albo ginie głos... reset (jekies 3-4 minuty na ponowne uruchomienie) i dalej mozemy ogladac!!! co to jest??? Do tego jak ktos zrywa z nimi umowe odkupuja za grosze sprzet ktory sie wczesniej kupiło za ciezkie pieniadze i znow sprzedaja to komus jako nowe. W pudełku od mojego dekodera miałem wrzucona karteczke z napisem tu cytuje "z#ebany zasilacz". takze net tak, TV NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z vectry A co sądzicie o Netii IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.08.13, 19:20 Faktycznie mają Internet i telewizję kablową za 80 zetów? Jak z jakością usług? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.internetmiejsk www.internetmiejski.pl IP: *.30.107.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.14, 21:49 Tekst linka Dają neta za free ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Korbank - opinie o dostawcy internetu IP: *.static.korbank.pl 11.10.14, 23:00 szczerze odradzam, telewizja od tego dostawcy to kompletne nieporozumienie.. dekoder (wykup za 300pln) ciągle się zawiesza- trzeba resetować, wpisując konkretny kod, a jak chcesz oglądnąć jakies 'polskie' wydarzenie sportowe to spodziewaj sie przerw w dostępie do transmisji- czego nie da się w ogóle oglądać!!! Odpowiedz Link Zgłoś