hepik1 13.01.08, 10:12 Gdyby pytania tutaj postawione: palikot.blog.onet.pl/2,ID282457565,index.html znalazły pozytywną odpowiedź i pojawił się nowy forumowicz,uprasza się tutejszych dedektywów o czujność i rozwagę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenjaras Re: Czuj duch! 13.01.08, 10:17 wychodzi na to, że z tych naszych prezydentów, tylko Jaruzelski nie pił... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: Czuj duch! 13.01.08, 23:20 tenjaras napisał: > wychodzi na to, że z tych naszych prezydentów, tylko Jaruzelski nie > pił... Wałęsa ? ************************************************ To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: Czuj duch! 14.01.08, 12:18 > Wałęsa ? Wałęsa sie chwalił, że wyprowadził wojska radzieckie w podmoskiewskiej daczy pijąc z Jelcynem, na modłę Jelcyna... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Czuj duch! 14.01.08, 16:13 Piciorys prezydenta ;) rydzykfizyk.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Czuj duch! 13.01.08, 10:27 Pasmotrim, uwidim, gaspada. A pisze się detektyw jeżeli już. Nie popełniaj błędów hepik, bo Cię wytną :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wania46 Re: Czuj duch! 13.01.08, 13:28 Cos w tym jest bo moj maz alkoholik bardzo go powaza,jak wiadomo swoj swego zawsze rozpozna))) Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Czuj duch! 13.01.08, 14:11 Kaczynski na zlocie AA w stylowym T-shirt-cie wymachujący chorągiewką, w tle Jaras, August pośrodku Ela. Wszyscy skanduja Woron, woron, woron, Jaras na prezydenta, Ela na Jolę, August na glempa. I mamy wreszcie V RP AAPolska nie zginęła póki my żyjemy No i się obudziłem. Na szczęscie to tylko sen. Wypadało by co walnąć, ale się nie napiję, najwyżej mineralnej. A co Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Czuj duch! 13.01.08, 17:27 Milioner od żołądkowej zapewne tym sie sugerował www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo Niby manipulacja ale... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Czuj duch! 13.01.08, 20:44 No nieżle...nawet Ci się juz śnimy.. a ja ubrana chociaż byłam w jakiś przyzwoity kostiumik?;-) Odpowiedz Link Zgłoś