Dodaj do ulubionych

19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski

IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.11.02, 21:45
Szkoda tylko ze z tej gorszej strony (procesy, łapówki). Ale dobre i to.
Obserwuj wątek
    • michal_el Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski 19.11.02, 21:46
      Gość portalu: koń napisał(a):

> Szkoda tylko ze z tej gorszej strony (procesy, łapówki). Ale dobre i to.

Spokojnie, zaraz pewnie misato otrzyma znowu jakąs nagrodę i też bedziemy
      znani z tej dobrej strony:)))))
    • Gość: apv Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski IP: *.24-151.libero.it 19.11.02, 21:48
      Gość portalu: koń napisał(a):

> Szkoda tylko ze z tej gorszej strony (procesy, łapówki). Ale dobre i to.

a o co konkretnie...?
      • michal_el Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski 19.11.02, 21:53
        Gość portalu: apv napisał(a):

> Gość portalu: koń napisał(a):
        >
        > > Szkoda tylko ze z tej gorszej strony (procesy, łapówki). Ale dobre i to.
        >
        > a o co konkretnie...?

Apv poczytaj na forum nowe wątki wszytskiego się dowiesz:))))
        Hojarska, łapówkarstwo za prawko:)))))))))))))
        • Gość: apv Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski IP: *.24-151.libero.it 19.11.02, 21:58
          czy to gdzies w mediach puscili?
          (tydzien temu siadla mi satelitarna, jestem odciety od swiata i zaszyty w
          szuwarach!;-)
          • Gość: koń Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.11.02, 22:02
            a mowili powiem ci gdzie widzialem: Fakty_ TVN, Wiadomości- TVP
          • michal_el Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski 19.11.02, 22:14

> czy to gdzies w mediach puscili?
            > (tydzien temu siadla mi satelitarna, jestem odciety od swiata i zaszyty w
            > szuwarach!;-)

Na TVNie , na TVP
          • Gość: dziuska Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.11.02, 01:31

> czy to gdzies w mediach puscili?
            > (tydzien temu siadla mi satelitarna, jestem odciety od swiata i zaszyty w
            > szuwarach!;-)
            oprocz tv,wszystkie stacje radiowe tez chyba....nalezy sie raczej spytac,gdzie o nas nie mowili;)
            • zeta_e Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski 20.11.02, 01:42
              Gość portalu: dziuska napisał(a):

> Gość portalu: apv napisał(a):
              >
              > > czy to gdzies w mediach puscili?
              > > (tydzien temu siadla mi satelitarna, jestem odciety od swiata i zaszyty w
              > > szuwarach!;-)
              > oprocz tv,wszystkie stacje radiowe tez chyba....nalezy sie raczej
              spytac,gdzie
              > o nas nie mowili;)

ANO MOWILI MOWILI TYLKO ZE ....... :(((
        • Gość: koń Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.11.02, 22:00
          no wlasnie mialem to napisac ale nie bede sie powtarzal :-)
          • francuz_el Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski 20.11.02, 22:17
            Nie wazne czy dobrze czy zle... wazne zeby mowili :)
            • michal_el Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski 20.11.02, 22:18
              francuz_el napisał:

> Nie wazne czy dobrze czy zle... wazne zeby mowili :)

Zgadzam się.
              • glupi3 Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski 21.11.02, 08:28
                będziemy podziwiać wspaniałą architekturę lat 70 - tych m. elbląga.
                • michal_el Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski 21.11.02, 11:26
                  glupi3 napisała:

> będziemy podziwiać wspaniałą architekturę lat 70 - tych m. elbląga.

Hm..cała Polska posaida taką architekturę. Może o tym nie wiesz?
                  A w jakim mieście mieszkasz głupi?
                  • Gość: apv Re: 19.11.02- Elbląg na ustach calej Polski IP: *.24-151.libero.it 21.11.02, 21:59
                    michal_el napisał:

> A w jakim mieście mieszkasz głupi?

forma powyzszego pytania jest uzasadniona, zwazywszy odwazny autorski nick,
                    mimo to rozbolal mnie brzuch ze smiechu, gdy je przeczytalem :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka