Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne trójmiasto

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.13, 16:04
Witam

Za 2 tygodnie odbieramy mieszkanie i szukamy firmy która wykonuje meble kuchenne. Przyznam się, że nie mam zbyt wiele czasu na odwiedznie wielu sklepów ponieważ mamy małą córeczkę i muszę prosić mamę aby jej popilnowała. Znalazłam kilka forów z podobnym pytaniem ale w większością są już bardzo stare i nan niewiele się zadały dlatego proszę o polecenie firmy z której usług korzystaliście i jesteście zadowoleni. Bedę wdzięczna za przesłanie zdjęcia kuchni :)

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

katarzyna3927@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Marzena Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.13, 15:22
      Ja szukałam kuchni niedrogiej i praktycznie potrzebowałam ją od zaraz, dlatego odwiedziłam Ikea. Dużo kuchni i rozwiązań można zobaczyć w sklepie, tylko pomysł na kuchnię musisz już mieć w głowie ponieważ sprzedawcy nie wiele ci pomogą. Kuchnię mam już od dwóch miesięcy i raczej jestem zadowolona.
      Marzena

• Gość: Asia Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 10.01.13, 10:26
        raczej jestem zadowolona to nie brzmi zachęcająco haha do tego wspomnę, że też kiedyś kupiłam sobie meble z Ikei i uwierz mi na słowo, że nie chcesz wiedzieć jak będzie wyglądała twoja kuchnia po dwóch latach, a nie po dwóch miesiącach haha jedna wielka ropadająca się tandeta
    • Gość: TP Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.13, 21:51
      Polecam firmę adamant www.mebleadamant.pl/. Projekt i wycena za darmo i niezobowiązująco.
    • Gość: Maciej Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 15:33
      Dobra kuchnia to przede wszystkim projekt i pomysł, a pózniej zamówienie i realizacja na wysokim poziomie. W dużych sklepach sieciowych nie znajdziesz dobrego projektanta, oni nastawieni są na ilość. Projektują (to za mocne słowo), składają z góry narzuconych przez koncern modułów, kuchnie jakby wszystkie były wycięte z szablonu z „Przyjaciółki”. Do tego pracownicy w tych sklepach zmieniają się co chwilę i większość ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego, że tak naprawdę proszą o poradę samych żółtodziobów. Niezaleznie czy pytasz o farby, podłogi, tapety, kuchnie, gniazda, lampy czy kable, zawsze w marketach odpowiadają ci specjaliści po dwutgodniowym szkoleniu z „Koziej Wólki”. Jeśli chcesz upewnić się odnośnie elektryki w swoim domu pytaj elektryka, jak masz problem z hyrdauliką pytaj hydraulika, a nie fachowca/półkowca z OBI. Podobnie jest w każdym wielkim sklepie. Jeśli tak naprawdę nie wiesz czego konkretnie chcesz, to Ikea w twoim przypadku to strata czasu. Ja licząc na pomoc fachowców wyznaczyłem sobie w pobliżu mojego miejsca zamieszkania kilka sklepów trudniących się tylko sprzedażą mebli kuchennych. Nie trzeba było daleko jeżdzić, więc bardzo szybko zobaczyłm oferowane przez nich meble i porozmawiałem ze sprzedawcami. Po takiej rzeczowej rozmowie od razu wiedziałem, ze chcę tej konkretnej kuchni. Zrobili mu za darmo projekt, skorygowali moje błedne myślenie odnośnie pewnych rozwiązań i wspólnymi siałami wyszła z tego kuchnia -moja kuchnia. Taką jaką ja chciałem, a nie taka, która akurat nie schodziła ze stanów w Ikei i pracownik był zobowiazany wszystkim ją wciskać. Pamiętaj, aby wybierając się do studia kuchennego zabrać ze sobą plan swojej kuchni.

Pozdrawiam Maciek
      • Gość: Bogdan Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.pcpd.pl 14.06.13, 13:31
        Panie Maćku poszedłem za pana radą i wczoraj odwiedziłem 2 studia kuchenne w pobliżu mojego miejsca zamieszkania, ale niestety nikt nie robił projektu bezpłatnie. Pomimo tego, że miałam plan kuchni ze sobą, coś doradzili ale dosyć ogólnie. Proponowali szczegółowy projekt, ale odpłatnie. Ostatecznie koleżanka ma mi wziąsc namiar na sklep od swojej mamy, gdzie kupiła meble i jest bardzo zadowolona. Czy projekt kuchni w tym studiu, gdzie Pan zamawiał był na pewno bezpłatny?

Bogdan
        • Gość: Maciek Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: 213.192.68.* 17.06.13, 19:38
          Tak, zrobili mi projekt za darmo. Tylko musiałem ich odwiedzić dwukrotnie, bo nie chcieli go zrobić na orientacyjnych wymiarach. Chcieli plan kuchni. Proponuję szukać, bo na pewno są studia, które wykonują to gratis.

Pozdrawiam

Maciek
          • Gość: bogdan Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.eia.pl 20.06.13, 13:59
            Czy nie byłoby tajemnicy, aby napisał Pan z jakiego rejony pan jest?
            • Gość: Maciek Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.13, 15:33
              Gdańsk - rejon Chełm, Pogodne, Ujescisko
              • Gość: Bogdan Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.13, 17:24
                Szkoda, ja jestem z Zaspy, ale jeśli to nibyłby kłopot bardzo proszę o
                podanie nazwy sklepu.

• Gość: Piotr Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.play-internet.pl 11.07.13, 14:19
                  Ja zrobiłem kuchnie Niemiecką Bauformat jest zadowolony z jakości i wykonania. Byłem w wielu studiach w trójmieście. Jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny to polecam. Co prawda nie są to jakieś super tanie kuchnie, ale ja uważam że warto bo kuchnia będzie a co najmniej 20 lat.
                  A tu strona internetowa tej firmy: lubek.pl
                  • Gość: aga Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 07:36
                    moją kuchnie wykonala firma z Trójmiasta meble kuchenne Gdynia bez zastrzeżeń polecam
      • wladyslaw.meblarz Re: Meble kuchenne trójmiasto 26.02.15, 09:02
        To fakt dobry stolarz potrafi podpowiedzieć co i jak powinno wyglądać i co można lepszego zrobić w danym miejscu. Moim faworytem jest projektstolarnia.blogspot.com/2015/02/temat-kuchnie-olejowanie-blatu.html
    • estera1538 Re: Meble kuchenne trójmiasto 16.07.15, 19:17
      Moi znajomi z Gdańska zamawiali meble u pana Waldka http://pracowniajawor.pl/pl/meble-kuchenne.html i byli bardzo zadowoleni z jakości wykonanej pracy. Mają meble drewniane. Wszystko ładnie i cichutko chodzi, żadne szafeczki się nie zacinają. Nie ma też żadnych listew łączących - wszystko na styk, więc super wygląda.
    • Gość: Stefan Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.play-internet.pl 22.02.16, 10:30
      Polecam firmę Aredo w Gdańsku. Cała realizacja zajeła 4 tygodnie, bezpłatny pomiar i projekt.
    • Gość: Monika Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.gdansk.vectranet.pl 24.08.16, 14:46
      Ja polecam markę LOWEN, mają salon w Gdańsku, Wrzeszcz, ul. Partyzantów. Meble na wymiar, meble robione indywidualni pod klienta. Żadnych półśrodków, ceny i jakość rewelacja. Czas realizacji 4 tygodnie.
      Również bezpłatny pomiar, wycena i projekt.
    • Gość: karolina4 Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.play-internet.pl 27.09.16, 12:01
      Polecam firmę LiMeble www.limeble.pl Projekt i wycena za darmo i niezobowiązująco.
    • 12716kg Re: Meble kuchenne trójmiasto 28.09.16, 13:36
      Polecam firmę limeble. Solidnie, szybko i w rozsądnej cenie. Projekt, wycena wszystko pod klienta.
    • Gość: kasiab Re: Meble kuchenne trójmiasto IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.16, 11:09
      Mi meble do kuchni i szafę wnękową robiła firma z Tczewa, Design Well. Mieliśmy kapitalny remont i wielu wykonawców się przewinęło (od okien, od kafelków, od podłóg itd.) wszyscy mieli opóźnienia, a stolarze jako jedyni dotrzymali terminu. Dlatego polecam ich za słowność. Kontakt do właściciela 609628272.
    • malinowskaanna89 Re: Meble kuchenne trójmiasto 12.10.16, 13:55
      Znaleźienie odpowiedniej firmy do współpracy może zając naprawdę dużo czasu.
      Mamy mieszkanie w starej kamienicy i już zdecydowanie potrzebowaliśmy nowej kuchni od dawna.
      Stare szafki były już niepraktyczne i zniszczone. Moja przyjaciółka jakiś rok temu odebrała nowe mieszkanie i współpracowała z Indeco Wybrzeże. Bardzo podobała mi się jej kuchnia, taka ładna i nowoczesna, zupełnie inna od mojej. Z mężem postanowiliśmy, że i u nas skorzystamy z usług tej samej firmy.

Już samo rozpoczęcie wspołpracy było fascynujące, oglądaliśmy piękne projekty, wspólnie stworzyliśmy nasz własny. Projektantka firmy bardzo sympatyczna kobieta! Teraz cieszymy się nową kuchnią, która odmieniła nasze codzienne życie, taka drobna rzecz a cieszy. Szafka narożna, która wcześniej była strasznie problematyczna ze względu na rzeczy, które wcześniej włożone były ciężkie do znalezienia. Cieszę się, że obecnie mamy tam taki system narożny, gdzie wysuwają mi się te półki. Szafki chodzą tak delikatnie i co dla mnie chyba najważniejsze, bo wcześniej mnie to u męża strasznie denerwowało, że cicho się zamykają.
      Zdecydowanie polecam! www.indecoszafynamiare.pl/
    • 79marcinw Re: Meble kuchenne trójmiasto 15.11.16, 18:36
      Jeśli chodzi o meble i szafy to moja mama rok temu robiła generalny remont swojego mieszkania. Wtedy chyba od sąsiadki z bloku dowiedziała się o Indeco Wybrzeże www.indecoszafynamiare.pl/ Zrobili jej naprawdę świetne szafy w holu oraz garderobie i całą kuchnie. Bardzo solidne wykonanie, mama jest zachwycona swoim mieszkaniem. Teraz my odbieramy mieszkanie i też już jesteśmy z nimi dogadani.
    • fitsamanta Re: Meble kuchenne trójmiasto 19.12.16, 09:41
      Powiem Wam szczerze, że odwlekałam remont mieszkania bardzo długo. Z jednej strony marzył mi się nowy wystrój mieszkania, a z drugiej cały czas były jakieś wydatki, uniemożliwiające mi realizacje.
      Ostatecznie z mężem się zawzieliśmy po tym jak nam drzwiczki odpadły. Zamówiliśmy kuchnie i meble do pokoju w Indeco Wybrzeże z Gdyni. Meble prezentują się pięknie, a odświeżone mieszkanie wygląda zupełnie inaczej. Bardzo pozytywnie nas zaskoczyła współpraca z tą firmą, dlatego z czystym sumieniem polecamy.
    • luuki31 Re: Meble kuchenne trójmiasto 19.02.17, 20:51
      Sam też chciałbym zlecić wykonanie mebli do kuchni na wymiar, więc oferta Indeco Trójmiasto mnie także interesuję. W związku z czym będę wdzęczny za wszelkie opinie na ich temat.
    • nchising Re: Meble kuchenne trójmiasto 01.06.19, 23:45
      Indeco Trójmiasto to design i funkcjonalność w jednym. Zdecydowała się na zakup mebli kuchennych i szafy na wymiar. Jestem bardzo zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka