Dodaj do ulubionych

bez przebaczenia

12.03.11, 09:19
Wiem że nawywijałem i to jak. Żałuję tego wszystkiego i bardzo przepraszam Maskę, Was także. Może nie mam prawa prosić Was o przebaczenie, może nie mam prawa w ogóle tu pisać ale mam taką potrzebę. By się wypowiedzieć u Was, przepraszam. Jestem jaki jestem - bywa że dżentelmeński i sympatyczny a bywa że jest we mnie taki dr Jekyl i ten drugi big_grin darujcie proszę, więcej nie będę się wcielał a w nocy będę spał big_grin miłego dnia. Czarek.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: bez przebaczenia 12.03.11, 11:23
      Czarek, a wiesz co sie robi z dr. Jekyl? Maska ma juz taki drewniany kolek na wszelki wypadek przygotowany. Wiec zostaw dr. Jekyl lepiej w domu....cool
      • czarek_777 Re: bez przebaczenia 12.03.11, 11:43
        Ja się drewnianych kołków nie boję Zorro , boje się zemsty Maski big_grin wiesz jak kobiety potrafią ukarać ? wypatroszyć i wkopać w mrowisko to rozkosz to co innego potrafią big_grin do później.
        • 1zorro-bis Re: bez przebaczenia 12.03.11, 12:15
          w jej reku kolek jest skuteczniejszy. Wiec uwazaj. cool
          • czarek_777 Re: bez przebaczenia 12.03.11, 12:55
            Będę uważał spoko smile przed chwilą wróciłem z marketu _ Boże !!! promocje więc i ja skorzystałem. Kupiłem siedem /lubię siódemkę big_grin/ kurczaków po 6,99 i kto to będzie żarł big_grin sam zjem ze dwa i wypiję flaszkę ,żona z synem po jednym a reszta ? oddam jakby co i wiadomo komu. Nie chcę słownie obrażać. Po ile w Niemczech kurczaki pieczone Zorro ? ps. Żeby nie było że nie dbam o swoją kobietę. Jest chora więc prócz leków i kurczaka big_grin kupiłem ,nie, poczęstowałem Ją ptasim mleczkiem, kamyczkami i czekoladą z orzechami oraz napojem z czerwonych grejfrutów. Bo to lubi big_grin ale z kasiorki nieźle schudłem a Ona przytyła big_grin
            • byle_nie_ciul [...] 12.03.11, 13:19
              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
              • trusia-trollusia [...] 12.03.11, 13:37
                • 1zorro-bis Re: bez przebaczenia 12.03.11, 13:40
                  nic z tego. My tutaj wszyscy na diecie....big_grin
                  • trusia-trollusia [...] 12.03.11, 13:50
                    • czarek_777 Re: bez przebaczenia 12.03.11, 13:57
                      Wszystkich Was kochani częstuję czym tylko chcecie ale przede wszystkim dbam o własny ryj więc darujcie big_grin kurczaki prawie że opietruszone i reszta przez chorą małżonkę też - przed chwilunią powiedziała - zapierdalaj po kurczaki Czaruś bo padam z głodu big_grin big_grin big_grin
                      • trusia-trollusia [...] 12.03.11, 14:04
                        • czarek_777 Re: bez przebaczenia 12.03.11, 14:11
                          Myślisz że będę ćwierkał po tych kurczakach albo piórka mi wyrosną bądź trzy palce tylko big_grin o żonkę nie pękam ,kochamy się od lat i nigdy - nie odejdziemy od siebie. Precz z komuną big_grin
                          • czarek_777 Re: bez przebaczenia 13.03.11, 06:18
                            Czaruś nie tak ostro bo wiesz co będzie big_grin miłego dnia wszystkim a Masce udanego urlopu który zdaje się że wkrótce. Qrcze a w ogóle to gdzie teraz jechać jak prawie wszędzie jak nie jakieś kataklizmy żywiołów to rozruchy albo wojny domowe.
                            • czarek_777 Re: bez przebaczenia 13.03.11, 11:11
                              Ciekawe, jak długo będę trędowaty ? ale ja mam grubą skórę i dużo cierpliwości big_grin miłego dnia.
                              • czarek_777 Re: bez przebaczenia 13.03.11, 18:34
                                Nie zwracajcie na mnie uwagi i piszcie sobie i do siebie ja tylko czarek jestem, z boku stoję smile chyba napiętnowany jestem i jak tytuł wątku - bez przebaczenia będzie sad trudno się mówi. Bóg z Wami kochani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka