1zorro-bis 03.05.11, 06:25 Dziendoberek Wszystkim swietujacym! Wy to macie dobrze..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 07:37 Dzień dobryWszystkim KS, KN, Cz, i M. Ludzie się cieszą Zorrku z wolnego, bo mogą odpocząć i po grillować, a święto ich guzik obchodzi U mnie pogoda paskudna, grillowania nie będzie. Dnia spokojnego i uśmiechniętego życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 08:53 Maj, a u mnie deszcz ze śniegiem pada, tego jeszcze nie było. Zimno, szaro i ponuro, ale.. pod oknem kwitną białe bzy, trochę dalej bordowe. Przynajmniej mam ładny widok z okna Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 09:05 Szkoda, że Wam nie mogę podesłać zapachu bzów Ale, zamknijcie oczy i wyobrażcie sobie Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 09:20 Zuza w Wawce nie lepiej. Jest pochmurno, chłodno a deszcz wisi w powietrzu. Bez to bardzo piękne kwiaty i u nas też zaczął już kwitnąć. A zapachu bzu nie musisz posyłać, on jest zakodowany w głowie miłego dnia. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:29 Widzisz Czarku, jak miło bez polityki Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 09:49 A ja właśnie z domu wybywam, gdyż jak zwykle w dzień wolny od pracy mam tyyyyyyyyyyle do załatwienia...a deszcz pada Niech Uśmiech będzie z Wami Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:03 przyklad "demokracji".....ktora tak niektorzy uwielbiaja. wyborcza.pl/1,75248,9531126,Wieniec_RAS_zrzucony_z_pomnika_Powstancow_Slaskich.html Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:25 Zorrku, proszę, nie w wątku codziennym. Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:36 Zuza - a ja nie chce multiplikacji watkow tego rodzaju... bo tego jest pelno... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:42 a co Ci to przeszkadza. Chociaż jeden wątek chcę mieć bez polityki! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:49 ................................................................................................................... Prosit Czarek! Tylko nie za duzo bo nie zdrowo! Zuza, ale to chyba nie polityka? No, chyba, ze piwna.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 12:24 Zuza... przeszkadza i to bardzo przeszkadza - bo im wiecej watkow, tym szybciej inne wpadaja do archiwum i tam znikaja jak w czarnej dziurze...bezpowrotnie. Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:13 Kto swietuje, ten swietuje...ja dzisiaj pracuje - wpadam na chwile i za chwile wybywam...no i potem ten bank - o Boooooooooze - niech juz te pieniadze moze sie same lokuja. Witam Panstwa... Zuza, Ty to chyba jestes, jak to sie po polsku mowi "bez nerw" Czesc AL - widze, ze mamy dzisiaj podobnie...licze, ze do 13 sie ze wszystkim uwine - bo mam tutaj huuuuuuuuuuk pracy... Zorro - witaj, moze i Ty po drodze zajedziesz do Baden-Baden? Czarek - niczego nie rozumiesz i chyba juz tak zostanie... pytalam Cie w nocy? po co oni tam sa? czego chca? o co im chodzi?.... ja bym ich zwinela - nie wolno urzadzac zbiegowisk, niechby mi ktos takie cos urzadzil pod moim prywatnym domem - bylby krotki proces i tak by im polecialo po kieszeni, ze by sie to szybko skonczylo... Ale pisz Czarek, pisz - moze kogos kto nie ma innych pomyslow i szuka ich w necie w koncu natchnie i cos sie uda... bo niektore "wielkie indywidualnosci" tak miewaja, ze nic, ani we snie sie nie pojawia i latami sie szuka formuly i szuka i szuka i jakiegos klucza - tylko bez wyobrazni to mozna sobie troche pobelkotac i inspiracji szuka sie wtedy gdziekolwiek...a nuz sie cos uda, a kiedy juz nic innego, to chociaz sie ubrac jakos tak, moze na glowe irokeza zalozyc, zeby tylko w koncu ktos zauwazyl... Dnia Pieknego... u mnie zimno, 7° zaledwie... za chwile znikam. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:27 Witam Maseczkę i AL Maseczko, ja jestem niespotykanie spokojny człowiek, ale, do czasu, gdy ktoś mi na odcisk nie nadepnie Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:39 Proponuje, zeby nie zkaladac nowego watku do awantury - niech sie to juz wszystko kotluje na tym, gdzie juz sie kotluje.... Hej Zuza Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:37 Masko ,że tak powiem są tam, stoją tam bo chcą i nic nikomu do tego !! zabronisz ludziom stania na chodniku pytam się ? jakim prawem ? mi to lotto że Oni tam stoją - niech sobie stoją nawet do sądnego dnia jeśli chcą. ICH PRAWO TAM STAĆ tak jak i Twoje prawo też tam stać albo nie stać. Jesteś właścicielką przestrzeni publicznej że zapytam ? nie jesteś - ona jest nasza, wspólna. Dla gejów ,moherów i kogo tam jeszcze, musimy wzajemnie się akceptować jaśniej wytłumaczyć ? chyba się nie da żyj i daj żyć Innym a jeśli nie odpowiada Tobie coś ,jacyś ludzie Ci nie pasują to nie zajmuj się Nimi. Ja tak robię. Miłego dnia. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:44 We wszystkich wątkach wypisujesz, te swoje banialuki. Mam Cię czasem dość, Czarek! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 10:47 Zuza a moja myśli podobnie jak ja spokojnie i miłego dnia. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 11:38 Całe szczęście Czarek, bo strach pomyśleć, gdyby Twoja żonka popierała PO Odpowiedz Link
1zorro-bis Czarus...tak przy Swiecie pare prawd ci powiem... 03.05.11, 12:20 Nie mialem ju wiecej ochoty bo nie mam tyle cierpliwosci co Maska, ale jednak Ci na zakonczenie "dyskusji" politycznych z Toba powiem..... A wiec: 1) Nalezysz do tzw. "pokolenia przegranych", ktore placi najwieksza cene transformacji, poniewaz: a). nie byles ZADNYM dzialaczem opozycyjnym przed 1981 rokiem, bo gdybys byl to - bylbys internowany jak pare tysiecy Polakow, bylbys wczesniej przesluchiwany przez "chlopakow" z SB i wiedzialbys dzisiaj czym to pachnie (nie pieprzyl bys tak o demokracji i nie strugal dzisiaj takiego "bochatera" - gdzie odwaga nic nie kosztuje). b). gdybys byl to bys sie prawdopodopbnie "zalapal" na tzw. "pociag przemian" i piastowalbys dzisiaj moze jakies mniejsze lub wieksze stanowisko, bo mialbys znajomosci i kontakty z wspoltowarzyszami niedoli interniowania. c). byles za wygodny lub za malo przebojowy, zeby wyjechac w 1980-1981 roku z rodzina na emigracje. Wyjezdzaly wtedy tabuny Polakow bo o paszport bylo wtedy juz bardzo latwo, ale to sie wiazalo z "wycieczka" w jedna strone bo nikt nie byl w stanie wtedy przewidziec, ze komuna wszedzie padnie. Zostales wiec "cieplutko" w kraju, w swoim zakladzie i miales swoja mala, kiepska ale pewna stabilizacje. Jak niejeden tow. Szmaciak z PZPRu.... Skromnie ale pewnie.... d). gdybys byl internowany to mialbys szanse wyjechac z obozu na tzw. emigracje polityczna - a tak - "dupa blada".... e). straciles wczesniej syna. Tragedia. Ale to nie jest WYTLUMACZENIE bo nie jeden mial taka tragedie lub wieksza i musial sobie radzic. f). tkwiles tak dalej w tym "Twoim" Warynskim az przyszly przemiany....Byles za stary i za malo energiczny zeby "pieprznac" praca w "cieplutkim" zakladzie i zalozyc jak dziesiatki tysiecy Polakow jakis biznes...Ze zloscia zaczales obserwowac jak z prostego elektyryka Walesy zrobil sie Polak Nr.1, jak z wielu Twoich kumpli robili bogatsi i zamozniejsi od Ciebie i....tak zaczela w Tobie narastac niechec do wszystkiego co sie dzialo naookolo Ciebie ale tkwiles dalej w Twoim skromnym ale wygodnym grajdolku. Az przyszed szok - likwidacja zakladu, bezrobocie...KONIEC. NIEPEWNOSC. g) i zaczales szukac naookolo winnych....Zdrajcy, zlodzieje, gangsterzy, sprzedawczyki, kombinatorzy i spekulanci.... Wszyscy naookolo Ciebie! Bo pan Kazik wybudowal dom, pan Heniu ma Mercedesa, pan Franek jest dyrektorem a.....Czarek??? I do tego ten UBek i zdrajca Walesa, Tusk i cala banda..... Czarus - wlasnie na takich przycietnych, "niezalapynych" ja Ty, zeruje dzisiaj PIS wraz z Kaczynskim. Bo jedyne co Wam moga dac to nienawisc, nienawisc i jeszcze raz nienawisc.... Ale nie wiem po co Ci to pisze, bo chyba i tak tego nie zrozumiesz.... A pisze Ci to przeciez z wlasnego doswiadczenia.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Czarus...tak przy Swiecie pare prawd ci powie 03.05.11, 12:38 Czesc Zorro... maska to juz cierpliwosc stracila - glowa muru nie przebije... Teraz to ja sie musialam zatroszczyc o swoja gotowke i o lokaty... to samo czeka mnie we wrzesniu, bo zwolnia sie kolejne lokaty - ale powoli procenty ida w gore.. chyba sie rzucilam troche na spekulacje i inwestycje - po raz pierwszy, bo juz nic innego sie nie oplaca. Baden-Baden... ja tam ruszam 14 albo 15 maja... ale dla Ciebie to kawalek za daleko na weekendowy wypad - no i akurat w tych dniach to Ty gdzie indziej bedziesz...tez bym tam chetnie byla, ale ten 13-ty nam nie wypali - niestety. Wprawdzie znam juz Baden-Baden, ale nie zaszkodzi zajechac znowu, tym bardziej, ze teraz wiem, ze tam znajduje sie jedyne na swiecie muzeum Fabergé... a jesli to rzut kamieniem - to przeciez nie problem...a mozna przeciez i do kasyna zajrzec i pospekulowac Odpowiedz Link
m.maska Re: Czarus...tak przy Swiecie pare prawd ci powie 03.05.11, 13:19 Wystarczy Czarek.... troche za daleko sie posuwasz.... i to juz nie pierwszy raz - kiedys to ja zwialam, teraz Zorro - jesli nic o ludziach nie wiesz to lepiej nie naduzywaj naszej cierpliwosci... Bo nie wiesz... Idz sobie pod Palac, tam znajdziesz takich, ktorzy mysla jak Ty - tutaj niestety, przewaza zdrowy rozsadek i niech tak zostanie.... Odpowiedz Link
m.maska [...] 03.05.11, 13:24 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: Czarus...tak przy Swiecie pare prawd ci powie 03.05.11, 13:26 i pielegnuj sobie te demokracje po swojemu... Wolno Ci - wolno Ci nawet woz drabiniasty nazwac Lamborghini, nikt Ci nie broni - wolno Ci zascianek nazwac demokracja - to tylko slowo, takie jak anarchia - to tylko kwestia tego co kto sobie pod tym slowem rozumie... Jedni krzycza glosno, ze czuja sie winni, za to co wydarzylo sie w czasie wojny i sa ach jakze wrazliwi i chcieliby krzyzem lezec i przepraszac za wszystko, ale beztrosko nazywaja czlowieka "pajakiem" i jest fajnie... wrazliwosc na poziomie dzdzownicy... empatia - puste slowo... podobnie Ty z ta Twoja demokracja... Ty Nas demokracji nie ucz - bo mysmy sie jej nauczyli 30 lat temu - masz duzo krotszy staz...i efekty w zwiazku z tym sa wlasnie takie....ze masz problem jak w tej swojej demokracji zyc - my problemow nie mamy...a wiec kto sie sprawdzil? Odpowiedz Link
1zorro-bis Czarus...nie jestes w stanie mnie obrazic. 03.05.11, 15:45 Nie wiem kto cie skasowal - ja nie, dlatego wklejam Twoja odpowiedz zeby Tobie mogl odpowiedziec.....: Zorro jak Ty się mylisz smile ja właśnie osiągnąłem sukces i jak najbardziej czuję się spełniony i zadowolony z życia. To że przyrównujesz mnie do tow Szmaciaka jest haniebne. To ja właśnie Ciebie tak określam, bo dałeś dyla z kraju który potrzebował wtedy ludzi do walki - ty zdezerterowałeś i teraz śmiesz mnie osądzać pajacu ? trzeba było tu być tchórzu i walczyć z komuną a nie wysługiwać się, pastować buty Niemcom big_grin Zorro puściły Tobie nerwy ale odkryłeś się - to Ty jesteś nieudacznikiem i przegranym człowiekiem nie ja smile ja jestem tutaj, żyję w SWOIM kraju i nadal mogę coś dla Niego zrobić - Ty tylko dla obcych. Bo Ty zawsze będziesz tam OBCY a wiem co mówię bo znam Polaków mieszkających w Niemczech. Cienki jesteś Zorro bardzo cienki i żałosny smile pewnie frustracja. Tak jak ja to widzę to Ty jesteś kompletnie wynarodowiony z Polskości. Bardzo smutny obraz przegranego życiowo człowieka który nie ma własnych korzeni. Sam odciąłeś się od nich. Po pierwsze: nie porownalem ciebie do tow. szmaciaka tylko napisalem ze takie "spokojne i ciche "zycie prowadzili tow. Szmaciaki z PZPRu...A ze i Ty takie rowiniez prowadziles, no coz.... Po drugie: Ty mnie mozesz okreslac kim chcesz - ja moge byc dla Ciebie tow. Szmaciak, Goebels, Hitler, Stalin, zdrajca UBek i kapus...Do woli. Nie jestes w stanie mnie facet tym obrazic. I to chyba najgorsze dla Ciebie.... Po trzecie: "dykla" z kraju to ja nie dalem. Tak wyszlo. Ale wcale tego teraz nie zaluje. bo przynajmniej nie musze miec na codzien i w realu do czynienia z polska oparanoja...A to duzo. Po czwarte: Ty walczyles z komuna? No, sorry - ´nie rozsmieszaj mnie! W ktorym obozie dla internowanych i z kim siedziales? Roznoszenie ulotek to troche malo, moj drogi...Tym sie nastolatki zajmiowaly, moj Ty "bochaterze"... Jakbys posiedzial tak jak Kuron albo Michnik i paru innych to moglbys mowic, ze z komuna walczyles. No i po piate: a co Ty takiego wielkiego dla kraju robisz? Lowisz rybki i malpki "zaliczasz"? No widzisz, to ja mam nad Toba juz przeawage - bo ja na tym paskudnym (dla Ciebie) Zachodzie kafelki ukladam. W polski czyaem wzorek.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Czarus...tak przy Swiecie pare prawd ci powie 03.05.11, 15:30 Polecam Ci Bank of Scotland..... 2,8 % - 4,5 % na Festgeld.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Czarus...tak przy Swiecie pare prawd ci powie 03.05.11, 16:13 EEee... to juz dzisiaj przerabialam... Deutsche Bank tez spekuluje - jak dobrze pojdzie to OK... ale ten Scotland - jest troche niepewny, pod tym wzgledem to ja jestem "konserwatywna" - minimum ryzyka, maksimum zysku. Wystarczy, ze mnie w ubieglym roku Union Investment troszke obskubal - zabrali mi na poczatek przy lokacie 5%...to mi sie malo podobalo, chociaz perspektywy wygladaja ok, ale dlugoterminowo. Odpowiedz Link
czarek_777 [...] 03.05.11, 12:49 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 12:21 Zuza mówiłem już, szanuję Twoje poglądy choć są odmienne od moich bo tak trzeba. pzdr Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 13:30 Myślę Masko że nic tu po mnie. Jeśli mnie Zorro może obrażać, bezkarnie lżyć a Ty tolerujesz to to po co ja tutaj prawda ? może bawi to Was ? no to więcej nie będzie. Bawcie się dobrze ale beze mnie. A tak na marginesie, to ja myślę, że imć Zorro ma esbeckie korzenie a wcześniej KPP. Po tym jak pisze, jak mnie opluwa /zazdrości mi pracy w opozycji, to widać/wychodzi to na wierzch. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego Masko. Czarek. Odpowiedz Link
1zorro-bis 3 Maja....i znowu Swieto!...Czarus.... 03.05.11, 15:48 Ty chyba naprawde po polsku czytac nie umiesz.... Jesli moja analiza Twojej postaci to ma byc obraza, no to stary....to Ty sie sam obrazasz! Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 16:07 Zdziwilbys sie Czarek i to baaardzo... jakie korzenie ma imc Zorro... na pewno wiecej sie przysluzyl opozycji niz Ty i kilku innych tutaj obnoszacych ulotki... Tak sie sklada, ze i ja bylam jeszcze wtedy w kraju i pamietam, jak dzialali jedni i jak dzialali inni - dla wielu to byla okazja do imprezy i popitki i debatowania nocami przy wodce... wiec Nam tutaj Czarek nie probuj imponowac. Sek w tym, ze Ty nie widzisz, kiedy posuwasz sie za daleko... a to ze porownujesz "swoja demokracje" do demokracji w ktorej MY od 30 lat zyjemy - to powtorze jeszcze raz - "Twoja demokracja" z demokracja tutaj, nie ma chyba zadnych punktow stycznych... wg Ciebie demokracja to to o czym od wiekow mowilo sie w Polsce "Szlachcic na zagrodzie rowny wojewodzie" no i szczegolny polski wynalazek, tego nie wynazl zaden inny Narod na swiecie... Liberum veto... no to przyznaje Ci racje - jesli to jest demokracja, co Ty za demokracje uwazasz - to my tu demokracji nie mamy - I NIECH TAK POZOSTANIE... bo takiej demokracji bym nie zniosla... dla mnie to prawo buszu. Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 13:29 Wiesz Zorro, tak sobie mysle, ze przy okazji naszego spotkania trzeba bedzie wykonac przynajmniej jedno "wazne" zdjecie... dwa samochody - bedzie jak znalazl, na kolejne swieto moze Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 15:46 dwa samochody?! Dziiiiiisus! NIE!!! Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 16:09 Noooooooo moj jest bialy... a Twoj? Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 18:27 noooo... a ten drugi?????? bo o tym kolorku myslalam Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 19:15 Zorrrrrrrrrrrroo... przestan bujac... od kiedy? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 22:12 co od kiedy? Malpki? Od nigdy! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 22:27 Spij smaczno, Zorro, tako jak się smacznie najadłeś Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 22:25 wiadomo, tylko wino....ja tylko czerwone Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 17:03 Witaj Maj, Trzeci Maj, dla Polaków błogi raj ... Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 17:07 Troche chlodny ten maj... Witaj Gazeta... nie pogadamy, bo musze wyjsc, moj pedikiurzysta czeka... moze potem... pozdrawiam Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 18:00 Szkoda, ale gładkie stopy to bardzo ważna rzecz w życiu każdej kobiety. Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 18:32 Nie tylko ze gladkie, ale do tego niosa lekko... po takiej wizycie, zawsze mam wrazenie, jakbym stapala po chmurkach... a Pan pedikiurzysta jes taki, ze nawet skarpetki zdejmuje i naklada... A w koncu dyskusja zeszla na polityke, na 11 wrzesnia, na Osama bin Ladena i na to... ze Amerykanie nagle lataja jak zwariowani...a juz sie wydawalo tak spokojnie nad moim miastem. I w koncu kto wysadzil im w powietrze WTC? bo to ze szaleniec sie przyznal, to wcale nie znaczy, ze to byl on... do zamachu na autobus w Londynie przyznalo sie dziesiec roznych organizacji. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 19:07 a ja ide na kolacyjke.... No i wino trzeba jakies do kolacji otworzyc.... Zadnych "malpek"! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 19:10 Witam Gazetkę! Nie tylko stópki, nie tylko Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 20:10 Ach, jakbym i ja chętnie poddała moje stopy delikatnym zabiegom pana pedikiurzysty, ale nic z tego, nie potrafię znieść dotyku drugiej osoby - dlatego nawet do fryzjera nie chodzę, a włosy tnę sama....jak popadnie! Odpowiedz Link
m.maska Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 19:39 Zlosliwe linie lotnicze przestaly latac na trasie Niemcy-Wroclaw... siedze teraz w necie i probuje dopasowac swoje terminy do tych zwariowanych cen...dlaczego oni mi to zrobili? latali tyle lat, bylo fajnie, wygodnie, lotnisko prawie w zasiegu reki, bo tylko 85km i ceny byly swietne - teraz musze brac Frankfurt nad Menem, nieprzecietny moloch...dojazd najlepiej pociagiem(na szczescie zatrzymuje sie na samym lotnisku) bo nawet nikomu nie wypada takiego horroru fundowac. To platanina ulic, uliczek, wariactwo i 150 parkingow, problemem okazuje sie odnalezienie najpierw wlasciwego parkingu a potem wlasnego samochodu... Dlaczego oni mi to zrobili??? buuuuuuuu... a bylo tak fajnie i kameralnie do tej pory............ Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 22:48 Do wczoraj zastanawiałam się jaki środek lokomocji wybrać, bo to przecież urlop wykorzystać muszę. Wieczorem zdecydowałam się na pociąg, samochód to jednak udręka na taka trasę. Samolotów unikam ze względu na mój lek wysokości. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 03.05.11, 22:58 Rozziewałam się straszliwie, do rytmu deszczu bębniącego w parapet. Dobranoc...chusteczką Wam macham.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 4 Maja....i do pracy!!! 04.05.11, 06:53 Czeesc Zorro i Wszystkim, ktorzy sie zjawia i znikam.... ide poswietowac - mam termin na swietowanie o 8:30... ale dobrze przynajmniej placa Milego Wszystkim... do napisania - mysle, ze kolo poludnia zakoncze swietowanie z dala od kompa i zaczne dalej swietowac przy kompie... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 4 Maja....i do pracy!!! 04.05.11, 06:55 ja tez znikam. Zjawie sie dopiero wieczorem. Mam do "poswietowania" 600 km.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 04.05.11, 09:33 Spałam prawie 10 godzin!!!!. Czy to nie cud???. No ale musiałam odespać te niesamowite braki. Teraz kręcę się po mieszkaniu bez żadnego planu i nic mi się nie chce., nie będę świętować, będę leniuchować. Zaraz wypije kawę, a potem zdecyduje się chyba na dłuuuuuuuuuuuugi spacer. Radosnego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
waszabasiakochana Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 04.05.11, 09:49 Witam, pozdrawiam i milego dnia zycze. A to Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 04.05.11, 09:54 Mniam, Basieńko, właśnie i przede mną paruje moja olbrzymia filiżanka kawy, 700 ml na dobry początek dnia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 Maja!!! Pobudka! 05.05.11, 10:39 Druuuugaaaaaaaaaaa....coś na tym wątku same śpiochy. Nawet taki ranny ptaszek jak Zuzanka leniuchuje. Dobrego dnia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 Maja!!! Pobudka! 05.05.11, 11:18 Przyznam się, że ja tez leniuchuje, chociaż mam prace na popołudnie, a do tej pory nawet makijażu nie zrobiłam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 Maja!!! Pobudka! 05.05.11, 11:55 No, ale teraz muszę się za siebie wziąć, praca czeka. Kolorowego samopoczucia Wszystkim, wystarczy spojrzeć na fotkę poniżej...i zaraz na duszy cudnie Odpowiedz Link
m.maska 5 maja... 05.05.11, 12:43 Dzien Dobry Panstwu Zuza... to bylo przedwczoraj - czy wszystko u Ciebie jest ok? gdzie sie podziewasz? Czesc Zorro... odpowiedzialam Ci na "jajku" - i podkreslam raz jeszcze gdyby nie ten zawalony 13-ty byloby ok... ale caly czas podkreslam ze Baden-Baden 14 albo 15-ty... dwoch dni tez w tym wypadku nie bedzie...tylko jeden, jeszcze nie do konca wiadomo ktory, taki los. AL - nooooo bylas... i juz Cie nie ma - trudno. papa...do wieczora Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 5 maja... 05.05.11, 16:42 AL, spokojnej pracy, i niech Ci będzie, że leniuchuję Dzień dobry Al, Maseczko, Zorku i W.Cz i M. Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja... 05.05.11, 18:43 Majeczko Zorro to jest...tylko Ty rzadkim gosciem i przez to zawsze oczekiwanym jestes A Zuza - z tego wynika walczy z komputerem Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 5 maja... 05.05.11, 18:59 Maseczko....jak wiesz, ze względu na Babcię musieliśmy w trybie pilnym przemeblować mieszkanie. W rezultacie dostęp do netu został ograniczony do niektórych tylko komputerów (jest w laptopach, nie ma go w stacjonarnych - nie wiem czemu, czegoś tam nie mają). Mój laptop znowu się zepsuł. Inne - no cóż...wlaściciele bronią ich jak niepodległości i używają nieustannie ....i strasznie egoistycznie, rzadko dają mi do nich dostęp. W rezultacie też walczę z siecią...w wolnych chwilach, kiedy nie walczę z innymi rzeczami Nas guru od komputerów jest na urlopie (kto mu na to pozwolił?!)...Sytuacja jest trudna, choć nie jest jeszcze beznadziejna - każdy urlop kiedyś się kończy. Niestety mam podejrzenie graniczące z pewnością, że mojego laptopa nie da się już zreanimować. Zobaczymy..... A radość z widzenia Was wyrażam ogólną Maja Odpowiedz Link
m.maska [...] 05.05.11, 19:18 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja... 05.05.11, 19:19 Majeczko, jednak cwiczenia telepatii na cos mi sie przydaly... zanim zajrzalam tutaj, na sasiednim watku juz przeczulam, ze masz "zakaz dostepu", niewazne wlasciwie czy sa to czynniki ludzkie czy wyzsze-techniczne... "zakaz" jest i tyle. W czerwcu bede w kraju - moze sie nam cos uda...miejmy nadzieje Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 5 maja... 05.05.11, 19:30 Jestem pewna, że nam się uda spotkać, Maseczko. Do zobaczenia Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja... 05.05.11, 20:34 Zorro... z Majeczka to ja sie juz spotkalam trzy razy...moze w koncu Ona raz sie wybierze do Wroclawia, chociaz przy jej rozkladzie zajec - szanse sa raczej marne, a ja bede tam na urlopie - czyli pelen luz. Zajrzales na poczte? to wyglada naprawde interesujaco - pomijam fakt, ze reklama musi byc, bo jakzeby inaczej... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 5 maja... 05.05.11, 21:24 ogladalem, ogladalem! Musze mojej "lepszej polowie" pokazac.... I wtedy wszystko bedzie ....jasne! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja... 05.05.11, 21:48 Byłam w pracy rowerem, czyli w obie strony zrobiłam 11km, ale co to dla mnie. Maseczko, jechałam nad rzeka, jej woda miała dzisiaj po południo jeszcze piękniejszy kolor jak wtedy, powietrze orzeźwiające. My tez musimy się przecież znowu spotkać.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja... 05.05.11, 22:07 No przecież wiem, Zuzanko, że do leniuchów nie należysz, żartowałam sobie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 3 Maja....i znowu Swieto! 05.05.11, 23:39 Czas na mnie...niech Wam się pięknie śni. Dobranoc Odpowiedz Link
m.maska Dobranoc Kalejdoskop 06.05.11, 02:14 Dobranoc Kalejdoskop, jeszcze tylko potrząsnę szkiełkami, śnijcie kolorowo, kalejdoskopowo Odpowiedz Link