awioletta 01.07.07, 10:12 chodzi mi konkretnie o ten, który reklamują teraz w tv- ładne pięty w siedem dni czy coś takiego, może stosowała któraś z Was? skuteczne to jest, warto kupić? dziękuję za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudna_lalka Re: Scholl do pięt 01.07.07, 10:36 Scholla nie uzywalam. Mialam problem z pietami i najlepszy dla mnie okazal sie krem nivea stosowany codziennie na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Scholl do pięt 01.07.07, 10:39 stosuje scholla (teraz juz 3 opakowanie) dla mnie rewelacja - piety jak marzenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Scholl do pięt 01.07.07, 13:28 ja scholla uzywalam naprawde 2 razy dziennie i byl ok. nie wiem tylko, czy jakbym uzywala jakiegos innego kremu do stop tez dwa razy dziennie przez tydzien czy efekty bylby podobny. musze sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
ania19771 Re: Scholl do pięt 01.07.07, 22:42 Heel Repair Cream- dla mnie rewelacja działa bardzo szybko na pięty i paluszki ja mam dodatkowy problem tzw "odbitej stopy"(efekt stania po kilka godz w pracy) nijak nie mogę tego zwalczyć nawet tym kremem- Odpowiedz Link Zgłoś
agata.czest Re: Scholl do pięt 02.07.07, 10:58 Kup sobie krem do pięt firmu EVA ( zlnem) Jest o wiele tańszy 6zł) a działa rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab71 Re: Scholl do pięt 02.07.07, 11:06 Uwazam ze warto! Kupilam w zeszly czwartek i teraz moje piety sa zupelnie gladkie. Odpowiedz Link Zgłoś