mary.austin 21.06.05, 13:41 Pięknie świeci, aż mięsko sie zieleni. O której Marysia ma podac państwu obiad? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: Słonko 21.06.05, 13:43 to mnie tam prosze nie liczyc jako obiadownika, ja tam musze dziecieciu podac, to i sam sie uracze ale dziekuje za propozycje Odpowiedz Link
quarantina Re: Słonko 21.06.05, 13:50 Ooo nie. Boguś Ty masz dziecko pod opieką??? Czy Ty masz uprawnienia??? Odpowiedz Link
bogulo Re: Słonko 21.06.05, 14:25 alez dziecko obsluguje sie banalnie zasady obslugi dziecka powyzej lat 4, ponizej 8: 1. jak palcze, to podmuchac i leciec po zabawke do sklepu 2. jak krzyczy, to krzyczec jeszcze glosniej zatykajac sobie rownoczesnie uszy (tu istnieje ryzyko, ze niezauwazymy kiedy dziecko ucichlo) 3. jak chce jesc, to ugotowac i podac rownoczesnie pilnujac wszelkich cukierkow w promieniu 2 km od dziecka 4. jak chce na rower, to ubrac dobre sportowe buty i wziazc siekierke na tych durnych kierowcow 5. jak chce isc spac, to sie cieszyc, bo drugiej takiej okazji nie bedzie przez 10 m-cy i to by bylo na tyle Odpowiedz Link
bogulo Re: Słonko 21.06.05, 14:28 w tym wieku?! to zabije tego niedoszlego ziecia i po krzyku, a corce kupie lody, albo torcika upieke Odpowiedz Link
humbak Re: Słonko 21.06.05, 14:06 Ja bym tam wolał żeby owo mięsko położyć na jakimś kamieniu co by się wysuszyło... można by natenczas trapera hamerykańskiego udawać. Można tak prosić? Odpowiedz Link
quarantina Re: Słonko 21.06.05, 14:26 Amerykański traper nosi ze sobą kuchenkę mikrofalową oraz półprodukty. Odpowiedz Link
bogulo Re: Słonko 21.06.05, 14:27 ja tam widzialem takiego trapera, ale on to mial tylko plan miasta z zaznaczonym fast food'em Odpowiedz Link
bogulo Re: A miał aparat? 21.06.05, 14:29 ales wypalil, hehehe w mojej dzielnicy ostalby mu sie aparat? toby musial byc van dame albo inszy ninja Odpowiedz Link
humbak Mamy my jako nacja... 21.06.05, 14:33 tendącję do mylenenia różnych odmian azjatów... może baliby się że to jakiś chiński spec od zabijania bez poruszania? Odpowiedz Link
bogulo Re: Mamy my jako nacja... 21.06.05, 14:36 to fakt, napewnoby sie przestraszyli, ale wpierw by go oszyli Odpowiedz Link
quarantina Re: Mamy my jako nacja... 21.06.05, 14:38 Boguś, cholero, gdzie jest dziecko, w czasie kiedy Ty wypisujesz farmazony. Chyba nie na parapecie?? Odpowiedz Link
mary.austin Re: Mamy my jako nacja... 21.06.05, 14:39 Dziecko widziałam przy szlauchu. Odpowiedz Link
bogulo Re: Mamy my jako nacja... 21.06.05, 14:48 alez moje dziecko jest juz w tym wieku, ze sobie z waszym szlaufem poradzi bez problemu, tylko zeby tam alkoholu nie bylo, bo mi za duzego speed'u dostanie! Odpowiedz Link
humbak Re: Słonko 21.06.05, 14:28 To raper raczej i prędzej wozi takim samochodem z morskim zawieszeniem. Odpowiedz Link
to.ya Re: Słonko 21.06.05, 14:42 A jak Ty Płetwiasty fiszbinem ono mięsko chcesz przeżuć, hę? Tranu bym się napiła... Odpowiedz Link
humbak Re: TA! 21.06.05, 14:56 Wszytko chyba działa, ale niektóre zastosowania mam inne niż fabryczne. Odpowiedz Link
to.ya Re: TA! 21.06.05, 15:00 Matulu... No nie mów, że Ci otwory miejscami pozamieniali.... Odpowiedz Link
humbak TA? 21.06.05, 15:02 Nie wiem... musiałbym poporównywać. Ja piszę tylko że innaczej stosuję kołponełty. Odpowiedz Link
to.ya Re: TA? 21.06.05, 15:05 Usz leppiej nic nie porównuj... Zaszkodzi Ci jeszcze... Poziomki (zd)radzieckie mogą się też okazać... Odpowiedz Link
bogulo Re: Słonko 21.06.05, 17:29 No dobra zacne panny i sliczne panie, wy tu gadu gadu o glonach, a dziecko moje ktora przygarnela i oddac nie kce? mowic i to szybko, bo odwiedze po domach i przeszukania zrobie, a co nielegalnego czy z przemytu znajde zarekwiruje i spozytkuje na potrzeby wlasne. Odpowiedz Link