Dodaj do ulubionych

czerwona małpa

31.03.12, 20:10
to stary bywalec forum, zgadnijcie pod jakim nickiem pisał?
Obserwuj wątek
    • zuza_anna Re: czerwona małpa 31.03.12, 20:19
      Nie truj! Kogo to obchodzi?
    • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 31.03.12, 20:23
      A ta małpa to jest jakaś szczególna osobowość aby się nad nią zastanawiać ?.
      • tywieszkimjestem Re: czerwona małpa 31.03.12, 20:48
        to jokker jest!
        • al-szamanka Re: czerwona małpa 31.03.12, 20:59
          Obojętne kto. Nie sieje wulgaryzmami i wszystko w porządku
        • czerwona-malpa Re: czerwona małpa 31.03.12, 21:20
          kim jestem? A to przepraszam kto jest? Chyba Tobie sie mój drogi z kims pomylilem. W zasadzie to raczej na pewno.
          tywieszkimjestem napisał:

> to jokker jest!
    • m.maska Re: czerwona małpa 01.04.12, 02:40

> to stary bywalec forum, zgadnijcie pod jakim nickiem pisał?

Hmm... powiedzmy tak: jak na razie nie mamy zadnych podstaw, zeby podejrzewac zle intencje Malpy, wrecz przeciwnie....za to, Twoja tutaj akcja, nie sprawia, ze jestes wiarygodny/a... bo niby kim Ty jestes?????????????????????????????????????????

Jesli ktos o kim nie wiem NIC, przychodzi siac zamet, swoja dosyc watpliwa wiedza, nie jest to dla mnie przynajmniej, zadna rekojmia.... pa
      • 1zorro-bis Re: czerwona małpa 01.04.12, 07:52
        to jakis jednodniowynickowiec.....big_grin
        A cozby Jokker tutaj szukal? Mial swoje forum przeciez. Mial.....smirk
    • m.maska Re: czerwona małpa 01.04.12, 11:37
      To zupelnie nie ma znaczenia.... ja tylko jestem ostrozna, kiedy pojawia sie jakis "usluzny", bo koniec jest zwykle taki, ze dziekowaniu za takie przyslugi nie ma konca.... wdziecznosc trzeba okazywac do grobowej deski i dlaczego niby, taki ktos ma byc wiarygodny?...
      Ja tam Małpa polubilam... na innych forach, kogos innego podejrzewaja... a przy zalozeniu, ze rzeczywiscie przyszedl KTOS nowy, kto sobie poobserwowal najpierw te wszystkie "zabawy"... to Małp musi miec calkiem fajne zdanie o tym "forumowym towarzystwie"... big_grin
      • al-szamanka Re: czerwona małpa 01.04.12, 18:03
        m.maska napisała:

> Małp musi miec calkiem fajne zdanie o tym "forumo
        > wym towarzystwie"... big_grin

Nie wiadomo jakie ma zdanie, przecież jak dotąd nie zabrał w tej sprawie głosu smile
    • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 18:05

> to stary bywalec forum, zgadnijcie pod jakim nickiem pisał?

Hej, hej.. Jawiemkimjesteś, odpowiadam po czasie..

chciałabym odwołać to co tu, w tym wątku impulsywnie napisałam.
      Czerwona Małpa to osobowość lub inaczej ----> osoba logująca się jako czerwona małpa to interesująca osobowość.

Mogę się założyć o cokolwiek, że nie jest to jokker.

Ponieważ teorie spiskowe nie są mi obce... mam swój typ.
      Uważam, że czerwona małpa to ...Kajetan-3 vel tylko-udaje-magnata.

Kto da więcej ??
      • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 18:37
        Witaj Malowana smile nie znam tych nickow, ale ide o zaklad, ze sa tacy, ktorzy postawia wszystko lacznie z wlasna glupota, ze to na 100% AL..... i to jest piekne.... smile

Osobiscie nie zastanawiam sie kim jest Czerwona Malpa, jest sympatycznym nauta, jesli kiedys byl Kims innym, to ok... a jesli jest tak jak sam pisze? ze do tej pory tylko czytal? znam osobiscie kilka takich przypadkow, ze ludzie tylko czytaja i sa doskonale zorientowani we wszystkich powiazaniach, mimo, ze nie pisza wcale albo prawie wcale....

Podoba mi sie Twoj nick Malowana na latawcu.... smile pozostawia wiele miejsca na fantazje... smile
        • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 18:46

Nie musimy wiedzieć Masko kim jest Małp.
          Net daje nam anonimowość. Ja zmieniam nicki.. to tu, to tam.... miałam ich dziesiątki - stare kasuję a gdy ktoś mnie zapyta "jaki nick miałaś wcześniej" odpowiadam : "nie przyznaję się"..
          ale...
          po co pisać na forach jeśli kłamać o sobie ?

A małpa kłamie ..(((

• al-szamanka Re: czerwona małpa 28.04.12, 18:53
            malowana_na_latawcu napisała:

> Ja zmieniam nicki.. to tu, to tam.... miałam ich dzie
            > siątki

Od początku mojego pobytu na forach mam ten sam nick, a właściwie pierwszą jego część - AL. Zawsze jestem sobą, wiec nie mam powodów przedstawia się innym imieniem.
            • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:01
              Widocznie nigdy nie było tak, że się zblaźniłaś.
              Może znajomi realni znają twój nick...

mnie nikt nie zna a zbłaźniłam się więcej razy niż zmieniłam nick
              • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:07
                Alez ja tez wisze na swoim nicku i identyfikuje sie z nim od 2007 roku, kiedy zaczelam na dobre pisac na forum tvn-u...

Pociesz sie, ze nie jestes w tym osamotniona.... w tym zmienianiu nicka, bo.... znamy takie przypadki, szczegolnie jeden - tylko zabawnie jest, ze jednak wczesniej czy pozniej sie wysypuje... a jesli sie do tego zna takiego kogos realnie, to jest to cokolwiek niepowazne... smile
                • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:15
                  Nie zmieniam nicka po to by popierać samą siebie w jakiś tam konfliktach, więc.... ja się nie "wsypuję" Masko.
                  Mnie wszystkie forumowe konflikty nigdy nie obchodziły dłużej niż tydzień.

Myślę, że się nie zrozumiemy...
                  • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:23

> Nie zmieniam nicka po to by popierać samą siebie w jakiś tam konfliktach, więc.
                    > ... ja się nie "wsypuję" Masko.
                    > Mnie wszystkie forumowe konflikty nigdy nie obchodziły dłużej niż tydzień.
                    >
                    > Myślę, że się nie zrozumiemy...

Nie zrozumialas mnie... wysypuje sie z wiedza, ktorej jako nowy nick, nowa osoba, nowy nauta, nowa nautka....miec nie powinien/nie powinna a nawet nie ma prawa jej miec.... smile
                    • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 20:03
                      To prawda, ale są też osoby, które tylko czytaja i mogą mieć wiedzę...

nie wiem,

Każdy przypadek jest inny.

ja tylko zastanowiłam się nad małpą, masz racje - jest miły, ale kłamie i to baardzo nieumiejętnie,

nie ma co się sugerować moimi wymysłami.... to tylko moje podejrzenia - bez dowodów
                      • al-szamanka Re: czerwona małpa 28.04.12, 20:07

> nie ma co się sugerować moimi wymysłami....

To dlaczego je w ogóle przedstawiasz?
                        • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 20:10
                          A po co Ty piszesz w necie ?
                          piszesz swoje myśli... a ja piszę swoje,

Ja nie upieram się, że mam zawsze rację, a Ty ?
                          • al-szamanka Re: czerwona małpa 28.04.12, 20:15

> A po co Ty piszesz w necie ?
                            > piszesz swoje myśli... a ja piszę swoje,
                            >
                            > Ja nie upieram się, że mam zawsze rację, a Ty ?

Masz racje, piszę moje myśli ....ale nie podejrzenia. Nie chce nikogo urazić.
                          • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 20:20

>
                            > Ja nie upieram się, że mam zawsze rację, a Ty ?

Ja osobiscie nie mam zamiaru chodzic teraz po forach i oglaszac kim wg mnie jest np. malowana_na_latawcu... a Ty to robisz w stosunku do kogos o kim jak sama przyznajesz, nie wiesz kim jest... po co?
                            Nie wiem kim Ty jestes i niby dlaczego mialabym uznac, ze jestes wiarygodna?
                            • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 20:22
                              jeszcze tylko dorzucę... nie jestem wiarygodna, jestem tylko nickiem

nick nigdy wiarygodny nie jest Msko
                              • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 20:28
                                to prawda... smile
                                • czerwona-malpa Re: czerwona małpa 28.04.12, 21:34
                                  szanowne, forumowe kolezenstwo. Wpadlem na forum przed snem i oczy przecieram ze zdumienia. Bo czymze ja sobie takim zasluzylem aby tak intensywnie i badawczo zajmowac sie moja skromna osoba? Na jednym forum przepytuja mnie z zyciorysu, na tym spotykam sie z zarzutem klamstwa i udawania kogos kim nie jestem. Czy to jakas forumawa wojna sledcza? Bo nie bardzo w tej chwili rozumiem? A moze komus niechcacy nadepnalem na odciski i poczul sie urazony? Nie przypominam sobie tego ale moge z góry przeprosic. Czy nie mamy ciekawszych na forum tematów tylko moja skromna osaoba? Dziwne zaiste.
                                  • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 21:39
                                    Oooooo ja protestuje...!!!!!! Malowana_na_latawcu nie jest z tego forum i caly czas usilowalysmy jej wyjasnic, ze to co mysli to jej sprawa i NAS to nie dotyczy... przyszla zeby troszke zamacic, jak sama wyznala dysponuje wieloma nickami i zapewne sadzi innych wg siebie.... smile
                                    • czerwona-malpa Re: czerwona małpa 28.04.12, 22:16
                                      a moze ta pani ma manie przesladowcza lub tzw. "zboczenie zawodowe"? Bo jesli jest pracownikiem sluzb policyjnych lub prokuratorskich to by wiele w jej wypadku tlumaczylo. Pobiegla nawet z ta wiescia na inne forum, gdzie mnie równiez dopadla grozac, ze mnie zdemaskuje. Z ta grozba to oczawiscie przesadzielem ale dodalem to aby troche udramatyzowac nastrój.
                                      m.maska napisała:

> Oooooo ja protestuje...!!!!!! Malowana_na_latawcu nie jest z tego forum i caly
                                      > czas usilowalysmy jej wyjasnic, ze to co mysli to jej sprawa i NAS to nie dotyc
                                      > zy... przyszla zeby troszke zamacic, jak sama wyznala dysponuje wieloma nickami
                                      > i zapewne sadzi innych wg siebie.... smile
                                      • m.maska [...] 28.04.12, 22:23
                                        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                                      • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 22:44
                                        No i trafila na podatny grunt, sluzby wywiadowcze juz tam odkryly kim jestes i chyba powinienes sie z tym pogodzic... jestes po prostu niewatpliwie kims z nas.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin i to jest piekne... juz napisalam wczoraj chyba: kazdy sadzi wg siebie, jesli sami kreca i kantuja, nie maja tez zaufania do innych... zycie wsrod ciaglych podejrzen, doszukiwania sie, sprawdzania, a moze ktos sie wlamal do komputera mojej fryzjerki...ups....moja fryzjerka we Wroclawiu nie ma komputera, nie mozna sie tam wlamac, takie komputery to maja fryzjerki na prowincji i tam sie wlamuja tacy ciekawscy, ktorzy musza poznac zyciorys innych, odpytac, przeprowadzic sledztwo... hihi... no to sie przynajmniej cos w koncu dzieje smile
                                        Nie przejmuj sie, to nauci szczegolnej troski, ktorzy bawia sie tak jak potrafia... smile piaskownica, łopatki, foremki....
                                      • 1zorro-bis Re: czerwona małpa 29.04.12, 07:23
                                        oj Malpo, Malpeczko....smirk
                                        A mnie sie widzi, ze musiales/musialas gdzies niezle nabroic , ze Ciebie ta Latawcowa tak sciga....big_grinbig_grinbig_grin
                                        • czerwona-malpa Re: czerwona małpa 29.04.12, 14:35
                                          kolego Zorro. Chcialem równiez i Ciebie poinformowac, ze ani nie znam Latawca ani innego nicka, z którrym móglbym miec na jakims innym forum zatargi. Z natury jestem czlowiekiem ugodowym, nie zaczepialskim i dlatego nie rozumiem tej rozpetanej "histerii" juz nawet na dwóch forach dotyczacej mojej osoby. Czy to jakas gra miedzyforumowa, czy co?
                                          • m.maska Re: czerwona małpa 29.04.12, 14:56
                                            Malpiszonie... prosze nie wlaczac w ten obled Kalejdoskopu... sa na forach ludzie, ktorzy nie potrafia zyc bez tego zeby gdzies zamacic...
                                            Moze przypominasz sobie, ze zeby pisac na Kalejdoskopie, prosiles o wpuszczenie - a jak myslisz dlaczego Kalejdoskop byl wtedy zamkniety? po to zeby odgrodzic sie od tego rodzaju elementu...
                                            Latawiec zostal tutaj zbanowany - zreszta on/ona sam/a sie przyznal/a, ze trolluje - niektorzy nie potrafia bez tego zyc... nie potrafia istniec bez intryg i awantur, nie majac nic innego do zaproponowania, spelniaja sie w tej dziedzinie, oczywiscie we wlasnym mniemaniu a z braku mozliwosci rozegrania awantury, klepia posty na ilosc, bo jakosci tam trudno szukac, o sensie i tak mowy nie ma....
                                            Kimkolwiek jestem - tutaj jestes mile widziany. Juz wczoraj wspomnialam, w ciagu ostatniego roku przyszlo do nas kilka nowych osob i nikt nie musial skladac tutaj rachunku sumienia... ale przyznaje, pojawiaja sie i takie jak ten Latawiec, ktore na dzien dobry probuja wzniecic pozar... na szczescie szybko pokazuja o co im tak naprawde chodzi...

Witaj niedzielnie smile
                                            • m.maska Re: czerwona małpa 29.04.12, 14:59
                                              ups!!!! sorry... mialo byc Kimkolwiek jesteś... smile

m.maska napisała:

> Kimkolwiek jestem - tutaj jestes mile widziany. Juz wczoraj wspomnialam, w ciag
                                              > u ostatniego roku przyszlo do nas kilka nowych osob i nikt nie musial skladac t
                                              > utaj rachunku sumienia... ale przyznaje, pojawiaja sie i takie jak ten Latawiec
                                              > , ktore na dzien dobry probuja wzniecic pozar... na szczescie szybko pokazuja o
                                              > co im tak naprawde chodzi...
                                              >
                                              > Witaj niedzielnie smile
                                              • 1zorro-bis Re: czerwona małpa 29.04.12, 15:35
                                                dalej meczycie temat? Byle jaki dupek-trollowy zamaci i watek sie rozwija. smirk
                                                • m.maska Re: czerwona małpa 29.04.12, 15:40
                                                  Zorro... wczoraj byla sobota, dlugi weekend w kraju sie rozpoczal, to i trollom sie nudzic zaczelo...
                                                  Osobiscie doskonale rozumiem Malpiszona... przypomnij sobie ile miesiecy Ty probowales dojsc o co chodzilo niektorym nickom? powinienes wiedziec, ze czasami probuje sie zrozumiec cudzy obled, zanim w koncu dojdzie sie do wniosku, ze tego zrozumiec sie nie da....
                                                  • 1zorro-bis Re: czerwona małpa 29.04.12, 16:10
                                                    big_grinbig_grinsmirk
                      • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 20:12

> nie ma co się sugerować moimi wymysłami.... to tylko moje podejrzenia - bez dow
                        > odów

NIGDY, nie sugeruje sie cudzymi opiniami... zawsze wyrabiam sobie wlasna opinie zarowno w realu jak i w wirtualu nie istnieje dla mnie zasada "twoj wrog jest moim wrogiem"... taka przypadlosc, musze wlasne palce poparzyc, zeby powiedziec BASTA...
                        • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 20:20

i tak trzymaj...smile

Teraz już ostateczne dobranoc, bo mąż kategorycznie żąda dostepu do komputera .
                          Oj, dolo moja (((

pa smile

• al-szamanka Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:19

> mnie nikt nie zna a zbłaźniłam się więcej razy niż zmieniłam nick

A może właśnie to, że tak często zmieniasz nicki było w tych zbłaźnieniach (nieświadomie) pomocne?
                • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:28
                  może...
                  • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:33
                    Ja identyfikuje sie ze swoim nickiem, wiekszosc nautow na tym forum zna moje realne imie, nazwisko, adres, numer telefonu, wiedza jak wygladam...ale zapewniam Cie, ze nawet tacy, ktorzy to wszystko ujawniaja, potrafia sie blaznic zenujaco i tego sie nie wstydza... tak wiec, masz wielki plus smile
                    • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:39
                      Tak czytam ten wątek od początku i nie wiem czy się nie splątałam.... czas na mnie smile
                      • al-szamanka Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:41

> Tak czytam ten wątek od początku i nie wiem czy się nie splątałam.... czas na m
                        > nie smile

Z aniołkami...
          • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:01

>

>
            > A małpa kłamie ..(((
            >

Malowana... nie wiem jak Ty, ale ja nie mam podstaw, by nie wierzyc w to co pisze Malpiszonek... moze jestem naiwna, czesto zbieram za to baty, ale mam swoje zelazne zasady i zawsze daje kazdemu kredyt zaufania... nie pytalam ani Sakrala ani Sajgona kim sa co robia, kim byli przedtem i kim sa teraz... to samo dotyczy Malpiszona smile
            • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:07
              Masko, przecież ja się nie upieram, że zawsze mam rację.. to tylko moje domysły.

Dziś wiem, że mam dowody.. jutro okazuje się, że to tylko wyobraźnia...
              • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:28
                Malowana... zapewniam Cie, ze sa tacy, ktorzy sa swiecie przekonani o tym, ze Malpiszonek to jest AL... smile

Poczytaj moj watek o forumowych detektywach, tam wlasnie o tym pisalam i kazdorazowo kiedy widze oznaki tego przekonania na nowo mam wrazenie, ze to kabaret... bo to by musialo oznaczac, ze AL, ktora plecami odwrocila sie do tamtego forum mialaby podstepnie sie tam zakradac, po co?
            • al-szamanka Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:28
              m.maska napisała:

> zawsze daje kazdemu kredyt zaufania... nie pytalam ani Sakrala
              > ani Sajgona kim sa co robia, kim byli przedtem i kim sa teraz... to samo dotyc
              > zy Malpiszona smile

Ten kredyt zaufania wszyscy tu dajemy. Pamiętam, w zeszłym roku zjawi się u nas niejaki dzikus. Pomimo że często próbował być nieokrzesanym, nie pytałyśmy dlaczego i kim jest. Dopiero jak się zasłużył (ordynarnie) wysłałyśmy go do kąta poza nasze forum
              • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 19:30
                al-szamanka napisała:

> Ten kredyt zaufania wszyscy tu dajemy. Pamiętam, w zeszłym roku zjawi się u nas
                > niejaki dzikus. Pomimo że często próbował być nieokrzesanym, nie pytały
                > śmy dlaczego i kim jest. Dopiero jak się zasłużył (ordynarnie) wysłałyśmy go do
                > kąta poza nasze forum

Dopiero jak się zasłużył (ordynarnie) wysłałyśmy go do
                > kąta poza nasze forum
                - nadal nie pytajac kim byl, bo to juz nas wtedy tymbardziej nie interesowalo...
            • sakral Re: czerwona małpa 28.04.12, 21:42
              Masko

jakim byłem,a jaki teraz jestem ?

takim samym
              lekko ironicznym małpiszonem

PS.

zbieżność z nickiem czerwona małpa
              przypadkowa
              • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 22:26
                Sakralu, czy ktokolwiek z Kalejdoskopu poddal Cie kiedykolwiek przesluchaniu w rodzaju, kim jestes, jaki byl Twoj poprzedni nick? o sobie wiem, ze na pewno nie...jak znam Zuze i Zorro - Oni to juz zupelnie nie... AL, Klara, Maja.... ktokolwiek pytal Cie kiedykolwiek o zyciorys albo numer buta?...to sa jakies stare nawyki....
                • sakral Re: czerwona małpa 28.04.12, 22:38

i o to właśnie chodzi
                  kol.Maso
                  nikt się nie pytał kol.Sakrala

a ja lubię odpowiadać
                  na różne pytania

to było w ramach cyklu:
                  dzisiaj odpowiedz,a jutro pytanie
                  • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 22:47
                    no to skoro poczules sie niedopieszczony zainteresowaniem, to ja dzisiaj zaczne... wiemy, ze zgoliles wasy, zeby nikt nie myslal, ze ukrywasz braki w uzebieniu... plus, wiemy, ze nosisz czarne skarpetki - plus(dobrze, ze nie biale, do tego naciagniete do polowy lydki, bez jednej nawet faldki), a jaki nosisz numer buta?....
                    • sakral Re: czerwona małpa 28.04.12, 22:56
                      kol.Masko

Ty doskonale wiesz jak trudne są moje umykające chwile
                      a w razie czego to zróbmy to tak (link)
                      • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 23:02
                        No i widzisz? masz moja niepodzielna uwage, calkowite zainteresowanie a unikasz odpowiedzi na takie proste zdawaloby sie pytanie....no to moze numer kolnierzyka chociaz?... ja nie mam numeru kolnierzyka ale numer buta moge podac... sie wymienimy... 37... zsumujemy i wyciagniemy srednia smile
                        • sakral Re: czerwona małpa 28.04.12, 23:30
                          fabryka klamek (link)

a but 42
                          • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 23:38
                            taka "klamka" to jest dobra rzecz....

No to mamy razem 79...żeby chociaz NAM parzyste wyszło, a tu tak "nie do pary" wink
                            • m.maska Re: czerwona małpa 28.04.12, 23:41
                              Kolego Sakral, czy jestes juz gotow na wejscie w swiat grafiki?...wlasnie wyslalam zamowienie na najnowszy program...

www.magix.com/?id=62&L=25&phash=xwrrfN5mDLtYgHUy&utm_source=magix&utm_medium=mail&utm_content=fotosmxdlxse&utm_campaign=DE_17_all
                              Testsieger.... ein Schnäppchen
                              • sakral Re: czerwona małpa 29.04.12, 10:07
                                Masko

to jest dla mnie obcy świat

czekam na Windows 8
                                z możliwością zmiany monitora (mazanie paluchem po monitorze)
                                i karty graficznej

Masko

ja jestem początkujący chociaż mam:

intel-core i 7 - 875 (link)

8 GB Ram

120 SSD (link)

i chyba coś tam jeszcze w mojej białej skrzynce PC jest
        • al-szamanka Re: czerwona małpa 28.04.12, 18:49
          Jako dziecko często puszczałam latawce, często rysowałam na nich uśmiechnięte buźki i wyobrażałam sobie, że w ten sposób pozdrawiam Niebo big_grin
          • malowana_na_latawcu Re: czerwona małpa 28.04.12, 18:52
            al-szamanka napisała:

> Jako dziecko często puszczałam latawce, często rysowałam na nich uśmiechnięte b
            > uźki i wyobrażałam sobie, że w ten sposób pozdrawiam Niebo big_grin

Ja nie, ale mój syn robił latawce...... smile
    • m.maska Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 17:00
      Drogi Malpiszonie... jesli ktos nowy przychodzi na Kalejdoskop nie pytamy kim jest i skad przychodzi, zakladamy dobre zamiary piszacego, jednak, kazdy kto tutaj po raz pierwszy zaglada, powinien poswiecic odrobine czasu, zeby przeczytac regulamin... szczegolnie punkty 1, 2 i 4 - jak myslisz, dlaczego znalazly sie te uwagi wlasnie w naszym regulaminie? bo mielismy juz swoje doswiadczenia i zwyczajnie mielismy po czubek kokardki nadec, zadec, roznych misji i pseudopatriotyzmu, klakierstwa i wazeliniarstwa, czego naogladalismy sie na roznych forach... przy czym wystarczy, ze zmieni sie front i natychmiast wszyscy oni zmieniaja zdanie o 180° a ten kto odmawia "wspolklaskania" zostaje wyrzucony poza nawias albo przywolany do porzadku, jesli nie zechce sie podporzadkowac i bic poklonow zabiera sie i idzie.... kroluje falsz i hipokryzja... widzisz, dla niektorych strasznie wazne jest na jakiej pozycji beda wisiec w statystykach, juz dla samego tego faktu sa zdolni do nijakosci podniesionej do n-tej potegi, zeby tylko pokazac, ze znajda sie na gorze wykazu for - wg nich oznacza to juz, ze sa kims...
      Wiesz jak to bywa w spelunkach? tam sa zwykle tlumy, ale mozna tez zarobic butelka w glowe... stanowczo wolimy lokale niezatloczone...
      W tych pierwszych rzadza barmanki, czasami tez kucharki... w tych drugich mozna odpoczac i spokojnie porozmawiac.
      • czerwona-malpa Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 17:26
        przeczytalem. Czy mam teraz krwia wlasna podpisac cyrograf, ze go bede do grobowej deski przestrzegal i bronil jak lwica lwiatek? To znaczy jak malpa malpiatek.
        • m.maska Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 17:50
          No wiesz, tutaj nikt niczego nie podpisuje, nie deklaruje, tylko jesli zacznie sie unosic, to sciagamy na Ziemie, a jesli zacznie lewitowac to na pewno sam odleci w rejony, gdzie chetnie podbija mu pileczke, bo u Nas chetnych brak smile
          • 1zorro-bis Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 18:15
            strasz Malpiszona, strasz.smirk
            Odfrunie szybciej niz przyfrunal....big_grinbig_grinsmirk
            • m.maska Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 18:47
              a co? nieprawde pisze?....delikatnie napisalam, tutaj sa nawet tacy co strzelaja do balonow, a one wtedy unosza sie jeszcze wyzej smile
              • czerwona-malpa Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 18:52
                Zorro, Ty mnie nie strasz bo ja do strachliwych nie naleze. A i do muru w sprawach zyciowo/osobistych tez nie kazdemu dam sie przyprzec.
                • m.maska Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 19:07
                  big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin http://emots.yetihehe.com/1/okok.gif
                  • czerwona-malpa Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 19:18
                    Zorro tak zawsze? Nie wiem czasem czy on tak na powaznie czy to taki filutek z niego?
                    • m.maska Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 19:23
                      Zorro - sowizdrzal.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin...troche wariat....
            • mr.sajgon Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 19:31
              1zorro-bis napisał:

> Odfrunie szybciej niz przyfrunal....big_grinbig_grinsmirk

To ta malpa umie latac ? O la, la, lotnik kryj sie big_grin big_grin big_grin
              • m.maska Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 19:59
                No nie, Mister, tylko nie fruwac, nie lewitowac, prosze trzymac sie Ziemi... smile
              • czerwona-malpa Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 23:15
                kolego Sajgon. No cóz, musze Ciebie poiformowac, ze malpy taka zdolnosc - fruwania - prawie ze maja. Bo jakbys pare filmów przyrodniczych poogladal to bys zobaczyl jak sie spratnie z drzewa na drzewo przemieszczaja.
                • al-szamanka Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 23:28
                  czerwona-malpa napisał:

> kolego Sajgon. No cóz, musze Ciebie poiformowac, ze malpy taka zdolnosc - fruwa
                  > nia - prawie ze maja. Bo jakbys pare filmów przyrodniczych poogladal to bys zob
                  > aczyl jak sie spratnie z drzewa na drzewo przemieszczaja.

Ale tylko bardzo prawie, w końcu skoki, nawet te najdłuższe, nie są lotem
                  • m.maska Re: Do Czerwonej Małpy 29.04.12, 23:46
                    chyba, ze samolotem...ewentualnie balonem...o lewitacji malp nie slyszalam.... smile
                • mr.sajgon Re: Do Czerwonej Małpy 01.05.12, 09:02
                  Moge sie z toba tutaj zgodzic, choc jak na malpe duzo wiesz ---> to tylko tekst piosenki wink

Bawmy się, podobno faceci nigdy nie dorastaja big_grinbig_grinbig_grin

ps. ty tez chcesz poznac sekret rozpalania ognia ?
                  • zuza_anna Re: Do Czerwonej Małpy 01.05.12, 09:52
                    big_grin Dobrze dobrane M.S. wink
                    Zdradź mi sekret, jak ogień roznieca się?
                    • m.maska Re: Do Czerwonej Małpy 01.05.12, 11:13
                      Zuza, no przeciez nie raz i nie dwa widzialas.... smile

Mister.... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka