09.08.06, 10:09
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: no i ? 09.08.06, 10:10
      no co..pracuje...nie mamk czasu zaległości nadrobić..moze jakeis streszczonko?
      wink) cześć!!!smile))
      • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:11
        czesc, ja zasypiam prawie, streszczonko hmmm nudy smile))
        • pszczolaasia Re: no i ? 09.08.06, 10:19
          nudy tak? okej, to bede powoli czytac w wolnych chwilach, bez stersu poważnego,
          ze coś ważnego opuściłamwink)) zasypaisz? ja nie mam czasu zasypiać..a
          chciałabym odespać wreszcie łikend..;-/
          • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:20
            no wlasnie ja w weekend tez nie odespalam, bo bylismy do poznej nocy u
            znajomych, a niedziela tak jakos minela bez sensu
            mam nadzieje w najblizszym czasie odespac, bo moze na urlop pojde smile
            • pszczolaasia Re: no i ? 09.08.06, 10:23
              mam nadzieje, ze wyjdzie Ci wreszcie z tym urlopem..smile)
              ja niedzieli pół spedziłam w pociagu;-> zlomowcy 1,5 kilosa trakcji kolejowej
              ukradli i staliśmy w Pćimiu Wielkim;-> w pociagususpicious w domu byłam zamiast o
              20-stej to o północy;-> wiesz jak bylam wkurwiona? ;-DD
              • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:24
                ja tez ...wink

kurde wez nic nie mow, u mnie na wsi ostatnio pasjami kradna kabel
                telefoniczny, wsciec sie mozna, nie ma wtedy sieci, tel, nic smile na zlomie
                sprzedaja miedź frajerzy yyyych
                • pszczolaasia Re: no i ? 09.08.06, 10:28
                  dla mnie to karwa szczyt głupoty i bezmyślności. puszki niech sobie zbierają
                  barany a nie druty kradną...
                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:30
                    wlasciciele złomów mieli niby informowac policje o takich lewych klientach, ale
                    przeciez sami biorą w łapke wiec im wisi wszystko. jakby tak raz czy drugo
                    zlomiarzowi cos zapieprzyli, to moze by sie naprawilo, a tak lapka lapke myjke
                    i nic z tego nei wynika dobrego dla nas smile
    • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:10
      nie ma gnoismile
      • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:11
        a kto jest?
        • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:14
          nadziejasmile
          • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:14
            nadzieja smaczna - znalam taka babke smile))))

• ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:16
              dało sie ukroic?smile
              • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:16
                serio mówię smile

no co tam u Ciebie chłopczyku? pucuj się wink
                • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:21
                  a ja znałem bake kiepskasmile))))))) tez serio mówięsmile
                  a co tam nic nowego cipsy i cipsysmile))))))))
                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:22
                    kiepska byla? wink)))
                    a ptasia grypa sie szerzy ....tongue_outP
                    • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:25
                      jak każda babkasmile
                      skąd wiesz?
                      • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:27
                        weź spadaj , co? ;P
                        u doktorku, niedobrze z panem widze smile
                        • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:29
                          dobra znikamsmile
                          ? widzisz ptasia grype?smile
                          • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:31
                            sad
                            tak i inne widze tez dziwne rzeczy smile
                            • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:35
                              no nie udawajsmile
                              a kiedy będzie jesień?smile
                              • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:37
                                nie udaje ;P
                                jeszcze troche smile
                                • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:42
                                  wink
                                  ale tak dokładnie skoro wiesz?smile tzn 8 stopni deszc i wiatrsmile
                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:43
                                    w tym roku synoptycy jesieni nie przewidują wcale smile)))))
                                    • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:45
                                      to niech słońce wszystko wysuszytongue_outPPPP
                                      wyjeżdzam w takim raziesmile
                                      • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:54
                                        suszy suszy smile
                                        smile)))))
                                        • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:58
                                          po fajkach czy przepiciu?smile
                                          • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:58
                                            po całowaniu na wietrze jeszcze może być smile)
                                            • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:01
                                              a jak jest całowanie na wietrze po przepiciu i przepaleniu? to co?smile
                                              • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:02
                                                o maj gottt to az taka kumulacja, ciezko to sobie wyobrazic nawet smile))
                                                • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:03
                                                  no co Ty wstajesz rano po imprezie wieje wiatr i juz masz 3 w jednymsmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:05
                                                    3 w jednym to juz brzmi jak perwersja smile)))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:06
                                                    albo jak szampon przeciwłupiezowy z odzywkasmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:07
                                                    albo jak nesca wink
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:09
                                                    albo jak trojaczki?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:10
                                                    znowu perwersja smile)))))
                                                    kurde pomysly mi sie skonczyly ;PP
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:12
                                                    jak 3 trzmiele w kobylej dupie moze?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:15
                                                    tak zle kobyle zyczysz? wink
                                                    a pizza z 3 skladnikami, moze byc? wink
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:17
                                                    raczej trzmielomsmile))))
                                                    jak bez gumki peta i tampaxa to mozesmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:20
                                                    w sumie.. smile)))))
                                                    gumki do włosów? wink
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:21
                                                    w sumie trzemsmile))))
                                                    nie te mnie nie brzydzą -od majteksmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:27
                                                    kochany dlaczego cie tak dlugo nie bylo? smile)))))))
                                                    a , bo myslalam, ze prezerwatywy tongue_outPPP
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:42
                                                    ?????, ze niby ja kochany?smile
                                                    to co pytasz czy do włosów?: ) takich uzywasz?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:45
                                                    cofam, to impuls był tongue_outPPPP
                                                    a co, nei wolno pytac? wink no tak, to juz bym z gromadka chodzila przy boku smile)))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:48
                                                    tulejt-posżło w światsmile)))) ja to pikus ale jak Twój to zobaczy będzie telefon
                                                    na niebieską liniesmile
                                                    qrd o wykorzystanie do włosów pytamsmile))))))))))))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:51
                                                    żadne tulejt, sprostowanie poszlo tez szybko tongue_outPPP hehe, nieeee, to bedzie
                                                    telefon po panow w bialych fartuchach smile))))
                                                    nie używałam tongue_outPPP
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:53
                                                    to wytnij to sprostowaniesmile)))))))
                                                    z karkami i kijami?smile
                                                    do włosów znaczy?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:57
                                                    nie moge korzystac z przywilejow tongue_out
                                                    nie nie, z pasami bezpieczenstwa smile))))
                                                    tak wink
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:59
                                                    to popros mambęsmile
                                                    pasy sa w samochodzie? po co panowie?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 12:03
                                                    chyba wiem co pisze, nie? smile
                                                    zeby mnie wyniesc z domu tongue_outP
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 12:20
                                                    smile skoro tam mówisz to chyba tak?smile
                                                    jest taki magik jeden co potrafi czlowieka unieść bez niczego normalnie
                                                    cooperfieldssmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 12:24
                                                    skoro mówię, to na pewno tak smile
                                                    no czekam czekam smile)
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 12:36
                                                    smile)))aaaaaaaaa
                                                    na magika? czy panów?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 12:38
                                                    zamknij buzie łobuzie smile)))
                                                    na to , ze mnie oświecisz smile))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 12:44
                                                    a babmbo ............smile
                                                    w jakiej kwestii? o tego magika chodzi?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 12:45
                                                    czarną nadyma buzie tongue_out
                                                    o magika smile)))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 12:58
                                                    czarną nadyma józiesmile
                                                    no jest taki i normalnie lokomtywe potrafi schowac i nikt nie wie jak?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 12:59
                                                    ja Ci dam józię... smile)))) za to kara wink
                                                    aaaach qrd dobra, bo pomyslalam o czyms innym smile))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 13:04
                                                    dwa anale?smile
                                                    a Ty zboczonasmile))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 13:06
                                                    juz ja cos wymysle smile)))))
                                                    ta, wcale nie o tym smile)))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 13:10
                                                    byle szybkosmile
                                                    to tym bardziej zboczonasmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 13:11
                                                    a czemu? smile
                                                    wcale, ze nie, to byli uczesane myśli smile
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 13:24
                                                    bo czas nie pyta-nie stoismile
                                                    chyba depilatorem?smile)))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 13:25
                                                    niecierpliwy jestes? wink
                                                    o nei nie tego diabelstwa nie tykam smile)))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 13:31
                                                    cierpliwysmile tylko szkoda czasusmile forumowicze czytaja i się niecierpliwiasmile
                                                    narzedzie szatana?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 13:34
                                                    ukhm złośliwa iskierka ? wink
                                                    moze, bo cholernie boli smile))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 13:35
                                                    ? gdzie?smile
                                                    powinni robic takie w kształcie językasmile)))))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 13:36
                                                    nigdzie smile
                                                    myslisz, ze by pomoglo? bo ja mam watpliwosci smile)))) jezyk nie moze skaleczyc
                                                    przeciez smile
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 13:46
                                                    tak myślałemsmile
                                                    jakis taki odpowiednio szorstki i z woskiem np?smile)))))))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 13:51
                                                    chyba nie wiesz jak działa depilator smile
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 13:54
                                                    mój ma taką wirującą żyłke jak kosiarka do trawysmile))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 14:02
                                                    golisz se jajka ? smile))))) bo jak inne małowrażliwe miejsce to i tak nie wiesz
                                                    o czym mówię wink
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 14:06
                                                    nie wąsysmile))))))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 14:09
                                                    eee to małowrażliwe miejsce tongue_outPPPP
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 14:11
                                                    ? czemu nieraz cos sie wyczujesmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 14:13
                                                    i nadal sie upierasz, ze robisz to depilatorem? wink))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 14:15
                                                    z żyłkąsmile))))))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 14:17
                                                    jestes nienormalny po prostu smile)))))
                                                    ale pewnie niedokladnie sie golisz i kłujesz przy całowaniu, co? smile
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 14:23
                                                    weź to ogłoś na fof i moze ktos sie zdziwi?smile)))))))
                                                    nie całuję się to nie wiemsmile chyba że nieraz sam siebie w rekę, zeby nie wyjśc
                                                    z wprawy jakby królowa angielska do mnie przyjechałasmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 14:26
                                                    myslisz, ze znalazłby sie ktos? wink
                                                    to ja Ci mówię smile)))))) ze pewnie kłułbyś tongue_out a o plany królowej to trzeba edke
                                                    podpytac jak sie zjawi smile))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 14:30
                                                    kto by tego nie wiedział?smile siur może?smile
                                                    królwa przyjedzie w rekawiczkach to nie poczujesmile)))))
                                                    a edka skad moze wiedzieć? na dworze robi?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 14:33
                                                    wszyscy wiedzą smile))))
                                                    pocałujesz mnie w piątek 18 to Cipo wiem smile)))))))))))))))
                                                    a tajemnica wink
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 14:34
                                                    czyli pytanie było retorycznesmile

w ręke?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 14:35
                                                    zgadza się smile
                                                    nie, w policzek tongue_out
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 14:37
                                                    czyli jestem nienormalny i wszysycy o tym wiedząsmile
                                                    a palisz jeszcze?smile)))))))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 14:38
                                                    czuję podstęp smile))
                                                    nie interesuj się smile)))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 14:40
                                                    jakby co mam swiadkówsmile
                                                    ja tam mogę smiało powiedzieć, ze nie palęsmile))))))))))))))))))))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 14:47
                                                    ta...smile
                                                    palisz biernie moze? smile)))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 14:55
                                                    a nie?smile
                                                    sporadycznie przy seksiesmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 15:00
                                                    wychodzi na to, ze seks masz sporadycznie? wink
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 15:06
                                                    albo,ze sporadycznie pale bierniesmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 15:06
                                                    musze niestety urwac pogawedke, pa tico
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 15:10
                                                    jak przyszło do całowania to pasmile) nie?smile
                                      • mmagi oooo Tico:) 09.08.06, 10:54

• ticoqp Re: oooo Tico:) 09.08.06, 10:58
                                          no co?smile chwile mnie tylko nie byłosmile
                                          mam usprawiedliwieniesmile
                                          • mmagi Re: oooo Tico:) 09.08.06, 11:03
                                            za długąsmile

mama Ci napisałasmile?
                                            • ticoqp Re: oooo Tico:) 09.08.06, 11:05
                                              co to jest w porównaniu z wiecznościasmile
                                              nie, zyciesmile
                                              • mmagi Re: oooo Tico:) 09.08.06, 11:06
                                                fiolozof grecki sie znalazłsmile)))

kup se laptopa,wszedzie bedziesz go mógł zabracsmile
                                                • ticoqp Re: oooo Tico:) 09.08.06, 11:07
                                                  tylko qrd nie grecki grecki to łajn jestsmile
                                                  wystarczy, ze mam portfel tez go zabieram wszędziesmile
                                                  • mmagi Re: oooo Tico:) 09.08.06, 11:08
                                                    oj cicho tak sie mówi i juzsmile)

grubysurprised??
                                                  • ticoqp Re: oooo Tico:) 09.08.06, 11:12
                                                    a czemu się cicho o tym mówi?wink
                                                    nie gotówke nosze w kieszenismile)))
                                                  • mmagi Re: oooo Tico:) 09.08.06, 11:30
                                                    Ty cichotongue_out

no a co w portfelu ze grubysurprised????
                                                  • ticoqp Re: oooo Tico:) 09.08.06, 11:47
                                                    jak zawszesmile nie drę się na ogółwink
                                                    nie gruby a może trochę? ja wiem co ? pr jazdy dowód karty rózne troche
                                                    wizytówek bilon i kilka banknotów to wszystkosmile
    • lajton Re: no i ? 09.08.06, 10:13
      ogolnie to dupa blada
      • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:15
        o, witaj w klubie, no! smile
        • lajton Re: no i ? 09.08.06, 10:19
          zyje tylko sila rozpedu
          byle do piatku, pozniej tydzien urlopu

a potem juz tylko deprechasad
          • pszczolaasia Re: no i ? 09.08.06, 10:19
            czemu deprecha?
            • lajton Re: no i ? 09.08.06, 10:22
              a bo dupiasto mi jest
              nie jestem zadowolona z pracy, a to rzutuje na moje zycie prywatne, niestety -
              jakos nie umiem tego rozdzielic
              i nie chce mi sie tu wracac po wakacjach, buuuuu
              • pszczolaasia Re: no i ? 09.08.06, 10:25
                znaczy na anala czy do roboty? wink)
                praca.. tiaa... ja swoją kcoham i nienawidzewink) i chyba nie ma takiej roboty co
                by nie rzutowała na prywatne życie..ja w każdym arzie takiej nie znam, a
                zmienialam zawód 6 razy, zanim sie tu zadekowalam..a co robisz? jesli można
                wiedziec ofcors..wink)
                • lajton Re: no i ? 09.08.06, 11:07
                  do pracy, oczywiscie

w marketingu siedze i mam odruchy wymiotnesad
          • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:20
            czemu deprecha? co jest?
            • lajton Re: no i ? 09.08.06, 10:23
              juzem napisala Pszczolce
              • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:25
                ha! oddzielic tez nie umiem i nigdy nie umialam niestety. w sumie lajton,
                naprawde jeszcze raz witaj w klubie smile
          • niedzwiedzica_sousie piona! 09.08.06, 11:54
            też mam od poniedziałku tydzień urlopu!
            • lajton Re: piona! 09.08.06, 13:00
              TYLKO tydzien chcialas napisac, prawda?
              mnie przydalby sie m-c i i tak byloby malo
    • margie Re: no i ? 09.08.06, 10:16
      ale o co chodzi?????
      • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:16
        a o nic, taka zaczepka wink
      • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:17
        o seks oczywiście jak to na analusmile
        • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:17
          chcialbys tongue_out
          • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:22
            ? ja? to Twój wateksmile)))))
            • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:23
              ale to Ty napisales tongue_outPPP
              • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:28
                a Ty pomyślałaśsmile))
                • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:32
                  moze w takim razie let's talk about it? wink
                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:36
                    let's practicesmile))))))))))
                    • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:38
                      a ha ha ;P
                      najpierw teoria ;PPPP
                      • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:43
                        a co tyle lat z wami to jeszcze za mało?smile
                        • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:44
                          to gdzie i kiedy? wink

zw smile
                          • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:46
                            moze byc u Ciebie- dostosuje sięsmile)))))
                            • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:55
                              luzik, maz gra, nawet pewnie nie zauwazy hehehehe
                              • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 10:59
                                to jeszcze tylko kiedy?smile
                                • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:01
                                  a kiedy chcesz, tym razem ja sie dostosuje smile
                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:02
                                    moze 15 go?smile wolne jest wtedysmile i rosół bedzie bo to świętosmile
                                    • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:03
                                      dobra, to 15 jestesmy umówieni, bierz żonę i pojedziemy na piknik smile))
                                      • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:05
                                        a kto Ci powiedział, ze mam zone?smile
                                        kocyk ciasteczka zubróweczka?smile
                                          tongue_out
                                          no przynajmniej 1 kierowca musi byc, to kogo wrobimy? ;PPP
                                          • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:08
                                            ja nie pije przecieżsmile))))))))))
                                            • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:10
                                              zapomniałam tongue_outPP
                                              no dobra, jakies specjalne zyczenia kulinarne jeszcze? wink
                                              • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:13
                                                nno smile
                                                cipsy wystraczą oprócz tego co napisałemsmile
                                                • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:15
                                                  no i got, teraz sie tylko ladnie uczesac, kupic nowa sukienke, coby sie z
                                                  spodobac smile)))) hehehehe
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:18
                                                    tylko się na biało nie farbujsmile)))))))))
                                                    a sukienka może byc ta od slubusmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:21
                                                    zrobie se normalnie pasemka dzis smile))))
                                                    no i se kobita pomysli, ze zadajesz sie z wariatkom wink)))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:23
                                                    białe?wink
                                                    moja?
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:28
                                                    rude bym chciala, ale sie waham wink
                                                    a moja? niewazne zreszta, ustalone, temat zamkniety. 15.08. godz. 11 tongue_outPP
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:43
                                                    złap se wiewiórkę i moze kitę na rzep przyklej?smile
                                                    a jak moja to która?smile)))))))))
                                                    oki biere koc i zubrówkesmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:47
                                                    ale to nie rudy jak wiewiorka, tylko jak ogień wink
                                                    aktualna tongue_outPPP
                                                    poswingujemy moze? ehehehehehehe boszzz niech to zarcie przybniosa bo sfiksuje
                                                    z glodu smile))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:50
                                                    mozna ja podpalic wczesniejsmile))))
                                                    eeeeeeee dobra tylko żebym 3 razy nie robił laskismile))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:53
                                                    nie pisz tak smile
                                                    no to raczej niemożliwe smile)))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 11:56
                                                    a co? chodziło Ci o zimne ognie?smile
                                                    no jak? swingujemy czy nie ? to nie wiadomo kto się trafi? móze jakis miły
                                                    pan?smile))))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:59
                                                    o nic juz tongue_outPP kopytka przyjechaly smile)))))))))))
                                                    no pewnie wink hehehe bzz sie pytala co znaczy kryptogej, wez jej
                                                    wytlumacz smile)))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 12:00
                                                    dla kopytek zrezygnujesz ze swingowania?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 12:04
                                                    nieeeeeee smile)))

ale facet mnie wqrzył uncertain pyta czy nie ma blizej czegos takiego, pytam o co mu
                                                    chodzi, a on, ze mial daleko i jak przyjechal, to zostala 1 osoba i w lokalu
                                                    kolejka bedzie. a co to mnie kurde onchodzi???? pisza, ze jest dowoz na moja
                                                    ulice, to co tylko tak dla bajeru??? ciekawe ile mi napluli tongue_outPPP
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 12:21
                                                    juz myslałemsmile
                                                    pistacjamismile))))))))))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 12:24
                                                    zawiedziony? smile
                                                    za duzy skok wink
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 12:37
                                                    materialistka nie jesteśsmile
                                                    co ja poradzęsmile ale nie rozwine dalejsmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 12:38
                                                    to nie od dzis wiadomo smile))))
                                                    wydusić z Ciebie? wink
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 12:46
                                                    wczoraj mnie nie byłosmile))))
                                                    nie dasz radytongue_out
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 12:48
                                                    świnka tongue_out
                                                    myślę, że dam smile))))))))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 12:59
                                                    nawet nie zauważyłas?smile
                                                    próbujsmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 13:03
                                                    no jasne wink
                                                    teraz mam inną misję, ale powiedz, ze sie zgodzisz smile))
                                                  • ticoqp Re: no i ? 09.08.06, 13:05
                                                    mission impossible?smile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 13:06
                                                    possible possible, idź na @ wink
                                                  • mmagi chce Cie namówic na forumowe spotkanie w 09.08.06, 13:24
                                                    Wawiesmile))))
                                                  • ticoqp Re: chce Cie namówic na forumowe spotkanie w 09.08.06, 13:25
                                                    na picnic jesteśmy przecież umówieni?smile))))))
                                                  • mmagi Re: chce Cie namówic na forumowe spotkanie w 09.08.06, 13:27
                                                    ale załozyła ze jak Ty wpadniesz to cała chmara osób przylecismile)))i ma Cie
                                                    namawiacsmile)
                                                  • vandikia Re: chce Cie namówic na forumowe spotkanie w 09.08.06, 13:28
                                                    on juz to wie smile
    • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 10:19
      lipa!
      spozniam sie 4 dzien
      test wczoraj wyszedl negatywny
      nastepny zrobie za 3 dni
      juz sama nie wiem w tej chwili co mnie bardziej ucieszy - @ czy brak @...
      glupi dzien, tydzien itp = ja chce juz wakacjeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
      • pszczolaasia Re: no i ? 09.08.06, 10:20
        o żesz Ty....a normalnie jak w zegareczku?
        • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 10:22
          a normalnie to co 30 gora 31 dni
          juz sama nie wiem - nawet sie nie nakrecam
          poprostu nie wiem co o tym myslec...
          • pszczolaasia Re: no i ? 09.08.06, 10:33
            stres pewno.. tak czy siak trzymam pięsci zaciśnięte smile)
      • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:21
        a czemu @ by Cie ucieszyla, jak bardzo chcialas? smile
        • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 10:23
          juz sama nie wiem co chce
          pozmnienialo sie u mnie troszke ale nie mowie niesmile))
          • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:26
            hehe no rozumiem smile rob test drugi, bedziesz miala jasnosc smile
            • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 10:26
              no wiem wiem za jakies 3 dni powtorze
              no chyba ze @ sie pojawi wczesniej...
              • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:28
                mona, wczoraj widzialam śliczną miesieczna coreczke znajomych, na dodatek nie
                placze im po nocach smile kurcze smile
                • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 10:30
                  ja takich bobasów mam w kolo siebie ostatnio sporosmile
                  a w dodatku same ciezarne do okola tez!
                  a ja chce ludzika i ... nie chce jeszcze teraz! juz sama nie wiem co chce! dzis
                  mam dołka - wole juz nic nie pisacsad
                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:32
                    nie dołuj sie kobito smile
                    ja tez mam dylematów 100, ale zyje wiec musi byc dobrze smile
                    • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 10:32
                      a Ty jak z tymi sprawami???? smile
                      • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:38
                        ja to chyba na wstrzymanie poki co sobie dam smile
                        • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 10:40
                          i nic Cie nie tknęło jak ujzalas ta sliczna malutką coreczke znajomychsmile?
                          • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:41
                            wiadomo, ze tknelo smile lezala w wozeczku w takiej smiesznej rozowej sukieneczce
                            z kokardkami smile
                            mozna sie bylo zapatrzec smile
                            • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 10:54
                              no wlasnie! smile
                              ale ja tez chyba na razie dam sobie chyba na wstrzymanie
                              • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:56
                                ale ze z potencjalnym ojcem cos nie tak? smile
                                • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 10:57
                                  nie nie nie - u niego OKsmile
                                  za rok slubsmile))) to juz pewne!
                                  dlatego daje sobie na wstrzymaniesmile
                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 10:58
                                    aha, rozumiem smile
                                    no to w sumie moze i dobrze robisz, chociaz slub to nie jest wyznacznikiem
                                    niczego - do takiego wniosku doszlam smile
                                    • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 11:00
                                      no pewnie ze nie jest smile jak to sie mowi: dziecka nie robi sie obrączkąsmile

ale jesli chcę zeby ten dzien byl niepowtarzalny to nie chce do niego
                                      przystepowac z bobasem na ramieniusmile
                                      • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:02
                                        niektorzy robia slub i chrzciny odrazu, mniej zamieszania smile))))
                                        no ale rozumiem Cie smile
                                        • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 11:03
                                          no ja tak nie chce.
                                          u mnie bedzie po Bożemusmile)))
                                          • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:04
                                            hehehe po Bożemu... ;PPPP no weź wink
                                            kurcze mnie to drazni ( chociaz juz temat wałkowany setki razy przeze mnie
                                            tez), ze dla wszystkich ciotek w rodzinie slub jest wlasnie wyznacznikiem tego,
                                            ze za chwile ma byc dziecko suspicious
                                            a ja jak zwykle wychodze na czarną owce hehehe
                                            • pszczolaasia Re: no i ? 09.08.06, 11:06
                                              skad ja to znam...stereotypy. a ze stereotypami trzeba walczyć;->
                                                walczę więc ;PPP
                                            • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 11:10
                                              no ale chyba widzialas ze urzylam "smile"

dla mnie tez to nie ma znaczenia - spojrz teraz na moja sytuacje: moze jestem w
                                              ciazy wlasnie- a jak jestem to napewno moi rodzice mnie nie wydziedziczasmile -
                                              wrecz przeciwnie! a to co bedzie miala do powiedzenia w tej sprwie reszta
                                              rodziny - zwisa mismile
                                              ale jesli mam wybor to chce najpierw fajny panienski (wiadomo co sie dzieje na
                                              takich impreazchsmile), pozniej pobawic sie na swoim weselu - urzadzic sie i
                                              dopiero przyjmowac na swiat dziecko - a nie na wariackich papierach - chociaz
                                              podejzewam ze i w takiej systuacji bym sobie poradziala i nie plakalbym! no ale
                                              skoro mam wybor to wybieram to drugie.

takze - co ma byc to bedzie (teraz) a jak nie teraz to dam sobie spokoj na ten
                                              rok (wyszaleje sie) a po slubie zaczne "załatwiac" bobasasmile)))
                                              • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:13
                                                to ja etz tak planowalam, wyszalec, potem slub i bobas - tak wiesz
                                                we 'wlasciwej kolejnosci'.
                                                ale zycie weryfikuje plany smile)))
                                                czego Tobie nie życzę oczywiscie, mam nadzieje, ze ulozy sie tak jak sobie
                                                wymarzysz smile
                                                a przez ten rok, co planujesz? antykoncepcje? smile
                                                • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 11:23
                                                  no ja tez mam nadzieje ze wyjdzie to tak jak zaplanowalamsmile
                                                  antykoncepcje napewno - ale napewno nie hormonalną!
                                                  faszerowalam sie tym 4 lata (od prawie roku nie uzywam) i nie chce tylko na ten
                                                  rok znowu zaczynac!
                                                  cos wymyslimysmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:29
                                                    a myslalas o plastrach? bo u mnie nikt nie uzywa i nie wiem 'z czym to sie
                                                    je' wink
                                                  • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 11:32
                                                    nie, moje kolezanki te ktore uzywaly sa niezadowolone - jedna nawet zaliczyla
                                                    wpadke "dzieki" nimsmile

no nic - musze cos wymyslec - najlepiej to mi lekarz doradzi.
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:34
                                                    serio? o kurcze, a podobno takie skuteczne suspicious - gazety tak twierdza smile)))
                                                    hm to gumki pewnie, jak nie hormony smile
                                                  • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 11:37
                                                    no patrz ile "sławnych" pan je reklamujesmile)))
                                                    wg mnie to pic te plastry ale to moje zdanie

tak moja mila, gumki nam zostająsmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:38
                                                    no wlasnie, taka akcja, taki szum medialny ...wink
                                                    kurde nie lubie lateksu brrrrr ale jak trzeba to trzeba wink
                                                  • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 11:42
                                                    a myslisz ze ja lubie, albo on????
                                                    ale jak mus to mussmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:44
                                                    a niektorzy są zadowoleni smile moja kolezanka na ten przyklad hehe wink))
                                                    no wiem, chociaz jak Ty masz takie regularne to mozesz sobie czesciowo
                                                    z 'kalendarzyka' korzystac smile
                                                  • monalisa.pl Re: no i ? 09.08.06, 11:52
                                                    oooooo niiiiieeeee - napewno nie kalendarzyk - to najgorsza z metod i bardzo
                                                    omyłkowa - chocby na ten przyklad ze mozna zajsc nawet w dni niepolodne itpsmile
                                                  • aguszak Re: no i ? 09.08.06, 11:45
                                                    kaloszki i miłość francuska albo ciąża - wybór należy do Ciebie wink))
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:48
                                                    albo w 2 dziurke ;PPPPPPP
                                                    oszalalas??? smile
                                                    nie jestem zwolenniczką analasmile
                                                  • vandikia Re: no i ? 09.08.06, 11:53
                                                    zartowalam wink
                                                    wink)))))))))))))))))))))))))))
      • niedzwiedzica_sousie Re: no i ? 09.08.06, 11:58
        mi też wyszedł negatywny. a byłam. zrób sobie badanie krwi. testy są do anala!
    • aguszak Vandzia, czy można byłoby cię poprosić... 09.08.06, 10:23
      ... o wyłączenie automatycznej odpowiadaczki na maile? wink
      • vandikia Re: Vandzia, czy można byłoby cię poprosić... 09.08.06, 10:26
        smile))))))))
        aaaa nie wiem czy znajde smile))))))
        hehe ide zaraz, bo odkad Ci odpisalam wczoraj na 1, to wiecej nie bylam wink
        • aguszak Re: Vandzia, czy można byłoby cię poprosić... 09.08.06, 10:29
          miłego oglądania więc ;D
          • vandikia Re: Vandzia, czy można byłoby cię poprosić... 09.08.06, 10:31
            wink obejrze, ocenie, pochwale pewnie big_grinDD
    • mmagi psińco,spac sie chce:-) 09.08.06, 11:02

• vandikia Re: psińco,spac sie chce:-) 09.08.06, 11:02
        to samo, widac cisnienie jakies do bani smile
        • mmagi walnij se kaffkę:-)))ale chmura sie oberwała:-)) 09.08.06, 11:11

• vandikia Re: walnij se kaffkę:-)))ale chmura sie oberwała: 09.08.06, 11:14
            ja juz po, głodna jestem teraz bardzo sad
            no zaczelo i u mnie i sie rozkreca hehe
    • kobieta_na_pasach wez juz Vandikia ...btxt 09.08.06, 11:47

• vandikia Re: wez juz Vandikia ...btxt 09.08.06, 11:49
        przestac? a to jeszcze kilka dni musicie poczekac, ale mozecie odliczac godziny
        do otworzenia szampanow suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka