sakral 04.05.12, 01:00 kartka z kalendarza (link) kurs EUR - 4,1600 listy Jana Pawła II (link) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 07:25 wszystkie Spiochy spia.... A ja sobie zaraz wyjezdzam. I do srody mnie nie bedzie! Taki spokoj na forum..... Odpowiedz Link
m.maska Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 10:15 Weekendy Ci sie pomieszaly?....szerokiej drogi i niech Wam pogoda dopisuje... tylko niech Was w drodze nie przewieje Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 08:14 Strasznie się ciesze, że mamy dzisiaj 4 maja.....bo to dziewiąty i ostatni pracny dzień. Weekend mam wolny!!!!! Ale jeszcze przedtem, dzisiaj przed południem, muszę do wymiany kół na letnie - znowu jedna sprawa mniej na głowie. Przyjemnego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
m.maska Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 10:32 Dzien Dobry...u mnie dzisiaj ma byc pieknie, ale weekend juz zapowiadaja pogodowo do kitu Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 10:40 Kłaniam się nisko, i znikam na kawę do sąsiada Miłego dnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sakral 4 maja,piątek 04.05.12, 12:45 planuję skasować nick i adres elektroniczny sakral@gazeta.pl (link) i nie mam jeszcze pomysłu na nowy nick ???????????? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 12:51 Masz niepowtarzalny nick Sakralu, nie wiem dlaczego masz go zmieniać, czyżby znudził Ci się? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:06 Zuzanka ma rację, po co miałbyś zmieniać taki wyjątkowy nick. W międzyczasie Twój nick stał się już niejako znakiem markowym Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:14 Hej AL! Nie chciałbym, że nasz niepowtarzalny Sakral, miał jakiś głupi nick Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:18 Noo, przecież ten najbardziej do niego pasuje Odpowiedz Link
sakral Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:15 no to zostawiam Koleżanki mnie przekonały a teraz idę robię klopsiki Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:21 sakral napisał: > no to zostawiam > Koleżanki mnie przekonały I to jest dobra decyzja > a teraz idę > robię klopsik Ostatnio robiłam z sosem pieczarkowym Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:22 sakral napisał: > no to zostawiam > Koleżanki mnie przekonały Uffff, uspokoiłam się, bo właśnie zaświtała mi koszmarna myśl, że może zechcesz się nazywać klopsik_z_kaparami , albo tatar_z_jajkiem Odpowiedz Link
sakral Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:30 Zuza a Michalika miałem na myśli np. kol.michalik@gazeta.pl do popołudnia a klopsiki będą smażone wieczorem mięso musi przejść przyprawami Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:30 zuza_anna napisała: > albo co gorsza, Michalik No wiesz co!!! Zaczynam Cię podejrzewać, że lubisz horrory!!! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:38 al-szamanka napisała: > zuza_anna napisała: > > > albo co gorsza, Michalik > > > No wiesz co!!! Zaczynam Cię podejrzewać, że lubisz horrory!!! Nie cierpię ale po Sakralu wszystkiego można się spodziewać Odpowiedz Link
m.maska Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 16:25 do wyboru bylby jeszcze Natanek...nawet nie wiem co gorsze.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 16:22 sakral napisał: > no to zostawiam > Koleżanki mnie przekonały > > a teraz idę > robię klopsiki Sakralu, ja rozumiem, ze obserwujesz na forum jak ten czy ow, czesciej nawet ta czy owa, co chwile zmienia nicka... ale nie jestes juz NOWY, wiec dobrze wiesz, ze nick to pewnego rodzaju marka... co innego jesli ktos robi to w zlych zamiarach, tzn. tu jest on/ona i jest "milusi/a" ale tak naprawde to hipokryta, ktory nie ma odwagi powiedziec tego co mysli pod tym "milusim" nickiem i hop...pojawia sie jakas jetka, partita czy lopez.... ale TY? no przeciez, jelsi bedziesz chcial cos napisac, to nikt Cie nie powstrzyma, podobnie Zorro... hihi... AL i mnie tez nie, ani Zuzy, ani Majki ani Klary... no to po co mialbys zakladac jakis nowy "garnitur", skad wiesz czy bylby dobrze skrojony? z tym zzyles sie juz i Ty i inni.... I dobrze postanowiles.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:38 No i muszę już jechać do pracy. Tyle, Sakralu, mówisz o klopsikach, że raptownie dostałam apetyt na smażone ziemniaki Paaaaaaaaaa, do wieczora Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 13:39 Pracuj dobrze i spokojnie. Do napisania. Pa AL! Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 16:00 dzien dobry Kalejdoskop! I jego forumowicze, oczywiscie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 21:37 Ach, jaka po tych dziewięciu dniach w pracy jestem zmęczona. Patrze na Tęczowego Kuriera, patrze i nawet pierwszej części nie jestem w stanie przeczytać, skupić się nie mogę. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 22:30 ....no i już paDAM....prosto w ramiona tego na M. Dobranoc Odpowiedz Link
m.maska Re: 4 maja,piątek 04.05.12, 23:33 Wlasnie sie zastanawialam gdzie sie podzial nowy watek, bo ten poprzedni juz sie dziwnie wydluzyl.... i zaczelam watpic, czy zostal w ogole zalozony... Odpowiedz Link
sakral 5 maja,sobota 05.05.12, 01:07 kartka z kalendarza (link) kurs EUR - 4,1880 święci Stanisław Kazimierczyk i Irena literatura,malarstwo i inne takie Kierownik Grad Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 09:52 Z tego wynika, że nie trzeba być pieskiem żeby ugryźć, a i ludzie też potrafią gryźć...na oślep Dzień dobry Wszystkim! Cudownej soboty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sakral 5 maja,sobota 05.05.12, 10:03 redakcja tygodnika "Polityka" jeszcze nie udostępniła linku do rozmowy Jacka Zakowskiego z Dodą przepisuję z wydania papierowego Polityki większe fragmenty rozmowy (link) Boże, za jakie grzechy ja tak muszę walić w moją klawiaturę dla dobra, dla dobra i całokształtu Koleżeństwa podziękowania,okolicznościowe wierszyki i oddawanie hołdu kol.Sakralowi proszę w godzinach popołudniowych Wasz itd...... Sakral Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 11:24 Spałam 12 godzin!!!!! Jak niemowlę Miałam już jednak takie braki, że wcale się nie dziwię. Ponoć o 9-ej rano szalał pod oknami dozorca z elektryczną miotłą. Nie słyszałam, a przecież hałas jest przy tym porządny. Wybieram się dzisiaj na fotowernisaż - jeszcze zdążę wypic kawę i zjeść śniadanie Dobrego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 11:32 dzien dobry Kalejdoskopowicze. Jak to dobrze w taki dzien sie troche z rana w lózku dluzej "pobyczyc"! Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 11:49 Witam Wszystkich ponownie... Wolny dzień....wygląda na to, że administratorzy sieci dbają o mój wypoczynek. Net pada co chwilę, odzyskuję go na parę minut i zabawa zaczyna się na nowo. Bardzo frustrujące. Milego dnia Wszystkim życzę - mimo licznych przeciwności losu Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 11:51 Witam Was! Może powinnaś zmienić administratora, Maju. Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 12:03 Dzien Dobry... od rana dziwnie sie dzieje... OK.... oglaszam: od srody do niedzieli mnie nie bedzie - wiec sie za bardzo nie rozdokazujcie... Uprzedzam pytania nt wiadomy: nie, nie biore laptopa, nie bede miala dostepu do netu. Towarzystwo w realu bedzie musialo mi to zrekompensowac - i mysle, ze z tym problemu nie bedzie.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 12:07 m.maska napisała: > Uprzedzam pytania nt wiadomy: nie, nie biore laptopa, nie bede miala dostepu do > netu. Oj, Maseczko, nie mogę sobie tego wyobrazić A nie ma na rynku jakiegoś substytutu internetowego w tabletkach? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 12:42 m.maska napisała: > Jest dobre towarzystwo w realu.... ...ale klikać w nie nie możesz Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 12:56 Wezme aparat, jesli pogoda na to pozwoli, jest planowany wspolny wypad nad jezioro Bodenskie... a i tak, obiecalam sobie, ze koniecznie musze obejrzec tym razem palac Hohenzollernow w Sigmaringen... poprzednio, kiedy tam bylam, dzialo sie wszystkio tak szybko i tak duzo, ze nie bylo na to czasu... Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 12:21 No nieeee....program jest bogaty - a gdyby jeszcze pogoda wspolgrala to byloby juz cudnie. Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 12:59 Mam jeszcze tych kilka dni i pilne obserwowanie pogody przed soba - bo moze byc wszystko... To miejsce, gdzie zima jest zawsze - podczas gdy w Tybindze kwitna juz bzy, tam wciaz odgarnia sie snieg, ktory napadal np. ostatniej nocy na wysokosc 1m... cale Niemcy maja jeszcze ciepla jesien, tam jezdzi sie juz na nartach i to wcale jeszcze nie Alpy. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 19:11 Fotowernisaż był świetny (impreza w pięknym parku). Jeszcze przez miesiąc, nad rzeką, na odcinku około pół kilometra można będzie oglądać, w równych odstępach rozmieszczone, wielkie zdjęcia ludzi upośledzonych. Wśród nich jest kilka zdjęć moich Klientów, miedzy innymi Moniki, co bardzo mnie wzruszyło, jako, że jak wiecie, od grudnia jest już ona po drugiej stronie. Był oczywiście poczęstunek, dla zdrowych Prosecco z pomarańczowym sokiem, nie zabrakło oprawy muzycznej i przemówień bardzo ważnych ludzi. Hmm, zdobyłam dwóch nowych sponsorów A na koniec całe towarzystwo zgodnie się rozbiegło uciekając przed gwałtowną burzą Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 19:31 Ja teraz oczekuje, ze pogoda bedzie wzglednie stabilna.... nie lubie jezdzic w deszczu... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 20:50 A wiesz, że nasi Klienci uwielbiają, gdy zmoczy ich deszcz. Tak rzadko im się to przytrafia, że odbierają to jako urozmaicenie. W związku z tym dzisiaj i ja spojrzałam na deszcz inaczej, zapach zroszonej ziemi okazał się bardziej intensywny niż zazwyczaj Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 21:27 Deszcz na wiosne czy w lato jest fantastyczny zwlaszcza jak sie jest gdzies poza miastem. Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 21:34 Ulewa, ktora zlapala mnie w Karpaczu przy kosciolku Wang, latem - nie dawala szansy zeby wrocic do hotelu, nawet kiedy juz przestalo padac - bo tak zimno sie nagle zrobilo i do tego cala sciezka zamienila sie w rwacy potok taksowka miala problem z dojazdem. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 21:32 To akurat było w mieście, ale w cudownym parku pełnym kwitnących kasztanów, zwiewnych brzóz, magnolii sypiących różowymi płatkami..... Odpowiedz Link
sakral Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 21:42 a teraz miłe dziewczynki i chłopcy dobrej nocy życzy nieustający w trudzie i znoju kol.Sakral byliśmy,jesteśmy,będziemy Front Jedności Forum Słuchaczka Radia Maryja: seks jest straszliwym złem ----------------- Odpowiedz Link
m.maska Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 22:11 Front Jedności Forum - jakie sliczne haslo ...... Dobranoc Sakralu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 22:14 m.maska napisała: > Front Jedności Forum - jakie sliczne haslo ...i takie wyszukane Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 5 maja,sobota 05.05.12, 22:29 Deszcz siąpi, będzie się dobrze spało, ale niestety, najjaśniejszy od siedmiu lat Księżyc będzie niewidoczny. Dobranoc Odpowiedz Link