Dodaj do ulubionych

Podwórkowe enuncjacje

29.11.14, 21:29
jakoby przywódca opozycji był schizofrenikiem,były jednak dużo gorsze i na zawsze zapadły mi w pamięć,mimo,że - szybko usunięte wink
Ja nie potrzebuję kwitów i bilingów wink
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Podwórkowe enuncjacje 29.11.14, 21:33
      izydor88 napisała:

> jakoby przywódca opozycji był schizofrenikiem,były jednak dużo gorsze i na zaws
      > ze zapadły mi w pamięć,mimo,że - szybko usunięte wink
      > Ja nie potrzebuję kwitów i bilingów wink

Tak szybko, że nawet nie zauważyłam.
    • m.maska Re: Podwórkowe enuncjacje 29.11.14, 21:34
      Te inwektywy, epitety, bluzgi personalne, piszacy wystawiaja sobie sami cenzurki, pokazuja kim sa i dobrze - przynajmniej wiadomo, kto zacz... uncertain
    • m.maska Re: Podwórkowe enuncjacje 30.11.14, 02:01
      hehehe... "inteligentny inaczej" - a jak panie geniusz? tak sie sklada, ze ja logicznie podchodze do wypowiedzi i jesli sie kupy nie trzyma to staje sie dociekliwa... "inteligentny inaczej" - "inaczej" do kogo? czego? jak? na pewno jestem "inteligentna inaczej", bo: mam zupelnie inne doswiadczenia niz ktokolwiek inny, bo one sa moje i tylko moje. Inaczej widze np. panie "inteligentny inaczej" jazde po autostradach w kraju gdzie bywa, ze nie ma ograniczenia predkosci... "inteligentny inaczej" napisze: wszyscy jechali ponad 200km/h... hehehe? gdzie? moze na torze wyscigowym - ale jak to brzmi... "inteligentny inaczej" konfabuluje nieustannie a ja jestem "inteligentna inaczej" i nie konfabuluje bo nie odczuwam potrzeby dowartosciowywania sie przez wymyslanie niestworzonych rzeczy, ale takiemu "inteligentnemu inaczej" nie przeszkadza nawet to, ze osmiesza sie tym, jemu sie wydaje, ze jest "wieeeeeeeeelki" big_grin
      Ziemkiewicz mu sie nie podoba a kazdy komu sie podoba, jest idiota... bo o to w koncu chodzi, wprawdzie jak do tej pory nie oszczedzal sobie epitetow, ale teraz postanowil byc "nowatorski" i uzyl "inteligentny inaczej". Tylko jakos konkretow brak... sie nie podoba i JUZ - a skoro tak wlasnie pisze starozytny heros to tak wlasnie jest big_grinbig_grinbig_grin a z gustami sie nie dyskutuje jaka szkoda, ze w tej "dymokracji" o tym nie wiedza...
    • al-szamanka Re: Podwórkowe enuncjacje 30.11.14, 11:35
      Ach, właśnie czytam, że w rewanżu za żółty fartuszek, jeden bardzo wściekły wyskoczył z artykułem o niepoprawności politycznej niejakiego Königshofera w Austrii.
      I cóż ten człowiek między innymi w obszernym dokumencie zamieścił "uwłaczające terminy w stosunku do osób wschodniej narodowości i muzułmanów. W danym dokumencie są nazywani zwierzętami i osobami o niskim ilorazie inteligencji."

I to wytyka lekarz domowy, który zwykł pisać o swoich pacjentach... zwierzęta w poczekalni!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka