al-szamanka Re: Zgoda 02.09.24, 18:58 rena-ta49 napisała: > Koniecznie trzeba oglądać! Juz sie usadowilam przed ekranem i czekam...... Odpowiedz Link
m.maska Re: Zgoda 03.09.24, 17:29 Podsumuje krotko... nóż się w kieszeni otwiera, a to dopiero PROLOG. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zgoda 03.09.24, 21:16 m.maska napisała: > Podsumuje krotko... nóż się w kieszeni otwiera, a to dopiero PROLOG. > Obejrze, gdy bede miala czas, na razie to bez przerwy jestem w pracy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zgoda 04.09.24, 10:37 Oglądałam. Wstrząsające. Kacapska agentura wszechobecna! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zgoda 04.09.24, 15:04 rena-ta49 napisała: > Oglądałam. Wstrząsające. > Kacapska agentura wszechobecna! I tego nie rozumiem. Bo dlaczego oni ciagle sa, dlaczego nie gnija w wiezieniach? Odpowiedz Link
m.maska Re: Zgoda 04.09.24, 19:37 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Oglądałam. Wstrząsające. > > Kacapska agentura wszechobecna! > > > I tego nie rozumiem. Bo dlaczego oni ciagle sa, dlaczego nie gnija w wiezieniac > h? > jak zo dlaczego? bo w tuskmenistanie wladza jest oparta na zamordyzmie a do tego wlasnie sa potrzebni tacy, ktorzy juz za Stalina i Bieruta pobierali nauki w Moskwie i oczywiscie ich pomioty. Odpowiedz Link