m.maska 09.04.25, 15:37 Sąd odebrał koncesję na nadawanie dla Telewizji Republika oraz wPolsce24 dorzeczy.pl/kraj/712356/wsa-odebral-koncesje-telewizji-republika.html Nie wiem, czy sie przypadkiem nie pospieszyli bo to raczej kiepsko wplynie na poparcie rafalka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Sąd odebrał koncesję 09.04.25, 16:27 Dyktatusek i tak nie zaszaleje... ja np. odbieram obie telewizje przez internet. No moze jeszcze wylaczyc internet, hmmm ale mnie to tez nie uczyni wiekszej roznicy, bo mnie nie wylaczy. A Polacy sobie poradza, wystarczy zmienic adres IP na inny niz polski i dyktatusek bedzie im mogl skoczyc. I tak nie zmusi ich do ogladania rezimowej TVP czy TVN. No i wciaz pytanie: komu przypadnie ten TVN. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sąd odebrał koncesję 09.04.25, 20:26 Wyrok jest nieprawomocny, odebrano koncesję Republice i W Polsce 24 Bolszewicka cenzura niezależnych mediów! Wiadomo, ze niezależne media zarażają tej bolszewickiej władzy!! Odpowiedz Link
m.maska Re: Sąd odebrał koncesję 10.04.25, 00:30 rena-ta49 napisała: > Wyrok jest nieprawomocny, odebrano koncesję Republice i W Polsce 24 > Bolszewicka cenzura niezależnych mediów! > Wiadomo, ze niezależne media zarażają tej bolszewickiej władzy!! A tym durnym lemingom wydaje sie, ze teraz beda mieli demokracje.... taaaa taka demokracje jak w Korei Polnocnej - gratulacje dla je*acpisów, sa tak zaczadzeni, ze naprawde wierza, ze tak wyglada demokracja, to sa biedni ludzie, biedni bo glupi a glupi bo biedni. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sąd odebrał koncesję 10.04.25, 18:06 No wiesz, Giertych ma inne zdanie i ja sądze, że on wie co mówi ,bo to przecież adwokat rodziny Tuska x.com/KlaraSpurgjasz/status/1909971085291823389 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sąd odebrał koncesję 10.04.25, 20:55 rena-ta49 napisała: > Wyrok jest nieprawomocny, odebrano koncesję Republice i W Polsce 24 > Bolszewicka cenzura niezależnych mediów! > Wiadomo, ze niezależne media zarażają tej bolszewickiej władzy!! Beda ciagnac tak dlugo, az stanie sie prawomocny. Chyba ze do tego czasu cala ta koalicja runie jak sprochniale drzewo. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sąd odebrał koncesję 13.04.25, 20:59 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Wyrok jest nieprawomocny, odebrano koncesję Republice i W Polsce 2 > 4 > > Bolszewicka cenzura niezależnych mediów! > > Wiadomo, ze niezależne media zarażają tej bolszewickiej władzy!! > > > Beda ciagnac tak dlugo, az stanie sie prawomocny. Chyba ze do tego czasu cala t > a koalicja runie jak sprochniale drzewo. > Z pewnością bedzie odwołanie od tego wyroku. We Francji główna opozycjonistka wyeliminowana, w Polsce wyeliminowana główna tv opozycyjna. Nowa "demokracja europejska" !! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sąd odebrał koncesję 13.04.25, 21:04 Jutro w Republice debata wszystkich kandydatów, ciekawe czy wafel-dupiarz się na niej zjawi? Odpowiedz Link