Dodaj do ulubionych

Gender.....

28.01.14, 13:27
jeszcze nie tak dawno w ogole nie mialem pojecie, ze takie slowo istnieje.....smirk
To ja ....analfabeta chyba faktycznie jezdem.big_grin
A tu tyle kretynizmow sie czlowiek teraz na ten temat naczyta....big_grinbig_grinbig_grin
poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037,15068690,_Gender___dewastacja_czlowieka_i_rodziny___Naukowcy.html
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Gender..... 28.01.14, 13:29
      no prosze....
      I nawet w niemieckiem WIKI jezd.....big_grinbig_grin
      de.wikipedia.org/wiki/Gender
      • fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 13:30
        o nie nie
        mi genderem nie zamydlisz oczków
        • fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 13:42
          nic nie poradzę Zorro, że mnie to wkurza.
          Czytam wiadomości. Wyrabiam sobie jakieś zdanie.
          Normalne. Sprawy dotyczą kraju, w którym mieszkam. Ale nie odstawiam eksperta od wszystkiego, nie osądzam, nie wpieprzam się w kompetencje mądrzejszych, którzy są od tego, żeby takie przypadki eliminować. Jak trafię na bździągwy, które mają radochę z orgazmem włącznie - "bo dokumenty zaginęły" to mnie trafia. Niech się zajmą szukaniem u siebie bzdur, potknięć, błędów - a nie ferują wyroki, wypowiadając się w oparciu o źródła z zerowym stopniem wiarygodności merytorycznej.
          Jeszcze trochę i zaczną wyręczać prokuraturę, sądy, organy ścigania, ustalą właściwe procedury medyczne i samodzielnie przeprowadzą operacje ciąż zagrożonych, żeby wyeliminować błędy lekarzy.
          Czy ja się zajmowałem kiedykolwiek tym co się dzieje za granicą - wyśmiewając, oczerniając, szydząc ?? Nie !! I tego oczekuję w zamian.
          Najpierw trzeba posprzątać swoją zagrodę, żeby móc krytykować cudze.
          • 1zorro-bis Re: Gender..... 28.01.14, 13:44
            ale przeciez tutaj nie o Kraj chodzi!!!;big_grinbig_grinbig_grin
            • fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 13:46
              no właśnie. Nie o kraj.
              ale dziwnym trafem, nie zauważyłem krytyki zdarzeń, które ja przytoczyłem - od Was.
              za to znajduję krytyki WSZYSTKIEGO co ma miejsce u nas smile
              nie o kraj............ ?

1zorro-bis napisał:

> ale przeciez tutaj nie o Kraj chodzi!!!;big_grinbig_grinbig_grin
              >
              • 1zorro-bis Re: Gender..... 28.01.14, 17:52
                ......na studniowce!big_grin
                Ludzie sie z kretynstwa smieja.
                I bardzo dobrze.big_grin
                wyborcza.pl/1,75478,15347586,Jak__gender_zaatakowal__maturzystow_z__Budowlanki__.html
    • debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 18:23
      Lepiej nie czytaj takich rzeczy, bo się jeszcze sam zdewastujesz.
      Jednak przy okazji tematu "gender" o którym dalej mam mgliste pojęcie, proponowałabym stanowi duchownemu, aby - skoro juz się upiera nosić sukienki - choć trochę je urozmaicił. Może kolorowymi malowankami, albo graffiti? Bo te czarne tylko mi się z mogiłą kojarzą.
      • fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 18:25
        no przesz mają i różowe i czerwone i z fioletem, złocone, z koronkami big_grin
        normalnie tęczowe barwy big_grin
        • debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 18:30
          Ale te kolorowe rzadko się widuję, a jakby na ulice poszedł taki umalowany za pisanke, to by zaraz weselej było na niego patrzeć smile
          Eeee tam, kościołowi brakuje jaj i jajcarstwa.
          • fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 18:35
            tam są same jaj big_grin
            i nie wiedzą co z nimi zrobić big_grin

gdyby tak wyglądały u nas msze - chodziłbym dla samej tej muzyki

• fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 18:39
              ooo lepsza wersja big_grin
              lubię muzykę, a ta coś w sobie ma

• debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 18:48
                Nooo, to moja ulubiona kościelna muzyka smile

A co do jaj, to nie miałam na myśli tych zbuków, które hodują sobie pod sukienkami smile
                • fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 18:51
                  przypomniałem sobie ten stary w sumie film. Kiedyś za dużego wyboru nie było, to się oglądało, co leciało. Ale chyba wtedy mnie ta muzyka - styl - urzekły

• debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 19:00
                    Lubię Woopi, bo mnie sie zdaje, że to taka baba z jajami smile
                    A naszego rodzimego wycia po kościołach nie trawię. Jak to jest, że z każdej pieśni robią takie żałosne zawodzenie? Człowiek nawet, jak by chciał sobie pośpiewać w tłumie, to nie daje rady, bo mu żal majtki ściska. No.
                    • fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 19:04
                      no więc i mnie te zawodzenia wkurzają. Nawet kolędy brzmią, jak pieśni pogrzebowe.
                      A w tych kościołach - szczególnie starych - jest nieziemska akustyka.
                      Zresztą - muzyka porywa - obojętnie czy gospel, czy jakakolwiek inna dobra muzyka.
                      O - i tym mogliby się zająć sukienkowi, a nie zamykaniem monopolowych big_grin
                      czy jeszcze lepiej - gender big_grin
                      • debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 19:16
                        Tak jest! Generalnie powinni zająć się pomaganiem ludziom i przyciąganiem ich do kościoła za pomocą motywacji pozytywnej, zamiast kazać nieustannie kajać się za często wydumane grzechy i przez całe życie nosić jakieś cierpiętnicze krzyże. Życie jest za krótkie, żeby je poświęcać na samobiczowanie. O wiele weselej i lżej żyje się choćby ciesząc się z drobiazgów i - ewentualnie wg uznania - dziękując za nie opatrzności.
                        Jestem zwolenniczka teorii, że jaka energię dokoła siebie rozsiewasz, taką do siebie przyciągasz. Dlatego wolę sobie myśleć, że COŚ nade mną czuwa pozytywnie smile
                        • fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 19:20
                          debi_bebi napisała:

> Jestem zwolenniczka teorii, że jaka energię dokoła siebie rozsiewasz, taką do siebie przyciągasz. Dlatego wolę sobie myśleć, że COŚ nade mną czuwa pozytywnie
                          > smile

oooooo i to mi się bardzo podoba smile
                          zresztą - ma to swoje "naukowe" uzasadnienie - przecież tak z życia towarzyskiego - ludzie koncentrują się wokół tych pogodnych, wesołych, otwartych - mędzących smętasów zwykle się omija smile
                          • 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 09:03
                            pacz pan, pacz pan!big_grin
                            Jaki to .....GENDER!big_grinbig_grinbig_grin
                            0.s.dziennik.pl/pliki/5786000/5786737-gender-mem.jpg
                            • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 10:26
                              no big_grin
                              i Debi kolorowe chciała, to ma czerwone big_grin
                              • 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 13:44
                                a moze tak .....na Sad ostateczny?big_grinbig_grinbig_grin
                                www.twojewiadomosci.com.pl/sites/default/files/artykul/8/2012_-_last_judgement.jpg
                                • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 13:48
                                  weź mi te obrazki stąd bo normalnie nie zdzierżę suspicious
                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 14:09
                                    no ale jak gender to gender?big_grin
                                    fenikss.2972 napisał:

> weź mi te obrazki stąd bo normalnie nie zdzierżę suspicious
                                    • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 14:15
                                      ale to nie gender tylko geszeft suspicious
                                      • 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 14:20
                                        a chlpoaczk w sukieneczkach do tegom geszeftu......big_grin
                                        fenikss.2972 napisał:

> ale to nie gender tylko geszeft suspicious
                                        • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 15:28
                                          już Ty nie dorabiaj nowej ideologii suspicious

1zorro-bis napisał:

> a chlpoaczk w sukieneczkach do tegom geszeftu......big_grin
                                  • tan.nawe Re: Gender..... 29.01.14, 15:25
                                    Dlaczego? To fajne i mądre obrazki som! smile
                                    A estetyka, jak to estetyka - względna jest.
                                    Konwencja też. smile
                                    • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 15:30
                                      toż mówiłem, że sens mi się podoba, ale kolorki odpadają big_grin
                                      i te gęby takie straszne suspicious
                                      • 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 16:26
                                        geby straszne? Jak w zyciu, jak w zyciu!big_grinbig_grinbig_grin
                                        fenikss.2972 napisał:

> toż mówiłem, że sens mi się podoba, ale kolorki odpadają big_grin
                                        > i te gęby takie straszne suspicious
                                        • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 17:28
                                          no nie wiem, jeden sąsiad podobnie wygląda, ale on trunkowy big_grin

1zorro-bis napisał:

> geby straszne? Jak w zyciu, jak w zyciu!big_grinbig_grinbig_grin

• 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 17:49
                                            no, czyli wszystko prawdziwe!big_grinbig_grinbig_grin
                                            fenikss.2972 napisał:

> no nie wiem, jeden sąsiad podobnie wygląda, ale on trunkowy big_grin
                                            >
                                            >
                                            > 1zorro-bis napisał:
                                            >
                                            > > geby straszne? Jak w zyciu, jak w zyciu!big_grinbig_grinbig_grin
                                            >
                                            • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 17:52
                                              no ale właśnie rzeczony sąsiad mnie wkurza big_grin

1zorro-bis napisał:

> no, czyli wszystko prawdziwe!big_grinbig_grinbig_grin

• tan.nawe Re: Gender..... 29.01.14, 16:46
                                        fenikss.2972 napisał:

> toż mówiłem, że sens mi się podoba, ale kolorki odpadają big_grin
                                        > i te gęby takie straszne suspicious

Wiesz, czasem trzeba coś przerysować, żeby ludzie zobaczyli... że jest, jak jest! wink
                                        Aha! Oglądałam niedawno program o sztuce. Mówili, że sztuka powstała ze zniekształcenia świata w umyśle artysty i odbiorcy.
                                        No, ale ja się wolę nie wypowiadać, bo laiczką jestem. smile
                                        • 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 16:56
                                          w szczgolnosci gdy artysta i odbiorca sa pod wplywem........roznych plynow.big_grinbig_grinbig_grin
                                          tan.nawe napisała:

> fenikss.2972 napisał:
                                          >
                                          > > toż mówiłem, że sens mi się podoba, ale kolorki odpadają big_grin
                                          > > i te gęby takie straszne suspicious

>
                                          > Wiesz, czasem trzeba coś przerysować, żeby ludzie zobaczyli... że jest, jak jes
                                          > t! wink
                                          > Aha! Oglądałam niedawno program o sztuce. Mówili, że sztuka powstała ze znieksz
                                          > tałcenia świata w umyśle artysty i odbiorcy.
                                          > No, ale ja się wolę nie wypowiadać, bo laiczką jestem. smile
                                        • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 17:30
                                          a niech sobie zniekształca co chce big_grin
                                          jakby tak się wszystkim wszystko podobało, to byśmy dziś jak te pingwiny byli - wszyscy tacy sami plus gender big_grin

tan.nawe napisała:

> Wiesz, czasem trzeba coś przerysować, żeby ludzie zobaczyli... że jest, jak jes
                                          > t! wink
                                          > Aha! Oglądałam niedawno program o sztuce. Mówili, że sztuka powstała ze znieksz
                                          > tałcenia świata w umyśle artysty i odbiorcy.
                                          > No, ale ja się wolę nie wypowiadać, bo laiczką jestem. smile
                                          • 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 17:55
                                            Kogut.....Ty tylöko w takich gustujesz?big_grinbig_grinbig_grin
                                            Ladne ale....malo prawdziwe.smirk
                                            foto.recenzja.pl/Forum-album_showpage-pic_id-266351.html
                                            • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 17:57
                                              no co Ty big_grin ciałko prawdziwe big_grin
                                              a perukę zawsze można wywalić big_grin big_grin big_grin
                                              • 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 18:32
                                                botox & botox....big_grin
                                                No i w starszym wieku.....gebis. Murowany.big_grin
                                                fenikss.2972 napisał:

> no co Ty big_grin ciałko prawdziwe big_grin
                                                > a perukę zawsze można wywalić big_grin big_grin big_grin
                                                • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 18:38
                                                  botox to chyba te starsze sobie aplikują ? big_grin
                                                  taka młoda to może nie .... big_grin

1zorro-bis napisał:

> botox & botox....big_grin

• 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 18:48
                                                    tez! Tez!big_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> botox to chyba te starsze sobie aplikują ? big_grin
                                                    > taka młoda to może nie .... big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > botox & botox....big_grin
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 18:49
                                                    Ty coś podejrzanie dużo wiesz.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> tez! Tez!big_grin
                                                  • debi_bebi Re: Gender..... 29.01.14, 18:59
                                                    Pewnie Zorro obraca się w dotkniętych botoxem kręgach smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 19:00
                                                    tak też mi się skojarzyło właśnie.... big_grin
                                                  • debi_bebi Re: Gender..... 29.01.14, 19:05
                                                    Może nawet tych zza naszej zachodniej granicy?
                                                    Bo dużo słyszałam o niewybrednej urodzie tamtejszych autochtonek smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 19:13
                                                    oj to fakt - ładne dziewczyny tam są big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender.....co to jest 29.01.14, 21:29
                                                    zwracam uwagę, na definicję, na początku filmiku big_grin

• debi_bebi Re: Gender.....co to jest 30.01.14, 06:58
                                                    Buhahaha, do tej pory miałam tak samo jasne pojecie o gender, jak większość sondowanych smile
                                                    Dopiero definicja mnie oświeciła big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender.....co to jest 30.01.14, 09:02
                                                    .i nawet Rydzol poucza.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    wiadomosci.onet.pl/religia/o-rydzyk-o-gender-problem-jest-bardzo-powazny/t3y2z
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender.....co to jest 30.01.14, 10:25
                                                    no
                                                    i przez takich debilów biedni ludzie uważają, że ten cały gender to pedał, albo nawet pedofil.
                                                    Swoją drogą z podziwem obserwuję siłę manipulacji ludźmi - ze zwykłej teorii socjologicznej zrobić wroga publicznego numer jeden, dla ludzi, którzy w sposób idealny przedstawiają tejże teorii zasady sobą big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender.....co to jest 30.01.14, 10:20
                                                    no przesz już tu pisałem niedawno, że tego samego uczyli np na wiedzy o społeczeństwie 20 parę lat temu big_grin

debi_bebi napisała:

> Buhahaha, do tej pory miałam tak samo jasne pojecie o gender, jak większość so
                                                    > ndowanych smile
                                                    > Dopiero definicja mnie oświeciła big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 08:31
                                                    FAKT!!!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    debi_bebi napisała:

> Może nawet tych zza naszej zachodniej granicy?
                                                    > Bo dużo słyszałam o niewybrednej urodzie tamtejszych autochtonek smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 08:30
                                                    o tak, o tak! Swego czasu w Paryzewie......big_grinbig_grinbig_grin
                                                    debi_bebi napisała:

> Pewnie Zorro obraca się w dotkniętych botoxem kręgach smile
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 10:21
                                                    ..........burdello bum bum ? big_grin

1zorro-bis napisał:

> o tak, o tak! Swego czasu w Paryzewie......big_grinbig_grinbig_grin

• 1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 10:29
                                                    nie burdello i nie bum bum. Tylko damskie towarzystwo......big_grin
                                                    Och i te buly......big_grinbig_grinsmirkD
                                                    Zezarte.big_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> ..........burdello bum bum ? big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > o tak, o tak! Swego czasu w Paryzewie......big_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 10:33
                                                    aaaaaaaaaaaa że w ten deseń big_grin big_grin big_grin

a sorry, że zapytam - czy te buły były w kształcie ..................no tym, co to piekarz z Paryżewa robi ?? big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> nie burdello i nie bum bum. Tylko damskie towarzystwo......big_grin
                                                    > Och i te buly......big_grinbig_grinsmirkD
                                                    > Zezarte.big_grin
                                                  • tan.nawe Re: Gender..... 30.01.14, 11:13
                                                    fenikss.2972 napisał:

> a sorry, że zapytam - czy te buły były w kształcie ..................no tym, co
                                                    > to piekarz z Paryżewa robi ??

Sorry, że ja odpowiem smile
                                                    Buły paryskie są właśnie w tym kształcie - taka ich paryska uroda! big_grin
                                                    W dodatku, te ich rozmiary, gabaryty... hmmm... to mogą w kompleksy niejednego macho wbić! wink
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Więc ja się Ojdyrowi nie dziwię wcale. wink
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 11:22
                                                    nie no, akurat relację z Paryżewa zdała radyjku jakaś babina. Skoro się jej nawet buła kojarzyła, to ja jej współczuję, bo chyba kobiecinie nikt dobrze nie zrobił big_grin

a swoją drogą - tak już od paru lat obserwuję - nigdzie - absolutnie nigdzie - nie mówi się tyle o seksie co w kościele, czy też w kościelnych kręgach.
                                                    a że do chóru dołączają zawsze baby w wieku mocno po prokreacyjnym - to chyba im wszystkim żal po prostu big_grin

tan.nawe napisała:
                                                    > Sorry, że ja odpowiem smile
                                                    > Buły paryskie są właśnie w tym kształcie - taka ich paryska uroda! big_grin
                                                    > W dodatku, te ich rozmiary, gabaryty... hmmm... to mogą w kompleksy niejednego
                                                    > macho wbić! wink
                                                    > big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > Więc ja się Ojdyrowi nie dziwię wcale. wink
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 11:25
                                                    no i Cejrowski tez....big_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=NKrCCiEaZ4A
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 11:27
                                                    muszę przyznać, że Senyszyn jest tu świetna big_grin
                                                  • 1agfa Re: Gender..... 31.01.14, 15:56
                                                    Cześć Wszystkim smile Tak jest, mnie to już dawno uderzyło: zajmują się najbardziej tym, na czym - w teorii - nie powinni się znać nasi "dobrodzieje". Musi ich dręczyć pociąg! suspicious Czytając wybór rozmów, wręcz pękałem ze śmiechu, na głos.

fenikss.2972 napisał:
                                                    (...)
                                                    >
                                                    > a swoją drogą - tak już od paru lat obserwuję - nigdzie - absolutnie nigdzie -
                                                    > nie mówi się tyle o seksie co w kościele, czy też w kościelnych kręgach.
                                                    > a że do chóru dołączają zawsze baby w wieku mocno po prokreacyjnym - to chyba i
                                                    > m wszystkim żal po prostu big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: a teraz na poważnie 31.01.14, 18:44
                                                    Immanuel Kant: Metafizyka moralności
                                                    od Kanta pochodzi pojęcie, na którym opiera się teoria gender - homo noumenon - i tak z teorii równości wyszły pedały big_grin

polecam

books.google.pl/books?id=FrsNQH47kVgC&pg=PA100&lpg=PA100&dq=homo+noumenon+w+teorii+kanta&source=bl&ots=ebrjJ1AGRa&sig=Qx-MbvAvrnZyYK9J1RWvL38ypUw&hl=pl&sa=X&ei=5eDrUvjHIY_Q7AbvwoHIBg&ved=0CCoQ6AEwAA#v=onepage&q=homo%20noumenon%20w%20teorii%20kanta&f=false
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 11:19
                                                    niestety.....pokrojone.big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> aaaaaaaaaaaa że w ten deseń big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    > a sorry, że zapytam - czy te buły były w kształcie ..................no tym, co
                                                    > to piekarz z Paryżewa robi ?? big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > nie burdello i nie bum bum. Tylko damskie towarzystwo......big_grin
                                                    > > Och i te buly......big_grinbig_grinsmirkD
                                                    > > Zezarte.big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 11:24
                                                    no tak podejrzewałem, że w plajsterkach big_grin
                                                    a szkoda.....szkoda.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> niestety.....pokrojone.big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 11:25
                                                    dlatego takie protesty byly......big_grin
                                                    Ze zezarlem.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Bo kelner mogl przeciez w calosci podac......smirk
                                                    fenikss.2972 napisał:

> no tak podejrzewałem, że w plajsterkach big_grin
                                                    > a szkoda.....szkoda.... big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > niestety.....pokrojone.big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 11:29
                                                    kurde, Ci się ta buła widzę jeszcze długo będzie czkała.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> dlatego takie protesty byly......big_grin
                                                    > Ze zezarlem.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > Bo kelner mogl przeciez w calosci podac......smirk
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 12:04
                                                    a moze troche.......TRWAM?big_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=1Aa4Iyd7Jgo
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 12:16
                                                    big_grinsmirk
                                                    www.youtube.com/watch?v=iCdx3dxZZaU
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 12:36
                                                    toś się rozochocił big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 13:42
                                                    jak cholera!big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 31.01.14, 13:32
                                                    jeszcze troche.....gender?big_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=CnOJgDW0gPI
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 18:11
                                                    to ja się już nie dziwię, że u nas te mohery tak reagują. Zabawne, bo początek afery gender zaopatrzony był dopiskami - religia feministek. I nagle po przewałkowaniu okazuje się religią homo. Ciekaw jestem zatem, czego uczą studentów na kierunkach socjologii gender, które to istnieją w USA od 80 roku. Ale to tak jest - nikomu nie chcę się zagłębić w temat, więc tworzy bzdury na podstawie tego co gdzieś tam zasłyszy
                                            • debi_bebi Re: Gender..... 29.01.14, 18:47
                                              Czy to gumowa lala jest, czy coś innego? Jakieś takie to podejrzanie bez skazy i zmazy smile
                                              • fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 18:48
                                                a wypacykowane pewnie - od czego wanna i mydło big_grin
                                    • 1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 16:25
                                      som!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                      tan.nawe napisała:

> Dlaczego? To fajne i mądre obrazki som! smile
                                      > A estetyka, jak to estetyka - względna jest.
                                      > Konwencja też. smile
                                      • wirujacypunkt Re: Gender..... 31.01.14, 19:52
                                        Otwieram lodówkę - wyskauje gender.
                                        Otwieram kuchenną szafkę - wypada Macierewicz
                                        Zaglądam do bieliźniarki - siedzi Trynkiewicz.
                                        Spoglądam na żyrandol - na żyrandolu od rana wisi Hofman.
                                        A sioooooo, przepadnijcie paskudy, mary przebrzydłe.
                                        • fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 19:53
                                          a trza się dokształcić, coby nie gadać, że gender to pedał big_grin
                                          • wirujacypunkt Re: Gender..... 31.01.14, 20:48
                                            Trza i w poniedziałek w Zabrzu panna kałasznikow Krysieńka Pawłowicz, będzie prowadziła
                                            nauki w tym temacie.
                                            Najzabawniesze jest to, że informacje o nawiedzeniu miasta przez rzeczoną pannę, zamieszono w miejscowej gazecie w dziale zagrożenia big_grinbig_grinbig_grin
                                            Jak to rozumieć, doprawdy nie wiem ?big_grin

fenikss.2972 napisał:

> a trza się dokształcić, coby nie gadać, że gender to pedał big_grin
                                            • fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 20:58
                                              no ja myślę, że informacja jest jasna big_grin
                                              zagrożenie !! big_grin
                                              • debi_bebi Re: Gender..... 31.01.14, 21:04
                                                Trzeba by babę zawczasu zdetonować, bo inaczej rozpierdzieli wszystkim coś smile
                                                • fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 21:10
                                                  ja się dziś poświęciłem i poczytałem tego gendera. I skoro ja załapałem o co biega, a się nawet nie habilitowałem (jeszcze...big_grin), to chyba te kołki z tytułami powinny tym bardziej rozumnie podejść. Albo zwyczajnie dotarło do ciołków, że wg tej teorii nie załapują się do żadnej grupy.... big_grin
                                                  • wirujacypunkt Re: Gender..... 31.01.14, 21:24
                                                    Tego tylko ciołek zrozumieć nie potrafi sad
                                                  • izydor88 Re: Gender..... 31.01.14, 21:25
                                                    Taki jeden przykład z medycyny - moim zdaniem bardzo trafny.
                                                    Okazało się,że więcej kobiet umiera na zawał serca,bo mają niecharakterystyczne objawy.
                                                    A objawy zawału sporządzono na przykładzie mężczyzn - ból za mostkiem promieniujący do barku,albo szczęki.
                                                    Wszelkie bóle serca u kobiet uważano jeszcze niedawno za OZN - ostry zespół niedopchnięcia.
                                                    Te dziady kardiolodzy tak twierdzili...
                                                    Pamiętam przypadek,że sąsiad przybiegł prosić o zbadanie żony,bo serce ją boli.
                                                    - Eee tam,co ona może mieć,nerwicę jakąś - orzekł mój mąż,ale wziął aparat EKG i poszedł zbadać sąsiadkę.
                                                    A za chwilę przybiegł bardzo zdenerwowany i zadzwonił na oddział,bo u sąsiadki wystąpiły groźne zaburzenia rytmu serca.
                                                    I z takim stereotypowym zachowaniem powinien walczyć gender...
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 21:32
                                                    no i po to właśnie jest
                                                    "samookreślenie płci społecznej" to nie to samo co ubieranie faceta w sukienki, a " homo noumenon" to nie pedał smile
                                                  • wirujacypunkt Re: Gender..... 31.01.14, 21:36
                                                    Myślę, ze wielu polityków bardzo dobrze wie w czym rzecz ale, że można na tym coś politcznie
                                                    ugrać, robią z siebie i z ludzi idiotów, a za przyklad posłużyć może Kempa.
                                                    Kempa ma małą szansę na kolejną kadencję, to założyła sobie komisje i jeździ po Polsce
                                                    i robi ludzim wode z mózgu.

izydor88 napisała:

> Taki jeden przykład z medycyny - moim zdaniem bardzo trafny.
                                                    > Okazało się,że więcej kobiet umiera na zawał serca,bo mają niecharakterystyczne
                                                    > objawy.
                                                    > A objawy zawału sporządzono na przykładzie mężczyzn - ból za mostkiem promieniu
                                                    > jący do barku,albo szczęki.
                                                    > Wszelkie bóle serca u kobiet uważano jeszcze niedawno za OZN - ostry zespół nie
                                                    > dopchnięcia.
                                                    > Te dziady kardiolodzy tak twierdzili...
                                                    > Pamiętam przypadek,że sąsiad przybiegł prosić o zbadanie żony,bo serce ją boli.
                                                    > - Eee tam,co ona może mieć,nerwicę jakąś - orzekł mój mąż,ale wziął aparat EKG
                                                    > i poszedł zbadać sąsiadkę.
                                                    > A za chwilę przybiegł bardzo zdenerwowany i zadzwonił na oddział,bo u sąsiadki
                                                    > wystąpiły groźne zaburzenia rytmu serca.
                                                    > I z takim stereotypowym zachowaniem powinien walczyć gender...
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 21:47
                                                    ja nadal nie mogę wyjść z podziwu, co ci śmieszni politycy, księża i cała reszta - zrobili z socjologicznej teorii znanej od co najmniej 30 lat, nota bene promującej równość i wolność jednostki w społeczeństwie
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 01.02.14, 08:33
                                                    nie ma to jak trwac w ....TRWAM.big_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=yA46AM9v4Hw
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender..... 01.02.14, 08:35
                                                    no i Rydzola tez warto posluchac.....big_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=3vogNazOufY
                                                  • 1zorro-bis Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 08:40
                                                    to juz sa oberjaja!!!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Burdele na Jana Pawla 2!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=eal7HPpgSeg
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 09:46
                                                    a tego gościa to już słuchałem big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:06
                                                    lepszy od Laskowika i Smolenia.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=0Wbi_hU8zvI
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:10
                                                    z tego co wiem, kościół się od dawna chce Natanka pozbyć, albo już pozbył
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:19
                                                    a ten to jest dopiero bajerant.....big_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=6eAi2FF9CJQ
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:23
                                                    o nie nie
                                                    na pewno nie poświęcę blisko godziny na oglądanie takich głupot suspicious
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:39
                                                    poswiec. bo warto.....smirk
                                                    A co masz lepszego do roboty?big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:43
                                                    mowy nie ma
                                                    po pierwszych dwóch minutach mam dość i już
                                                  • 1zorro-bis Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 02.02.14, 08:47
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                    gender - gorszy niz hitleryzm.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    www.youtube.com/watch?v=vIwue3iJ7Tw
                                                • wirujacypunkt Re: Gender..... 31.01.14, 21:20
                                                  Panny Krysi nawet atom nie ruszybig_grin

debi_bebi napisała:

> Trzeba by babę zawczasu zdetonować, bo inaczej rozpierdzieli wszystkim coś smile
                                                  • debi_bebi Re: Gender..... 02.02.14, 09:37
                                                    Nie no, musi być jakis sposób na pozbycie się jej i Kempy. Dotąd w moim rankingu nielubianych posłanek Kempa zajmowała niezagrożenie 1 miejsce. Póki ta druga nie wypłynęła. One uosabiają dla mnie pojęcie tego, czym kobieta być nie powinna. Chyba, że powinna być jazgoczącą przekupą na bazarze, to wtedy jak najbardziej.
                                                  • wirujacypunkt Re: Gender..... 02.02.14, 16:59
                                                    Nawiedziła Zabrze pani (ponoć profesor?) K.Pawłowicz z czymś, co zotało nazwane wykładem.
                                                    Głosiła takie ''prawdy'' o gender, że cytowanie słów tej pani byłoby dla mnie krępujące.
                                                  • fenikss.2972 Re: Gender..... 02.02.14, 21:20
                                                    wiemy już jak z religii feministek gender został wylęgarnią homo, całą filozofię o Kant dupy potłuc big_grin

ale trafiłem jeszcze na baaardzo stare teksty, które były odpowiedzią na Teletubisia pedała, a dziś można je jak nic dostosować do wszechobecnej histerii gender big_grin
                                                    a że ja np się wychowywałem na tych bajkach, to już wiadomo, czemu mam tak nierówno pod kopułką big_grin big_grin big_grin

no i niestety sad krecika chyba już nie będzie na dobranoc sad
                                                    ale o wilku i zającu nic nie ma !! big_grin big_grin big_grin

Za górami, za lasami, czyli… LISTA PODEJRZANYCH:

Tinky Winky - wykryto, potwierdzono, to gej.

Kubuś Puchatek –myśli tylko o sobie i konsumpcji miodu. W wersji angielskiej
                                                    nazywa się Winnie. Ma samych przyjaciół facetów, z czego jeden jest na pewno
                                                    gejem (Prosiaczek), drugi prowadzi rozwiązły tryb życia (Tygrysek), a trzeci
                                                    jest transwestytą (Pan Sowa). Jedyna kobieta w tym towarzystwie to samotna matka
                                                    (kto jest ojcem?) -co się stało z tradycyjnym modelem rodziny? Jedynym plusem
                                                    tej "bajki" jest szczerość. Pozostali bohaterowie -Królik i Osioł -to ofiary
                                                    homoseksualnego życia. Pierwszy cierpi na histerie, drugi na depresje.
                                                    Wg wiarygodnych źródeł (okolice SCOOBY-DOO polskiego wywiadu i kontrwywiadu -Pan
                                                    Minister Maciarewicz) okazało się, że Kubuś Puchatek był agentem GRU, NKWD itp.
                                                    i jego kryptonim to nie Kubuś Puchatek ale KAPUŚ PARCHATEK!

Mis Uszatek i koledzy -Króliczek z Misia Uszatka nosi damskie ciuszki. Polecamy
                                                    odcinek "Później" z 1979, w którym ma na sobie czerwony lateksowy płaszczyk i
                                                    getry w groszki. Ponad to, wszystkie zwierzątka w Uszatku mówią męskim głosem, z
                                                    tego wniosek jasny -wszystko transwestyci i/lub drag queens. Last but not least
                                                    -żaden heteroseksualny mężczyzna nie jeździ na wrotkach. Wolimy też nie wiedzieć
                                                    skąd się wzięło to "klapnięte uszko".

Koralgol (też mis) -ciągle płacze, boi się, unika odpowiedzialności -typowe
                                                    oznaki homoseksualizmu. Poza tym wygląda jak kowboj z teledysku gejowskie go
                                                    zespołu Village People. Nie ma koleżanek. Jego kumple lubią się przebierać.
                                                    Koralgol ciągle jeździ po świecie -seks turystyka?

Bolek i Lolek -Tola to przykrywka.

Smurfy -wioska smurfów to przykład gejowsko-socjalistycznej komuny -tzw.
                                                    homotopii.Prawie sami mężczyźni, gospodarka centralnie planowana. Poza tym
                                                    obrazki mówią same za siebie.

Kot Filemon -związek dwóch kotów, miedzy którymi jest bardzo duża różnica wieku.
                                                    Wnioski nasuwają się same. Kot Bonifacy to prawdopodobnie transwestyta -ma
                                                    podejrzanie kobiecy głos.

Budowniczy Bob -na niego jeszcze nic mamy. Ale szukamy. Nosi taki sam kask jak
                                                    jeden z członków Village People.

Żwirek i Muchomorek -szukamy więcej danych, choć są uzasadnione podejrzenia, że
                                                    to narkomani: cały czas w piżamach i biali jak ściana.

Krecik -nie dość, że krypto-homoseksualista(żyje w podziemiu i podkopuje
                                                    fundamenty heteroseksualnego społeczeństwa),to jeszcze czarny.

ATOMÓWKI -mieszkają razem, nie maja chłopaków, walczące feministki to jak
                                                    wiadomo na 100% lesbijki.

Bohater "zaczarowanego ołówka" –ciągle sam, nie ma dziewczyny no i mieszka z
                                                    dziadkiem. A kto wie, że to rzeczywiście jego dziadek? Może to pedofil? A władza
                                                    mówi, gej = pedofil , władzy trzeba słuchać...

U Muminków szczególnie podejrzany jest Ryjek - zawsze łazi za Muminkiem. I
                                                    wydaje się, że Paszczak liczy na to, że żalu (bo starszy pan to przecież jest)
                                                    ktoś się nim ..hmmmm.. zaopiekujewink

JEDYNI SPRAWIEDLIWI:

Rumcajs -ma brodę, ma fuzje, ma rodzinę i zwalcza układ - Księcia i Księżną.
                                                    Zabiera bogatym i daje biednym. Nie ma kolegów.

Morał z powyższych bajek:
                                                    PiS pozdrawiamy i sugerujemy zmianę lekarza, bo ten oszukuje.

źródło: GW (ww.plotek.pl)

cudne big_grin

• wirujacypunkt Re: teletubiś pedał :D 03.02.14, 00:19
                                                    Teraz już jest prawie wszystko jasne, ale jeszcze zostały do wyjaśnienia tajemnice Czerwonego kapturka, Śpiącej królewny i siedmiu krasnoludków oraz Jasia i Malgosi.
                                                    Małemu Księciu proszę dać spokój big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Czerwony kapturek, sam włóczył się po lesie i dziwne pogawętki z wilkiem prowadził.
                                                    Co ta śpiąca królewna z siedmioma panamia w chatce robiła?
                                                    Jasia i Małgosię pozostawiam bez komentarza, sami pomyślcie.
                                                    Małego Księcia zawsze wezme w obrone, więc proszę nic nie insynuować smile
                                                  • fenikss.2972 Re: teletubiś pedał :D 03.02.14, 00:23
                                                    Nie no big_grin to juz czyste porno big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka