1zorro-bis 28.01.14, 13:27 jeszcze nie tak dawno w ogole nie mialem pojecie, ze takie slowo istnieje..... To ja ....analfabeta chyba faktycznie jezdem. A tu tyle kretynizmow sie czlowiek teraz na ten temat naczyta.... poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037,15068690,_Gender___dewastacja_czlowieka_i_rodziny___Naukowcy.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Gender..... 28.01.14, 13:29 no prosze.... I nawet w niemieckiem WIKI jezd..... de.wikipedia.org/wiki/Gender Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 13:30 o nie nie mi genderem nie zamydlisz oczków Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 13:42 nic nie poradzę Zorro, że mnie to wkurza. Czytam wiadomości. Wyrabiam sobie jakieś zdanie. Normalne. Sprawy dotyczą kraju, w którym mieszkam. Ale nie odstawiam eksperta od wszystkiego, nie osądzam, nie wpieprzam się w kompetencje mądrzejszych, którzy są od tego, żeby takie przypadki eliminować. Jak trafię na bździągwy, które mają radochę z orgazmem włącznie - "bo dokumenty zaginęły" to mnie trafia. Niech się zajmą szukaniem u siebie bzdur, potknięć, błędów - a nie ferują wyroki, wypowiadając się w oparciu o źródła z zerowym stopniem wiarygodności merytorycznej. Jeszcze trochę i zaczną wyręczać prokuraturę, sądy, organy ścigania, ustalą właściwe procedury medyczne i samodzielnie przeprowadzą operacje ciąż zagrożonych, żeby wyeliminować błędy lekarzy. Czy ja się zajmowałem kiedykolwiek tym co się dzieje za granicą - wyśmiewając, oczerniając, szydząc ?? Nie !! I tego oczekuję w zamian. Najpierw trzeba posprzątać swoją zagrodę, żeby móc krytykować cudze. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 13:46 no właśnie. Nie o kraj. ale dziwnym trafem, nie zauważyłem krytyki zdarzeń, które ja przytoczyłem - od Was. za to znajduję krytyki WSZYSTKIEGO co ma miejsce u nas nie o kraj............ ? 1zorro-bis napisał: > ale przeciez tutaj nie o Kraj chodzi!!!; > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 28.01.14, 17:52 ......na studniowce! Ludzie sie z kretynstwa smieja. I bardzo dobrze. wyborcza.pl/1,75478,15347586,Jak__gender_zaatakowal__maturzystow_z__Budowlanki__.html Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 18:23 Lepiej nie czytaj takich rzeczy, bo się jeszcze sam zdewastujesz. Jednak przy okazji tematu "gender" o którym dalej mam mgliste pojęcie, proponowałabym stanowi duchownemu, aby - skoro juz się upiera nosić sukienki - choć trochę je urozmaicił. Może kolorowymi malowankami, albo graffiti? Bo te czarne tylko mi się z mogiłą kojarzą. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 18:25 no przesz mają i różowe i czerwone i z fioletem, złocone, z koronkami normalnie tęczowe barwy Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 18:30 Ale te kolorowe rzadko się widuję, a jakby na ulice poszedł taki umalowany za pisanke, to by zaraz weselej było na niego patrzeć Eeee tam, kościołowi brakuje jaj i jajcarstwa. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 18:35 tam są same jaj i nie wiedzą co z nimi zrobić gdyby tak wyglądały u nas msze - chodziłbym dla samej tej muzyki Soweto Gospel Choir - Oh Happy Day Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 18:39 ooo lepsza wersja lubię muzykę, a ta coś w sobie ma Oh Happy Day - Sister Act 2 Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 18:48 Nooo, to moja ulubiona kościelna muzyka A co do jaj, to nie miałam na myśli tych zbuków, które hodują sobie pod sukienkami Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 18:51 przypomniałem sobie ten stary w sumie film. Kiedyś za dużego wyboru nie było, to się oglądało, co leciało. Ale chyba wtedy mnie ta muzyka - styl - urzekły Sister Act - Oh Maria Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 19:00 Lubię Woopi, bo mnie sie zdaje, że to taka baba z jajami A naszego rodzimego wycia po kościołach nie trawię. Jak to jest, że z każdej pieśni robią takie żałosne zawodzenie? Człowiek nawet, jak by chciał sobie pośpiewać w tłumie, to nie daje rady, bo mu żal majtki ściska. No. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 19:04 no więc i mnie te zawodzenia wkurzają. Nawet kolędy brzmią, jak pieśni pogrzebowe. A w tych kościołach - szczególnie starych - jest nieziemska akustyka. Zresztą - muzyka porywa - obojętnie czy gospel, czy jakakolwiek inna dobra muzyka. O - i tym mogliby się zająć sukienkowi, a nie zamykaniem monopolowych czy jeszcze lepiej - gender Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 28.01.14, 19:16 Tak jest! Generalnie powinni zająć się pomaganiem ludziom i przyciąganiem ich do kościoła za pomocą motywacji pozytywnej, zamiast kazać nieustannie kajać się za często wydumane grzechy i przez całe życie nosić jakieś cierpiętnicze krzyże. Życie jest za krótkie, żeby je poświęcać na samobiczowanie. O wiele weselej i lżej żyje się choćby ciesząc się z drobiazgów i - ewentualnie wg uznania - dziękując za nie opatrzności. Jestem zwolenniczka teorii, że jaka energię dokoła siebie rozsiewasz, taką do siebie przyciągasz. Dlatego wolę sobie myśleć, że COŚ nade mną czuwa pozytywnie Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 28.01.14, 19:20 debi_bebi napisała: > Jestem zwolenniczka teorii, że jaka energię dokoła siebie rozsiewasz, taką do siebie przyciągasz. Dlatego wolę sobie myśleć, że COŚ nade mną czuwa pozytywnie > oooooo i to mi się bardzo podoba zresztą - ma to swoje "naukowe" uzasadnienie - przecież tak z życia towarzyskiego - ludzie koncentrują się wokół tych pogodnych, wesołych, otwartych - mędzących smętasów zwykle się omija Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 09:03 pacz pan, pacz pan! Jaki to .....GENDER! 0.s.dziennik.pl/pliki/5786000/5786737-gender-mem.jpg Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 10:26 no i Debi kolorowe chciała, to ma czerwone Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 13:44 a moze tak .....na Sad ostateczny? www.twojewiadomosci.com.pl/sites/default/files/artykul/8/2012_-_last_judgement.jpg Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 13:48 weź mi te obrazki stąd bo normalnie nie zdzierżę Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 14:09 no ale jak gender to gender? fenikss.2972 napisał: > weź mi te obrazki stąd bo normalnie nie zdzierżę Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 14:20 a chlpoaczk w sukieneczkach do tegom geszeftu...... fenikss.2972 napisał: > ale to nie gender tylko geszeft Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 15:28 już Ty nie dorabiaj nowej ideologii 1zorro-bis napisał: > a chlpoaczk w sukieneczkach do tegom geszeftu...... Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Gender..... 29.01.14, 15:25 Dlaczego? To fajne i mądre obrazki som! A estetyka, jak to estetyka - względna jest. Konwencja też. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 15:30 toż mówiłem, że sens mi się podoba, ale kolorki odpadają i te gęby takie straszne Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 16:26 geby straszne? Jak w zyciu, jak w zyciu! fenikss.2972 napisał: > toż mówiłem, że sens mi się podoba, ale kolorki odpadają > i te gęby takie straszne Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 17:28 no nie wiem, jeden sąsiad podobnie wygląda, ale on trunkowy 1zorro-bis napisał: > geby straszne? Jak w zyciu, jak w zyciu! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 17:49 no, czyli wszystko prawdziwe! fenikss.2972 napisał: > no nie wiem, jeden sąsiad podobnie wygląda, ale on trunkowy > > > 1zorro-bis napisał: > > > geby straszne? Jak w zyciu, jak w zyciu! > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 17:52 no ale właśnie rzeczony sąsiad mnie wkurza 1zorro-bis napisał: > no, czyli wszystko prawdziwe! Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Gender..... 29.01.14, 16:46 fenikss.2972 napisał: > toż mówiłem, że sens mi się podoba, ale kolorki odpadają > i te gęby takie straszne Wiesz, czasem trzeba coś przerysować, żeby ludzie zobaczyli... że jest, jak jest! Aha! Oglądałam niedawno program o sztuce. Mówili, że sztuka powstała ze zniekształcenia świata w umyśle artysty i odbiorcy. No, ale ja się wolę nie wypowiadać, bo laiczką jestem. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 16:56 w szczgolnosci gdy artysta i odbiorca sa pod wplywem........roznych plynow. tan.nawe napisała: > fenikss.2972 napisał: > > > toż mówiłem, że sens mi się podoba, ale kolorki odpadają > > i te gęby takie straszne > > Wiesz, czasem trzeba coś przerysować, żeby ludzie zobaczyli... że jest, jak jes > t! > Aha! Oglądałam niedawno program o sztuce. Mówili, że sztuka powstała ze znieksz > tałcenia świata w umyśle artysty i odbiorcy. > No, ale ja się wolę nie wypowiadać, bo laiczką jestem. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 17:30 a niech sobie zniekształca co chce jakby tak się wszystkim wszystko podobało, to byśmy dziś jak te pingwiny byli - wszyscy tacy sami plus gender tan.nawe napisała: > Wiesz, czasem trzeba coś przerysować, żeby ludzie zobaczyli... że jest, jak jes > t! > Aha! Oglądałam niedawno program o sztuce. Mówili, że sztuka powstała ze znieksz > tałcenia świata w umyśle artysty i odbiorcy. > No, ale ja się wolę nie wypowiadać, bo laiczką jestem. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 17:55 Kogut.....Ty tylöko w takich gustujesz? Ladne ale....malo prawdziwe. foto.recenzja.pl/Forum-album_showpage-pic_id-266351.html Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 17:57 no co Ty ciałko prawdziwe a perukę zawsze można wywalić Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 18:32 botox & botox.... No i w starszym wieku.....gebis. Murowany. fenikss.2972 napisał: > no co Ty ciałko prawdziwe > a perukę zawsze można wywalić Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 18:38 botox to chyba te starsze sobie aplikują ? taka młoda to może nie .... 1zorro-bis napisał: > botox & botox.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 18:48 tez! Tez! fenikss.2972 napisał: > botox to chyba te starsze sobie aplikują ? > taka młoda to może nie .... > > 1zorro-bis napisał: > > > botox & botox.... > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 18:49 Ty coś podejrzanie dużo wiesz.... 1zorro-bis napisał: > tez! Tez! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 29.01.14, 18:59 Pewnie Zorro obraca się w dotkniętych botoxem kręgach Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 29.01.14, 19:05 Może nawet tych zza naszej zachodniej granicy? Bo dużo słyszałam o niewybrednej urodzie tamtejszych autochtonek Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender.....co to jest 29.01.14, 21:29 zwracam uwagę, na definicję, na początku filmiku Gender - co to jest ? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender.....co to jest 30.01.14, 06:58 Buhahaha, do tej pory miałam tak samo jasne pojecie o gender, jak większość sondowanych Dopiero definicja mnie oświeciła Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender.....co to jest 30.01.14, 09:02 .i nawet Rydzol poucza..... wiadomosci.onet.pl/religia/o-rydzyk-o-gender-problem-jest-bardzo-powazny/t3y2z Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender.....co to jest 30.01.14, 10:25 no i przez takich debilów biedni ludzie uważają, że ten cały gender to pedał, albo nawet pedofil. Swoją drogą z podziwem obserwuję siłę manipulacji ludźmi - ze zwykłej teorii socjologicznej zrobić wroga publicznego numer jeden, dla ludzi, którzy w sposób idealny przedstawiają tejże teorii zasady sobą Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender.....co to jest 30.01.14, 10:20 no przesz już tu pisałem niedawno, że tego samego uczyli np na wiedzy o społeczeństwie 20 parę lat temu debi_bebi napisała: > Buhahaha, do tej pory miałam tak samo jasne pojecie o gender, jak większość so > ndowanych > Dopiero definicja mnie oświeciła Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 08:31 FAKT!!! debi_bebi napisała: > Może nawet tych zza naszej zachodniej granicy? > Bo dużo słyszałam o niewybrednej urodzie tamtejszych autochtonek Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 08:30 o tak, o tak! Swego czasu w Paryzewie...... debi_bebi napisała: > Pewnie Zorro obraca się w dotkniętych botoxem kręgach > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 10:21 ..........burdello bum bum ? 1zorro-bis napisał: > o tak, o tak! Swego czasu w Paryzewie...... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 10:29 nie burdello i nie bum bum. Tylko damskie towarzystwo...... Och i te buly......D Zezarte. fenikss.2972 napisał: > ..........burdello bum bum ? > > 1zorro-bis napisał: > > > o tak, o tak! Swego czasu w Paryzewie...... > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 10:33 aaaaaaaaaaaa że w ten deseń a sorry, że zapytam - czy te buły były w kształcie ..................no tym, co to piekarz z Paryżewa robi ?? 1zorro-bis napisał: > nie burdello i nie bum bum. Tylko damskie towarzystwo...... > Och i te buly......D > Zezarte. Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Gender..... 30.01.14, 11:13 fenikss.2972 napisał: > a sorry, że zapytam - czy te buły były w kształcie ..................no tym, co > to piekarz z Paryżewa robi ?? Sorry, że ja odpowiem Buły paryskie są właśnie w tym kształcie - taka ich paryska uroda! W dodatku, te ich rozmiary, gabaryty... hmmm... to mogą w kompleksy niejednego macho wbić! Więc ja się Ojdyrowi nie dziwię wcale. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 11:22 nie no, akurat relację z Paryżewa zdała radyjku jakaś babina. Skoro się jej nawet buła kojarzyła, to ja jej współczuję, bo chyba kobiecinie nikt dobrze nie zrobił a swoją drogą - tak już od paru lat obserwuję - nigdzie - absolutnie nigdzie - nie mówi się tyle o seksie co w kościele, czy też w kościelnych kręgach. a że do chóru dołączają zawsze baby w wieku mocno po prokreacyjnym - to chyba im wszystkim żal po prostu tan.nawe napisała: > Sorry, że ja odpowiem > Buły paryskie są właśnie w tym kształcie - taka ich paryska uroda! > W dodatku, te ich rozmiary, gabaryty... hmmm... to mogą w kompleksy niejednego > macho wbić! > > Więc ja się Ojdyrowi nie dziwię wcale. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 11:25 no i Cejrowski tez.... www.youtube.com/watch?v=NKrCCiEaZ4A Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 11:27 muszę przyznać, że Senyszyn jest tu świetna Odpowiedz Link
1agfa Re: Gender..... 31.01.14, 15:56 Cześć Wszystkim Tak jest, mnie to już dawno uderzyło: zajmują się najbardziej tym, na czym - w teorii - nie powinni się znać nasi "dobrodzieje". Musi ich dręczyć pociąg! Czytając wybór rozmów, wręcz pękałem ze śmiechu, na głos. fenikss.2972 napisał: (...) > > a swoją drogą - tak już od paru lat obserwuję - nigdzie - absolutnie nigdzie - > nie mówi się tyle o seksie co w kościele, czy też w kościelnych kręgach. > a że do chóru dołączają zawsze baby w wieku mocno po prokreacyjnym - to chyba i > m wszystkim żal po prostu Odpowiedz Link
fenikss.2972 a teraz na poważnie 31.01.14, 18:22 cześć Agfo polecam wszystkim - naprawdę warto posłuchać troszkę to rozjaśni, jak z religii feministek zrobiła się religia homo Geneza ideologii gender - dr hab. Aleksander Stępkowski Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: a teraz na poważnie 31.01.14, 18:44 Immanuel Kant: Metafizyka moralności od Kanta pochodzi pojęcie, na którym opiera się teoria gender - homo noumenon - i tak z teorii równości wyszły pedały polecam books.google.pl/books?id=FrsNQH47kVgC&pg=PA100&lpg=PA100&dq=homo+noumenon+w+teorii+kanta&source=bl&ots=ebrjJ1AGRa&sig=Qx-MbvAvrnZyYK9J1RWvL38ypUw&hl=pl&sa=X&ei=5eDrUvjHIY_Q7AbvwoHIBg&ved=0CCoQ6AEwAA#v=onepage&q=homo%20noumenon%20w%20teorii%20kanta&f=false Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 11:19 niestety.....pokrojone. fenikss.2972 napisał: > aaaaaaaaaaaa że w ten deseń > > a sorry, że zapytam - czy te buły były w kształcie ..................no tym, co > to piekarz z Paryżewa robi ?? > > > 1zorro-bis napisał: > > > nie burdello i nie bum bum. Tylko damskie towarzystwo...... > > Och i te buly......D > > Zezarte. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 11:24 no tak podejrzewałem, że w plajsterkach a szkoda.....szkoda.... 1zorro-bis napisał: > niestety.....pokrojone. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 11:25 dlatego takie protesty byly...... Ze zezarlem..... Bo kelner mogl przeciez w calosci podac...... fenikss.2972 napisał: > no tak podejrzewałem, że w plajsterkach > a szkoda.....szkoda.... > > 1zorro-bis napisał: > > > niestety.....pokrojone. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 30.01.14, 11:29 kurde, Ci się ta buła widzę jeszcze długo będzie czkała.... 1zorro-bis napisał: > dlatego takie protesty byly...... > Ze zezarlem..... > Bo kelner mogl przeciez w calosci podac...... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 30.01.14, 12:04 a moze troche.......TRWAM? www.youtube.com/watch?v=1Aa4Iyd7Jgo Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 31.01.14, 13:32 jeszcze troche.....gender? www.youtube.com/watch?v=CnOJgDW0gPI Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 18:11 to ja się już nie dziwię, że u nas te mohery tak reagują. Zabawne, bo początek afery gender zaopatrzony był dopiskami - religia feministek. I nagle po przewałkowaniu okazuje się religią homo. Ciekaw jestem zatem, czego uczą studentów na kierunkach socjologii gender, które to istnieją w USA od 80 roku. Ale to tak jest - nikomu nie chcę się zagłębić w temat, więc tworzy bzdury na podstawie tego co gdzieś tam zasłyszy Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 29.01.14, 18:47 Czy to gumowa lala jest, czy coś innego? Jakieś takie to podejrzanie bez skazy i zmazy Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 29.01.14, 18:48 a wypacykowane pewnie - od czego wanna i mydło Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 29.01.14, 16:25 som! tan.nawe napisała: > Dlaczego? To fajne i mądre obrazki som! > A estetyka, jak to estetyka - względna jest. > Konwencja też. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Gender..... 31.01.14, 19:52 Otwieram lodówkę - wyskauje gender. Otwieram kuchenną szafkę - wypada Macierewicz Zaglądam do bieliźniarki - siedzi Trynkiewicz. Spoglądam na żyrandol - na żyrandolu od rana wisi Hofman. A sioooooo, przepadnijcie paskudy, mary przebrzydłe. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 19:53 a trza się dokształcić, coby nie gadać, że gender to pedał Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Gender..... 31.01.14, 20:48 Trza i w poniedziałek w Zabrzu panna kałasznikow Krysieńka Pawłowicz, będzie prowadziła nauki w tym temacie. Najzabawniesze jest to, że informacje o nawiedzeniu miasta przez rzeczoną pannę, zamieszono w miejscowej gazecie w dziale zagrożenia Jak to rozumieć, doprawdy nie wiem ? fenikss.2972 napisał: > a trza się dokształcić, coby nie gadać, że gender to pedał Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 20:58 no ja myślę, że informacja jest jasna zagrożenie !! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 31.01.14, 21:04 Trzeba by babę zawczasu zdetonować, bo inaczej rozpierdzieli wszystkim coś Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 21:10 ja się dziś poświęciłem i poczytałem tego gendera. I skoro ja załapałem o co biega, a się nawet nie habilitowałem (jeszcze...), to chyba te kołki z tytułami powinny tym bardziej rozumnie podejść. Albo zwyczajnie dotarło do ciołków, że wg tej teorii nie załapują się do żadnej grupy.... Odpowiedz Link
izydor88 Re: Gender..... 31.01.14, 21:25 Taki jeden przykład z medycyny - moim zdaniem bardzo trafny. Okazało się,że więcej kobiet umiera na zawał serca,bo mają niecharakterystyczne objawy. A objawy zawału sporządzono na przykładzie mężczyzn - ból za mostkiem promieniujący do barku,albo szczęki. Wszelkie bóle serca u kobiet uważano jeszcze niedawno za OZN - ostry zespół niedopchnięcia. Te dziady kardiolodzy tak twierdzili... Pamiętam przypadek,że sąsiad przybiegł prosić o zbadanie żony,bo serce ją boli. - Eee tam,co ona może mieć,nerwicę jakąś - orzekł mój mąż,ale wziął aparat EKG i poszedł zbadać sąsiadkę. A za chwilę przybiegł bardzo zdenerwowany i zadzwonił na oddział,bo u sąsiadki wystąpiły groźne zaburzenia rytmu serca. I z takim stereotypowym zachowaniem powinien walczyć gender... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 21:32 no i po to właśnie jest "samookreślenie płci społecznej" to nie to samo co ubieranie faceta w sukienki, a " homo noumenon" to nie pedał Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Gender..... 31.01.14, 21:36 Myślę, ze wielu polityków bardzo dobrze wie w czym rzecz ale, że można na tym coś politcznie ugrać, robią z siebie i z ludzi idiotów, a za przyklad posłużyć może Kempa. Kempa ma małą szansę na kolejną kadencję, to założyła sobie komisje i jeździ po Polsce i robi ludzim wode z mózgu. izydor88 napisała: > Taki jeden przykład z medycyny - moim zdaniem bardzo trafny. > Okazało się,że więcej kobiet umiera na zawał serca,bo mają niecharakterystyczne > objawy. > A objawy zawału sporządzono na przykładzie mężczyzn - ból za mostkiem promieniu > jący do barku,albo szczęki. > Wszelkie bóle serca u kobiet uważano jeszcze niedawno za OZN - ostry zespół nie > dopchnięcia. > Te dziady kardiolodzy tak twierdzili... > Pamiętam przypadek,że sąsiad przybiegł prosić o zbadanie żony,bo serce ją boli. > - Eee tam,co ona może mieć,nerwicę jakąś - orzekł mój mąż,ale wziął aparat EKG > i poszedł zbadać sąsiadkę. > A za chwilę przybiegł bardzo zdenerwowany i zadzwonił na oddział,bo u sąsiadki > wystąpiły groźne zaburzenia rytmu serca. > I z takim stereotypowym zachowaniem powinien walczyć gender... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 31.01.14, 21:47 ja nadal nie mogę wyjść z podziwu, co ci śmieszni politycy, księża i cała reszta - zrobili z socjologicznej teorii znanej od co najmniej 30 lat, nota bene promującej równość i wolność jednostki w społeczeństwie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 01.02.14, 08:33 nie ma to jak trwac w ....TRWAM. www.youtube.com/watch?v=yA46AM9v4Hw Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender..... 01.02.14, 08:35 no i Rydzola tez warto posluchac..... www.youtube.com/watch?v=3vogNazOufY Odpowiedz Link
1zorro-bis Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 08:40 to juz sa oberjaja!!! Burdele na Jana Pawla 2! www.youtube.com/watch?v=eal7HPpgSeg Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 09:46 a tego gościa to już słuchałem Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:06 lepszy od Laskowika i Smolenia..... www.youtube.com/watch?v=0Wbi_hU8zvI Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:10 z tego co wiem, kościół się od dawna chce Natanka pozbyć, albo już pozbył Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:19 a ten to jest dopiero bajerant..... www.youtube.com/watch?v=6eAi2FF9CJQ Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:23 o nie nie na pewno nie poświęcę blisko godziny na oglądanie takich głupot Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:39 poswiec. bo warto..... A co masz lepszego do roboty? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 01.02.14, 11:43 mowy nie ma po pierwszych dwóch minutach mam dość i już Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Gender.....Lublin i......Krzyzacy! 02.02.14, 08:47 gender - gorszy niz hitleryzm..... www.youtube.com/watch?v=vIwue3iJ7Tw Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Gender..... 31.01.14, 21:20 Panny Krysi nawet atom nie ruszy debi_bebi napisała: > Trzeba by babę zawczasu zdetonować, bo inaczej rozpierdzieli wszystkim coś Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gender..... 02.02.14, 09:37 Nie no, musi być jakis sposób na pozbycie się jej i Kempy. Dotąd w moim rankingu nielubianych posłanek Kempa zajmowała niezagrożenie 1 miejsce. Póki ta druga nie wypłynęła. One uosabiają dla mnie pojęcie tego, czym kobieta być nie powinna. Chyba, że powinna być jazgoczącą przekupą na bazarze, to wtedy jak najbardziej. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Gender..... 02.02.14, 16:59 Nawiedziła Zabrze pani (ponoć profesor?) K.Pawłowicz z czymś, co zotało nazwane wykładem. Głosiła takie ''prawdy'' o gender, że cytowanie słów tej pani byłoby dla mnie krępujące. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Gender..... 02.02.14, 21:20 wiemy już jak z religii feministek gender został wylęgarnią homo, całą filozofię o Kant dupy potłuc ale trafiłem jeszcze na baaardzo stare teksty, które były odpowiedzią na Teletubisia pedała, a dziś można je jak nic dostosować do wszechobecnej histerii gender a że ja np się wychowywałem na tych bajkach, to już wiadomo, czemu mam tak nierówno pod kopułką no i niestety krecika chyba już nie będzie na dobranoc ale o wilku i zającu nic nie ma !! Za górami, za lasami, czyli… LISTA PODEJRZANYCH: Tinky Winky - wykryto, potwierdzono, to gej. Kubuś Puchatek –myśli tylko o sobie i konsumpcji miodu. W wersji angielskiej nazywa się Winnie. Ma samych przyjaciół facetów, z czego jeden jest na pewno gejem (Prosiaczek), drugi prowadzi rozwiązły tryb życia (Tygrysek), a trzeci jest transwestytą (Pan Sowa). Jedyna kobieta w tym towarzystwie to samotna matka (kto jest ojcem?) -co się stało z tradycyjnym modelem rodziny? Jedynym plusem tej "bajki" jest szczerość. Pozostali bohaterowie -Królik i Osioł -to ofiary homoseksualnego życia. Pierwszy cierpi na histerie, drugi na depresje. Wg wiarygodnych źródeł (okolice SCOOBY-DOO polskiego wywiadu i kontrwywiadu -Pan Minister Maciarewicz) okazało się, że Kubuś Puchatek był agentem GRU, NKWD itp. i jego kryptonim to nie Kubuś Puchatek ale KAPUŚ PARCHATEK! Mis Uszatek i koledzy -Króliczek z Misia Uszatka nosi damskie ciuszki. Polecamy odcinek "Później" z 1979, w którym ma na sobie czerwony lateksowy płaszczyk i getry w groszki. Ponad to, wszystkie zwierzątka w Uszatku mówią męskim głosem, z tego wniosek jasny -wszystko transwestyci i/lub drag queens. Last but not least -żaden heteroseksualny mężczyzna nie jeździ na wrotkach. Wolimy też nie wiedzieć skąd się wzięło to "klapnięte uszko". Koralgol (też mis) -ciągle płacze, boi się, unika odpowiedzialności -typowe oznaki homoseksualizmu. Poza tym wygląda jak kowboj z teledysku gejowskie go zespołu Village People. Nie ma koleżanek. Jego kumple lubią się przebierać. Koralgol ciągle jeździ po świecie -seks turystyka? Bolek i Lolek -Tola to przykrywka. Smurfy -wioska smurfów to przykład gejowsko-socjalistycznej komuny -tzw. homotopii.Prawie sami mężczyźni, gospodarka centralnie planowana. Poza tym obrazki mówią same za siebie. Kot Filemon -związek dwóch kotów, miedzy którymi jest bardzo duża różnica wieku. Wnioski nasuwają się same. Kot Bonifacy to prawdopodobnie transwestyta -ma podejrzanie kobiecy głos. Budowniczy Bob -na niego jeszcze nic mamy. Ale szukamy. Nosi taki sam kask jak jeden z członków Village People. Żwirek i Muchomorek -szukamy więcej danych, choć są uzasadnione podejrzenia, że to narkomani: cały czas w piżamach i biali jak ściana. Krecik -nie dość, że krypto-homoseksualista(żyje w podziemiu i podkopuje fundamenty heteroseksualnego społeczeństwa),to jeszcze czarny. ATOMÓWKI -mieszkają razem, nie maja chłopaków, walczące feministki to jak wiadomo na 100% lesbijki. Bohater "zaczarowanego ołówka" –ciągle sam, nie ma dziewczyny no i mieszka z dziadkiem. A kto wie, że to rzeczywiście jego dziadek? Może to pedofil? A władza mówi, gej = pedofil , władzy trzeba słuchać... U Muminków szczególnie podejrzany jest Ryjek - zawsze łazi za Muminkiem. I wydaje się, że Paszczak liczy na to, że żalu (bo starszy pan to przecież jest) ktoś się nim ..hmmmm.. zaopiekujewink JEDYNI SPRAWIEDLIWI: Rumcajs -ma brodę, ma fuzje, ma rodzinę i zwalcza układ - Księcia i Księżną. Zabiera bogatym i daje biednym. Nie ma kolegów. Morał z powyższych bajek: PiS pozdrawiamy i sugerujemy zmianę lekarza, bo ten oszukuje. źródło: GW (ww.plotek.pl) cudne Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: teletubiś pedał :D 03.02.14, 00:19 Teraz już jest prawie wszystko jasne, ale jeszcze zostały do wyjaśnienia tajemnice Czerwonego kapturka, Śpiącej królewny i siedmiu krasnoludków oraz Jasia i Malgosi. Małemu Księciu proszę dać spokój Czerwony kapturek, sam włóczył się po lesie i dziwne pogawętki z wilkiem prowadził. Co ta śpiąca królewna z siedmioma panamia w chatce robiła? Jasia i Małgosię pozostawiam bez komentarza, sami pomyślcie. Małego Księcia zawsze wezme w obrone, więc proszę nic nie insynuować Odpowiedz Link