Gość: piter IP: *.pl / *.smsnet.pl 12.01.06, 12:34 czy komus udalo sie wyjechac i pracowac dla nich, jak wygladala rozmowa kwalfikacyjna i czy jest to warte uwagi. dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rtt Re: INTEL - RETRONIX - IRLANDIA IP: *.devs.futuro.pl 13.01.06, 14:16 Czy warte uwagi to juz zalezy od ciebie, generalnie maja 3 stanowiska uzaleznione ponoc od wyksztalcenia i znaomosci jezyka, z tego co wiem to najberdziej zainteresowani sa tym technikiem, ponoc praca latwa i przyjemna ale czasmi nawet nudna, zapewne slyszales o kombinezonach, tasmach, pudelkach i tego typu rzeczach, wiec to wszsytko sie zgadza, wiecej nie wiem, bo nie bylam ale znajomi juz tam sa i sa zadowoleni. nie jest zle, wrecz przecinie, nie ma powodow do narzekania, co do rozmowy to standardzik, dlaczego ty a nie ktos inny, co cie tam ciagnie, itp... itd.... czyli JEZYK najwazniejsza sprawa w tym wszystkim, hehe jesli ktos was cos wie na ten temat PISZCIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek Re: INTEL - RETRONIX - IRLANDIA IP: *.pl / *.smsnet.pl 13.01.06, 22:49 dzieki za odpowiedz,moze ktos jeszcze cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: INTEL - RETRONIX - IRLANDIA IP: 85.134.132.* 14.01.06, 04:50 A wiem, ale nie powiem ;) A w sumie moge zdradzic jedynie to, ze nie jest zle, a nawet fajnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: INTEL - RETRONIX - IRLANDIA IP: 83.168.68.* 14.01.06, 17:37 to nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weasel Re: INTEL - RETRONIX - IRLANDIA IP: 83.168.96.* 14.01.06, 17:58 Hej! Moja przyjaciolka tam jest-juz ponad pol roku. Narzeka na sama prace, ktora(nie ma co sie oszukiwac) jest nudna i typowo odtworcz...zero kreatywnosci itd.Trzeba chodzic w kombinezonach+sztuczne oswietlenie i inne wady pracy w zamknieciu i przy maszynach. Plusem i rekompensata sa pieniadze i sam fakt pracy dla Intela(w cv ladnie wyglada i zawsze mozna potem gdzies indziej sie zalapac). No, ale przeciez rozni sa ludzie i na 100% znajda sie tacy, dla ktorych taka praca to marzenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: INTEL - Retronix- Irlandia IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 25.02.06, 16:06 No dobra, moja odpowiedz jest taka. Siedze tu juz troche i moge powiedziec z reka na sercu, jak nie lubisz monotonii to nie bierz tej roboty. Warunki pracy sa dobre i da sie je przezyc, nawet to chodzenie w kombinezonie. Jakbys chcial cos jeszcze wiedziec to pisz na adres kuba_26@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haymon Re: INTEL - Retronix- Irlandia IP: *.chello.pl 26.02.06, 12:04 Temat pracy w Intel Ireland jest dosyć gorący i popularny. Zapraszamy na forum stworzone dla wszystkich zainteresowanych. yntel.forumer.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś