GoĹÄ: pafnucy84 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 01:21 Praktyczna? A mydło będzie trzymać w ręku, albo szukać pod d.... A co do podnoszenia to co? silnik w stropie? Bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: D Re: SPAcer Dominika Chojnackiego IP: *.enterpol.pl 22.02.09, 12:27 Po co Silnik ? Przy dobrym łożysku wannę będzie stawiać się ręcznie..bez przesady ! Jakbym miał wybierać, czy wolę więcej miejsca w łazience, czy miejsce na mydło, to wybrałbym to pierwsze. Design pierwsza klasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oscarair Re: SPAcer Dominika Chojnackiego IP: *.76.classcom.pl 17.03.09, 23:59 pafnucy, ale dowaliłeś z tym mydłem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc;danuta Re: SPAcer Dominika Chojnackiego IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.04.09, 01:25 Nie widac zaworu spustowego z wanny.Woda bedzie sie przelewac ,ktoredy,dokad.... Odpowiedz Link Zgłoś
trombeliusz Re: SPAcer Dominika Chojnackiego 26.05.09, 12:43 Pierwsza sprawa to ergonomia ktorej brakuje ... tak patrze i sie zastanawiam jak ta laska wyjdzie z tej wanny jak siedzisko jest nizej niz stopy ....powodzenia .autor musisz sprobowac heheheh wiec nie piszcie ze jest praktyczna bo nie jest inspiracja nie byly krople tylko głosniki projektu majkuta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: SPAcer Dominika Chojnackiego IP: *.ec-grupa.pl 17.05.10, 11:23 Witam, podobno prototyp został już zbudowany a teraz pracują nad projektami łazienek, ostatnio znalazłem coś takiego www.aqfavola.pl nie wiem jak wy ale ja spróbuje Odpowiedz Link Zgłoś
alicjas87 Re: SPAcer Dominika Chojnackiego 12.06.10, 23:30 Tak to prawda też znalazłam tą stronę. I muszę spróbować udziału . www.aqfavola.pl/pl,konkurs.html Odpowiedz Link Zgłoś