Dodaj do ulubionych

SPAcer Dominika Chojnackiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 01:21
Praktyczna?
A mydło będzie trzymać w ręku, albo szukać pod d....
A co do podnoszenia to co? silnik w stropie?
Bzdura.
Obserwuj wątek
    • Gość: D Re: SPAcer Dominika Chojnackiego IP: *.enterpol.pl 22.02.09, 12:27
      Po co Silnik ? Przy dobrym łożysku wannę będzie stawiać się ręcznie..bez przesady ! Jakbym miał wybierać, czy wolę więcej miejsca w łazience, czy miejsce na mydło, to wybrałbym to pierwsze. Design pierwsza klasa !
    • Gość: oscarair Re: SPAcer Dominika Chojnackiego IP: *.76.classcom.pl 17.03.09, 23:59
      pafnucy, ale dowaliłeś z tym mydłem
    • Gość: gosc;danuta Re: SPAcer Dominika Chojnackiego IP: *.nycmny.east.verizon.net 17.04.09, 01:25
      Nie widac zaworu spustowego z wanny.Woda bedzie sie przelewac ,ktoredy,dokad....
    • trombeliusz Re: SPAcer Dominika Chojnackiego 26.05.09, 12:43
      Pierwsza sprawa to ergonomia ktorej brakuje ...
      tak patrze i sie zastanawiam jak ta laska wyjdzie z tej wanny jak siedzisko jest nizej niz stopy ....powodzenia .autor musisz sprobowac heheheh wiec nie piszcie ze jest praktyczna bo nie jest inspiracja nie byly krople tylko głosniki projektu majkuta
    • Gość: Gość Re: SPAcer Dominika Chojnackiego IP: *.ec-grupa.pl 17.05.10, 11:23
      Witam, podobno prototyp został już zbudowany a teraz pracują nad projektami łazienek, ostatnio znalazłem coś takiego www.aqfavola.pl nie wiem jak wy ale ja spróbuje
      • alicjas87 Re: SPAcer Dominika Chojnackiego 12.06.10, 23:30
        Tak to prawda też znalazłam tą stronę. I muszę spróbować udziału .
        www.aqfavola.pl/pl,konkurs.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka