sc77 11.03.04, 15:17 Witajcie mieszkańcy Etapu A Może ktoś wie jak wygląda u nas wygląda sprawa z internetem? Czy mamy możliwość podłączenia innego niż Spray? Z kim się należy kontaktować? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooj Re: Etap A a internet 11.03.04, 15:31 z tego co wiem to poza sprayem - jest oferta ale wymóg 50 chętnych (nie znalazło siętylu ale wydaje się że poszukiwania nie były ee no energiczne - tepsa niedługo wszystko kablowe w mieskznaiu - poza mieszkaniem radiolinia (w tych "50 chętnych") pzry okazji : spray zmienił regulamin - nie można udostepniać sygnału poza lokal! pozdrawiam Odpowiedz Link
sc77 Re: Etap A a internet 11.03.04, 15:44 U mnie nikt nie byl w sprawie zebrania tych 50 chetnych, wiec poszukiwania nie byly zbyt efektywne. Mysle, ze pomogloby wywieszenie jakichs ogloszen. 50 lokali powinno sie zebrac. Odpowiedz Link
mooj Re: Etap A a internet 11.03.04, 15:48 tez uważam że pomogłoby ale różnimy siew ocenie szansy - moim zdaniem bardzo marne sporo osób woli neostradę i jest gotowe poczekac 2 miesiące na drugi (awaryjny?) kablowy dostęp ...no nie wiem ..nie ta cena, nie te problemy (kable w mieszkaniu/listwy) ale nie dowiemy sie ilu dopóki prawie nikt o tym nie wie Odpowiedz Link
sc77 Re: Etap A a internet 11.03.04, 17:10 Akurat mnie zalezy na internecie tanim, wiec neostrada odpada. Nie potrzebuje placic 99zl za uzywanie internetu w moim zakresie. Dlatego tez wolalbym jakas alternatywe, jak np Spray za 69zl, ale moze jest cos innego. Odpowiedz Link
frugo22 Re: Etap A a internet 16.03.04, 01:19 mieszkam w budynku i A i mam internet radiowy z firmy MALNET instalacja kosztuje 360zl a miesieczny abonamet 57zl wiec jest calkiem niezle, trasmisja danych tez jest przyzwoita, jedynym warunkiem sa okna wychodzace na ul.św. wincentego ( tak mi sie wydaje, bo wiem ze nadajnie jest na wieżowcach przy malborskiej), podaje nr do faceta z tej firmy "michał stępien 502 099 068" można do niego zadzwonic i sie umowic na badanie sygnalu we wlasnym mieszkaniu!! pozdrowienia!!! Odpowiedz Link
walder Re: Etap A a internet 16.03.04, 08:36 Witam ciekawa oferta , ale jeśli mozna to co to lest przyzwoity transfer? wiecej parametrów prosze pozdrawiam Odpowiedz Link
frugo22 Re: Etap A a internet 16.03.04, 16:05 srednia prędkość ( badajac na www.numion.com mam ok 300Kb ) Odpowiedz Link