zz_beatka 17.03.04, 18:52 kiedy plac zabaw zacznie wyglądać jak plac zabaw. bo dziś moja curuś doprowadziła mnie do białej gorączki gdy wróciła do domu właśnie z ww miejsca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooj Re: nieśmiało pytam 18.03.04, 09:50 swego czasu jedynym zorientowanym a na pewno najbardziej słownym -czyli najlepszym żródłem informacji był pan krzysztof mikołajczyk jeśli się nic nie zmieniło to wierzyłbymw termin podany przez niego a jaki? 6744268 - może ktoś w wolnej chwili zadzwoni albo się przejdzie do 3 klatki w B Odpowiedz Link
mooj Re: nieśmiało pytam 18.03.04, 10:06 dzisiaj zaczynają drenaż -odprowadzenie wody w ciągu 2 tygodni skończą wszystko - łacznie z zasianiem trawy informacja od pana mikołajczyka z 10:00 18marca pozdrawiam Odpowiedz Link
zz_beatka Re: nieśmiało pytam 18.03.04, 13:25 dzięki bo wczoraj ledwo wszystko doczyściłam i nakazałam omijać plac zabaw z daleka wierząc że dziecię posłucha mnie Odpowiedz Link
aktywista13 Re: nieśmiało pytam 19.03.04, 09:29 Brawo dla mooj'a za szybką reakcję!!!!!!! Odpowiedz Link
mooj Re: nieśmiało pytam 14.04.04, 11:10 wydaje się, ze pojęcie "wszystko" nie było tym czym się wydawało znów zostaliśmy z deklaracjami turreta ponoć szczególnie wrazliwego na zieleń osiedlową pozdrawiam Odpowiedz Link
mooj Re: nieśmiało pytam 26.04.04, 18:07 idzie ku lepszemu co prawda jakis baran musial przejechac smaochodem po świeżo zasianej trawie (niech mu ..wrrr..) ale trawa została posiana! i ogrodzenie ma być i zdaje się, że jeszcze jedno przejście ciekaw czy ochroniarskei kamery zarejstrowały komu się tak spieszyło Odpowiedz Link
zz_beatka Re: nieśmiało pytam 26.04.04, 19:19 myślę, że tak i mam nadzieję że zarejestrowały też moment wyrwania kolejnego krzaka. tym razem u szczytu budynku B przy VI klatce widnieje "piękny" dołek jako pamiątka po krzaczku ( Odpowiedz Link