zz_beatka 20.03.04, 12:43 byłam wczoraj na 21 gramów i nie żałuję ale nie jest to film dla wszystkich, ci którzy wolą filmy akcji wynudzą się okropnie w przyszłym tygodniu wybieram sięna nigdy w życiu lub otwarte okno (triller) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalny2 Re: wątek kinomanów 22.03.04, 10:52 My bylismy z zona w sobote na Pasji! Odradzam! najbrutalniejszy film jaki widzialem w zyciu. Tyle krwi i przemocy ze mozna by nakrecic cztery nowe "Texanskie masakry pila motorowa" Skalny! Odpowiedz Link
olo7olo Re: wątek kinomanów 22.03.04, 12:39 Pasja to ciekawie zrobiony film pelen realizmu. Najbardziej mi sie podobalo jak ludzie w pewnym momencie przestali jesc popcorn i bylo baaaardzo ale to baaaaaardzo cicho. Nawet koles ktory siedzial obok i wygladal na "kawal chlopa z silowni" wolal pograc sobie w gierke na telefonie niz patrzec na sceny Odpowiedz Link
sc77 Re: wątek kinomanów 22.03.04, 15:36 Ja również byłem na 21 gramów. Mnie osobiście film się bardzo podobał. Był bardzo zakręcony ale odebrałem go pozytywnie. Lubię takie filmy, gdzie trzeba łączyć fakty i powoli (tu akurat bardzo powoli) wszystko się wyjaśnia. Niby prosta i krótka historia, ale ciekawie opowiedziana. Odpowiedz Link
zz_beatka wybieram się na : otwarte okno 23.03.04, 17:14 czy coś takiego z reklam wygląda na dobry triller Odpowiedz Link