xmanteam 27.07.04, 21:42 siedzę sobie w domku i oglądam filmik a tu nagle z nienacka wskoczył mi do mieszkania kociak bez ogona.....na parterze oczywiście) Proszę się przyznać kto ma takiego zwierzaka? pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nobullshit Re: kociak 27.07.04, 21:47 Mój ma ogon, rudy pręgowany, i nie opuszcza czwartego piętra. Nie przyznaję się. Może to ta słynna kotka Beatki, która "nie wróciła na noc"? Odpowiedz Link
mooj Re: kociak 27.07.04, 22:13 moja mruczy na miejscu jej przynależnym wszyscy okoceni rzucili się sprawdzać ale beatka kota nie ma chyba Odpowiedz Link
xmanteam Re: kociak 27.07.04, 22:22 kota już nie mam. pewnie poszedł tam skąd przyszedł-no chyba że jeszcze wróci:- )) chodzi o ZZII Odpowiedz Link
zzrobert kociarstwo Breni to było pewnie. 27.07.04, 22:28 Ona wg wypowiedzi Breni (i nie tylko) odwiedza sasiadów w B na parterach. Uciekała jak się "ujawniłaś"? A Beatka ma kota. Odpowiedz Link
yigael Re: kociarstwo Breni to było pewnie. 27.07.04, 22:31 W dotatku Marcelinka Brenyowa AFAIK nie ma ogonka Odpowiedz Link
xmanteam Re: kociarstwo Breni to było pewnie. 27.07.04, 22:42 yigael napisał: > W dotatku Marcelinka Brenyowa AFAIK nie ma ogonka no to wszystko jasne)) Odpowiedz Link
zzrobert co zjadła? 27.07.04, 22:53 nasza sępi strasznie więc jest ciekawa i kazała zapytać. Odpowiedz Link
nobullshit Re: co zjadła? 27.07.04, 23:02 Na wszelki wypadek, gdyby moje rudo-biało-pręgowane bydlę wybrało się na dłuższy spacer, nie dawajcie mu nic do jedzenia, zwłaszcza słodyczy, bo drań ma cukrzycę i jest na diecie. Z pozdrowieniami dla wszystkich kociarzy, nb Odpowiedz Link
mooj Re: co zjadła? 28.07.04, 08:29 a propos... jełsi Wasze jadają rossmanowe jadło w pojemnikach 100gramowych to potaniało (11.90 zamiast 16.90 za kg Odpowiedz Link
zz_beatka Re: kociak 28.07.04, 11:35 nobullshit napisała: > Mój ma ogon, rudy pręgowany, i nie opuszcza czwartego piętra. > Nie przyznaję się. Może to ta słynna kotka Beatki, która "nie wróciła na noc"? O wypraszam sobie zawsze wracam na noc do domu. Odpowiedz Link
nobullshit podwójne przeprosiny... 28.07.04, 16:14 ...za niefortunne umiejscowienie zaimka, a przy okazji za to, że Cię pomyliłam z Brenyą - a raczej Twojego kota (jeśli go masz) z jej. Odpowiedz Link
zz_beatka Nic nie szkodzi 29.07.04, 09:31 Mam naewt 2 koty ale oba siedzą w domu. Jeden z nich jest kaskaderem i spaceruje po pergoli, śpi w skrzynce na zewnątrz balkonu. Jest więc mozliwość, że też będę go szukać gdy spadnie. Pozdrawiam B. Odpowiedz Link
brenya Re: kociak 01.08.04, 12:25 Witam po dluzszej nieobecnosci. To byla oczywiscie moja kota. Bardzo przepraszam - mam nadzieje, ze nie poczynila zadnych szkod. Mam nadzieje, ze jak zrobi sie chlodniej odechce sie jej takich wedrowek. Odpowiedz Link
zzrobert spokojnie 01.08.04, 15:20 Nikt się jakoś dramatycznie nie skarżył więc nie żałuj kociarstwu ruchu. Tyle jej zabawy ile nastraszy lub wyżre Odpowiedz Link