ksdrs 18.10.04, 12:15 Witam Tak wiec wyszedlem z dolka finansowego (zowu) no i musze wreszcie urzadzic kuchnie. Pochwalcie sie Waszymi pomyslami i opowiedzcie co, gdzie i jak postawiliscie. Plan kuchni: www.corozya.sisco.pl/kuch.gif ksdrs Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sc77 Re: pochwalcie sie 18.10.04, 15:14 Ja mam podobną kuchnię, tylko u mnie wejście do kuchni jest patrząc na plan od góry. Zamurowałem wejście z prawej (u mnie z przedpokoju), a zostawiłem pół- otwartą kuchnię na salon. Wszystkie kierunki opiszę wg planu. Po prawej mam zabudowę szafkami, podobnie jest też na połowie dolnej ściany. We wnęce gdzie są okna stoi stolik i krzesła. Jeśli chodzi o miejsca to u mnie w dolnym, prawym rogu jest komin i najlepiej z jednej jego strony umiescic kuchenke, a z drugiej zlew. Lodowke na koncu ciagu na dolnej scianie (latwo siegac cos podczas posilku). W razie pytan sluze pomoca Odpowiedz Link
grzegorz_zz Re: pochwalcie sie 18.10.04, 15:32 A u mnie w tym miejscu jest sypialnia 2 pokoje polaczylem, wydzielilem maly dla dziecka, a kuchnie "ciemna" zrobilem w duzym nowym w pokoju. Troche nakombinowane, ale bardzo funkcjonalnie. Ale dla ciebie jest juz "po herbacie", nie bedziesz przeciez przestawial scian. Odpowiedz Link
zzdorka Re: pochwalcie sie 18.10.04, 17:36 Nie mam pojecia gdzie ty masz tam kuchnie, ale pewnie bedzie niewielka. Ja tez mam nieduza, wiec moge ci polecic jedno. Polecam to zreszta wszystkim. Warto jes zainwestowac w wysokie szafki. Mam w kuchni 6-metrowej 30 pólek. Fakt, ze aby cos scianac znad lodowki, musze wchodzic na krzeslo. Ale zmiescilam wszystko co mialam i jeszcze duzo miejsca mi zostalo. Odpowiedz Link
daniel_zab Re: pochwalcie sie 18.10.04, 22:56 My z żonką wywaliliśmy ściany do dużego pokoju i przedpokoju. Jako że jesteśmy niezłe kucharzyki mamy dosyć dużą, otwartą kuchnię. A niedługo (w przyszłym roku) będzie jeszcze barek z hokerami. Daj maila to wyślę Ci zdjęcie. Jeżeli masz necik z Malnetu to wrzucę na serwer pełny program Pro100 do projektowania kuchni. Na necie jest dostępna tylko okrojona wersja bez możliwości zapisu i wydruku. Dodatkowo mam jeszcze inne biblioteki szafek i sprzętu kuchennego. Odpowiedz Link
agag12 Re: pochwalcie sie 19.10.04, 09:30 Hej, ja z kolei jestem bardzo zainteresowana programem pro100. Mam jego bardzo uboga wersję ściągniętą z netu, w zasadzie demo, bez możliwości zapisu i z bardzo okrojoną biblioteką sprzętów i mebli. W domu korzystam z malnetu. Jeżeli możesz podzielić się tą wypasioną wersją pro 100, to będę Ci bardzo wdzięczna. pozdrawiam aga Odpowiedz Link
agag12 Pro 100 19.10.04, 09:31 Przepraszam nie zmieniłam tytułu. Hej, ja z kolei jestem bardzo zainteresowana programem pro100. Mam jego bardzo uboga wersję ściągniętą z netu, w zasadzie demo, bez możliwości zapisu i z bardzo okrojoną biblioteką sprzętów i mebli. W domu korzystam z malnetu. Jeżeli możesz podzielić się tą wypasioną wersją pro 100, to będę Ci bardzo wdzięczna. pozdrawiam aga Odpowiedz Link
daniel_zab Re: Pro 100 20.10.04, 00:12 Jest zapodany Sorki za chaos w bibliotece, ale taki już ściągnąłem Biblioteka, Formy i Szablony trzeba podmienić w programie Pozdro PS. Udanej kuchni Odpowiedz Link