zz_obserwatorka 06.11.04, 22:08 Jakie sa efekty petycji o przywrocenie starej ochrony ?? Podpisywalam zeby podpisac ?? Bo ... Pozdrawiam obserwatorka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlote_dziecie Re: Do Zlote_Dziecie 07.11.04, 16:36 ciągle zbieram podpisy, ostatnio miałam duużo nauki i nie miałam kiedy z tym chodzić, a zajmuje to dużo czasu niestety Prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu skończe blok B i mam nadzieje ze w ciągu dwóch tygodni będzie po wszystkim. Tak wogóle to wiele ludzi podpisuje. Większość podpisuje, Może 10 osób nie podpisało na 4 klatki. Dużo ludzi niestety nie ma w domu. Mam nadzieje że coś to da, Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie Odpowiedz Link
aktywista13 Re: Do Zlote_Dziecie 08.11.04, 10:55 A wiecie dlaczego (podobno) zdjęto poprzednią ochronę? Odpowiedz Link
mooj Re: Do Zlote_Dziecie 08.11.04, 12:32 ponieważ "podobno" to raczej nie warto powtarzać a oficjalnie nikt nie chciał powiedzieć Odpowiedz Link
zlote_dziecie Re: Do Zlote_Dziecie 08.11.04, 15:09 podobno to nowy koordynator stwierdził, że jak zmieni ochrone to nowa bedzie lepiej pilnować... na A też będą zbierane, prawdopobnie w przyszłym tygodniu,,, Odpowiedz Link
stewald Re: Do Zlote_Dziecie 08.11.04, 21:00 A co nowa już wam się nie podoba? Podpadli czymś? Chyba ledwo miesiąc są na naszym osiedlu i już ich przekreślamy? Jest jakiś rozsądny powód abyśmy przyczynili się do wyrzucenia ich z pracy? Nie sądzę. Dajmy im się wykazać a nie z góry ich przekreślajmy. Mamy mieć kolejną bezzasadną zmianę ochrony? Nie, dziękuję. Odpowiedz Link
zlote_dziecie Re: Do Zlote_Dziecie 08.11.04, 21:35 nie to że nie pasuje, ale po propstu fajneo by było gdyby 4 ochroniarzy z starego składu doszło do składu ochrony Odpowiedz Link
zz_beatka Re: Do Zlote_Dziecie 10.11.04, 11:11 zlote_dziecie napisała: > nie to że nie pasuje, ale po propstu fajneo by było gdyby 4 ochroniarzy z > starego składu doszło do składu ochrony a jeszcze fajniej byłoby z nimi pogadać siedząc przy tym w budce Odpowiedz Link
zz_beatka własnie stewaldzie 10.11.04, 11:08 Ja jestem w miarę zadowolona. Zauważyłam, że wreszcie miejsca gościnne są w 3/4 dostępne dla gości. Ochrona jest widoczna nie tylko przy recepcji ale na całym terenie i w różnych godzinach (w tym w nocnych). Odpowiedz Link
mooj Re: własnie stewaldzie 10.11.04, 11:12 ja tez widze poprawę al epoprzednio jak napisałem "jest lepiej" to sie w opinii innych znacznie pogorszyło więc ...trudno chwalić Odpowiedz Link
zz_beatka do mooja 10.11.04, 11:16 niestety nie mogę ich pochwalic we wszystkim ale widzę dużą poprawę w obsłudze miejsc gościnnych i widzę ich chodzących po terenie a nie rajcujących. Szkoda tylko że wciąż wpuszczają obcych (to mnie irytuje). Jak zirytowały mnie 3 panie w sobotę, które wprost z biura sprzedaży udały się cyt. pooglądać sobie osiedle. Weszły same bez pracownika biura (nie podoba mi się coś takiego). Odpowiedz Link
zzrobert No ładnie więc i ZZB ma szansę zebrać podpisy pod 08.11.04, 23:28 pismem o zmianę zarządcy gdy zechce. Jednak to jest realne jak się chce. Odpowiedz Link
grzegorz_zz Re: No ładnie więc i ZZB ma szansę zebrać podpis 10.11.04, 10:34 Oczywiście. Ale musi znaleźć się osoba, która zacznie tą sprawę prowadzić. Jak widać tylko młode osoby jak nasze 'zlote dziecie' maja czas na takie "przyziemne" sprawy. A co do ochrony, to nic to nie da, że kogoś zwolnimy lub kogoś przywrócimy do służby, jeśli nie będzie praw i obowiązków ochraniarza na naszym osiedlu, o czym nam nieustannie przypomina Robert. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zz_beatka Re: No ładnie więc i ZZB ma szansę zebrać podpis 10.11.04, 11:09 A czy młode osoby są właścicielami mieszkania a przy tym członkami wspólnoty? Bo petycję jeśli się nie mylę może pisać tylko właściciel. Odpowiedz Link
zlote_dziecie Re: Do Zlote_Dziecie 11.11.04, 22:21 pisałam dużymi literami przypadkowo, bo włączył się caps lock, co często mi sie zdarza, a żadko udaje mi sie to zauważyć, bo patrze na klawiature jak piszę. A co so kodów, to niektórzy mogli po prostu stwierdzić, że jest troche czsu jeszcze, i ze odbiora kody jak będą mieli wiecej czasu. Powinno wisieć ogłoszenie, że tego konkretnego dnia bedzie zmiana kodów. Ja np. miałam kod, ale go nie używałam, bo cały czas ,mi to wylatywało z głowy. Gdyby było napisane, że tego danego dnia bedzie zmiana, to bym w końcu sie zorganizowała i zapamiętała ten kod. Pozdrawiam Odpowiedz Link
renata19 Re: Do Zlote_Dziecie 10.11.04, 09:31 Młoda Damo! uprzejmie pytam bo może się domyślasz skąd raptem bardzo wielu mieszkańców wiedziało że w ADM należy odbierać kody indywidualne? ja dowiedziałam się o tym z tablicy ogłoszeń.Ponadto nie musiał być konkretny dzień zmiany kodów-jeśli byłam w posiadaniu swojego kodu/a funkcjonowały jednocześnie obydwa/to było mi obojętne kiedy wyłączą stary kod.I nie pisz do mnie dużymi literami bo ja potrafię przeczytać i małe a nie dodasz rangi sprawie.pozdrawiam Odpowiedz Link