martus77 13.01.06, 15:33 Chciałabym podłączyć sobie internet i mam pytanie jak działa Neostrada (ponieważ stacjonarny telefon mam w TP S.A.) czy może bardziej się opłaca w Spray - bo u nich mam kablówkę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr3211 Re: Neostrada TP??? 13.01.06, 15:37 ja mam interenet i TV w sprayu (jak wiesz im więcej usług tym taniej) + telefon VOIP prze internet (płacę tylko za połączenia) - chyba spray jest tańszy. No i nie ma limitów. Odpowiedz Link
martus77 Re: Neostrada TP??? 13.01.06, 15:41 Zupełnie się na tym nie znam....dlatego pytam Odpowiedz Link
piotr3211 Re: Neostrada TP??? 13.01.06, 16:06 to może chwilę pogadamy na spotkaniu 21.01? Odpowiedz Link
agni1 Re: Neostrada TP??? 14.01.06, 11:05 Miałam kiedyś neostradę - była droga, co i raz przerywało połączenie, awarię usuwali tydzień czasu, a prędkość była słaba (przy opcji 1024). Znam też osoby, które nie mają problemu z Neostrada i są z niej zadowolone. W każdym razie ja wolę Spray. Odpowiedz Link
mitaka Re: Neostrada TP??? 14.01.06, 17:00 A ja w tej chwili mam NEO+ (odkąd ta usługa jest na rynku) i jestem absolutnie delighted jak mawia mój znajomy "szatańsko chodzi" Natomiast znajomi, którzy mają spraya, owszem płacą mniej, ale też spray wg moich i ich obserwacji jest nieporównywalny z NEO. Oczywiście są na pewno osoby, które mają pewnego rodzaju sentyment do Spaya i będą go zaciekle bronić, ale ja wolę spłacić te swoje "kokosy" i mieć NEO. Z pewnością nigdy nie skorzystam z usług Spraya... ale co osoba, to zdanie... najlepiej przetestować jedno i drugie, np. u znajomych, w pracy... porównać nie tylko szybkość otwierania się www ale ściągnąc sobie pliczek 1-gigowy w tzw. sprayowych godzinach szczytu. pozdr.M. PS. raczej nie miewam problemów technicznych ("w zasadzie", bo kiedyś cośtam się rozłączało, ale po przeinstalowaniu działa normalnie) Odpowiedz Link