grzegorz_zz 20.01.06, 11:34 www.euro-profil.dmkhost.net/forum/viewtopic.php?p=459#459 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbor Re: Nowa ochrona 21.01.06, 14:55 Rzeczywiście firma JUVENTUS ochrania osiedle do końca miesiąca. Na Wspólnym spotkaniu przedstawicieli Wspólnot i TURRET POLAND po rozpatrzeniu 5 ofert została wybrana firma ATENA, z którą wspólnoty zawrą umowę, w początkowej fazie na 3 miesiące. Aby usprawnić pracę ochrony będę koordynował jej działanie. Nazywam się Bogusław Borowski i w EURO-PROFIL zajnuję się sprawami technicznymi. Do moich zadań należy między innymi nadzór i koordynacja prac wszystkich służb technicznych w zarządzanych i administrowanych przez E-P obiektach. Priorytetowym zadaniem będzie uporzątkowanie spraw parkowania oraz kontroli dostępu. Szczególnej obserwacji i weryfikacji poddane będą samochody wjeżdżające na osiedle. Przez zainstalowanie dodatkowej kamery na wprost wjazdu możliwa będzie identyfikacja wjeżdżającego pojazdu z kartą dostępu. Osoby nie posiadające miejsc parkingowych na osiedlu, a wjeżdżające na kartę i stawiające samochód na nie swoim miejscu lub w miejsci niedozwolonym powinny liczyć sie z tym, że karta na którą wjechały będzie unieważniona. Odpowiedz Link
tusia6 Re: Nowa ochrona 22.01.06, 12:31 Mam nadzieję że w nowej firmie panowie z ochrony będą pracowali maksymalnie po 12 godz.Stwierdzam że pełniąc 24 godz.dyżur żaden człowiek nie jest w stanie efektywnie wykonać swojej pracy,a potem narzekania że "ochroniarze śpią" Odpowiedz Link
grzegorz_zz Re: Nowa ochrona 23.01.06, 09:16 A ja wjeżdżam dwoma różnymi samochodami. Oczywiście, nie jednocześnie. Odpowiedz Link
moni242 Re: Nowa ochrona 23.01.06, 19:36 dla mnie tez pojawilby sie wtedy problem bo rowniez mam dwa auta, ktorymi wjezdzam na osiedle- sluzbowe i prywatne. i co wtedy??? Odpowiedz Link
bbor Re: Nowa ochrona 23.01.06, 20:10 Nie ma problemu. Sa przygotowywane identyfikatory z numerem miejsca parkingowego, które każdy parkujący pojazd będzie musiał mieć wyłożone w widocznym miejscu. Jeżeli będzie na stanowisku parkował inny samochód lecz z identyfikatorem stanowiska to znaczy że na parkowanie jest zgoda właściciela stanowiska i ten samochód ma prawo tu parkować Odpowiedz Link
macius71 Re: Nowa ochrona 23.01.06, 22:20 Jezeli wjezdzasz dwoma bo masz dwa miejsca postojowe lub garazowe to w czym problem bedziesz miała dwa identyfikatory po jedym dla kazdego samochodu na kazde miejsce. Nie rozumiem problemu????? No chyba ze wjezdzasz dwoma na jedno miejsce to niewygoda bedzie polegala n atym ze bedziesz musiala przenosic identyfikator. NO CHYBA ZE WJEZDZASZ DWOMA NA JEDNO MIEJSCE TO NIEWYGODA BEDZIE POLEGALA ZE WJEDZIE TYLKO JEDEN. I w zasadzie tak ta sprawa juz dawno powinna byc zalatwiona Odpowiedz Link