xmanteam 23.01.06, 08:19 witam, pomimo odkręcenia grzejników na 5 są one tylko lekko ciepłe. czy ktoś ma podobnie w etapie B??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata19 Re: zimne grzejniki 23.01.06, 08:37 niestety z przykrością stwierdzam,że o godz.8 grzejniki w moim mieszkaniu już wystygły zupełnie B/VI kl. Odpowiedz Link
xmanteam Re: zimne grzejniki 23.01.06, 08:49 czy ktoś ma numer do zarządcy? niestety nie ma mnie na osiedlu a chciałbym tą sprawę z nim przedyskutować???Z góry dzięki Odpowiedz Link
renata19 Re: zimne grzejniki 23.01.06, 09:02 właśnie uzyskałam informację że brak ciepła to lokalna awaria,właśnie w trakcie usuwania.Zawsze lepiej niż SPEC miałby nas odciąć od dopływu ciepła.Trzymajmy się ciepło. Pozdrawiam. Renata Odpowiedz Link
tusia6 Re: zimne grzejniki 23.01.06, 10:35 xmanteam blok B ale która klatka w kl.I i III ciepło w VI zimno innych danych nie posiadam. Odpowiedz Link
martus77 Re: zimne grzejniki 23.01.06, 11:49 U mnie były bardzo ciepłe - III klatka. Ale jak ktoś będzie rozmawiał z zarządcą to niech wspomni, że w bloku A wystarczy ustawić grzejnik na 3 i jest bardzo gorący. Żeby mój był taki sam muszę go odręcic na 5. Myślę, że to jest problem SPECa. Swoją drogą zadzonię do zarządcy i również mu o tym powiem. Odpowiedz Link
ryar Re: zimne grzejniki 23.01.06, 12:06 xmanteam napisał: > witam, > pomimo odkręcenia grzejników na 5 są one tylko lekko ciepłe. czy ktoś ma > podobnie w etapie B??? ja mam jeden grzejnik który włącza się dopiero przy 3 i jest wtedy IMHO całkiem gorący właśnie jutro miałem się udać do biura budimexu - czy lepiej do zarządcy ? poza tam nawet na 3 woda IMO głośno szumi, może to normalne bo w aktualnym mieszkaniu na bródnie prawie nie używam grzejników i i tak jest cieplej niż na ZZ Odpowiedz Link
renata19 Re: zimne grzejniki 23.01.06, 16:26 Po powrocie z pracy w domeczku zastałam błogie ciepło,mam nadzieję że u Wszystkich jest tak samo. Odpowiedz Link