Dodaj do ulubionych

sprawny Zarządca

04.04.06, 14:47
Nie wiem czy zauważyliście, ale nasz Zarządca nawet pytania zadawanie na
forum Euro Profilu pozostawia bez odpowiedzi. Rozumiem, że tego forum na
gazecie może nie czytać, ale forum, którego sam jest inicjatorem chyba
powinien. A może to tylko niechęć do udzielania odpowiedzi, bo pytania są
niewygodne....
Obserwuj wątek
    • zz_beatka Re: sprawny Zarządca 07.04.06, 14:44
      nie rozumiem krytyki w końcu wszyscy oddawaliście na niego głosy. Nikt nie
      protestował, że jego wybór był narzucony wspólnocie. Nikt nie walczył o konkurs
      ofert. Kilku krzykaczy stwierdziło, że jest on jedyny i najlepszy a wy wszyscy
      uwierzyliście i bez protestów oddawaliście głosy. Próbowałam protestować, gdy
      zobaczyłam uchwałę gdzie jednocześnie odwołuje się jednego zarządcę tym samym
      powołując nowego. Moim zdaniem to niezgodne z prawem. Ale zostałam zakrzyczana.
      Pijcie więc pianę z piwa które sami naważyliście.
      • zzrobert Re: sprawny Zarządca 07.04.06, 17:44
        No cóż Beato jeśli tak to nazywać to i Ty musisz ta pianę pić.
        Jesteś takim samym właścicielem więci tak samo ponosisz konsekwencje. Jak każdy
        obojętnie zadowolony czy nie z działań (lub zaniechań) zarządcy.

• gziun Re: sprawny Zarządca 08.04.06, 21:51
          Brawo Pani Beato? Wybór zazadcy byl podjety pochopnie niezgodnie z prawem i moim
          zdaniemobecy zarzadca to nieodpowiedniaosoba na nieodpowiednim miejscu! Pozdro
          • mery202 Re: sprawny Zarządca 08.04.06, 22:40
            BRAWO!!!!!!!popieram popieram....
            często wyjeżdzam i nie bardzo jestem zorientowany w temacie,ale on nic jeszcze
            rzeczywiście nie zrobił.....do kiedy podpisana jest z nim umowa??????
            pozdrawiam.
          • zzdrum Re: sprawny Zarządca 09.04.06, 12:02
            gziun napisał:

> Brawo Pani Beato? Wybór zazadcy byl podjety pochopnie niezgodnie z prawem i
            moi
            > m
            > zdaniemobecy zarzadca to nieodpowiedniaosoba na nieodpowiednim miejscu! Pozdro

Takiś mocny w anonimowym kłapaniu dziobem? Niezgodnie z prawem powiadasz? To
            weź zaskarż ten wybór jako współwłaściciel, procedura prosta jak budowa cepa.
            Jeśli niezgodnie z prawem to wybór jest niebyły. Radze tylko zwrócić uwagę, że
            zdecydowanie zdeterminowany były zarządca wraz ze swoimi radcami prawnymi
            podkulił ogon pod siebie i nie zdecydował się na doniesienie do prokuratury ani
            innych organów. Co więcej zaprzestał tez szerzenia na forum publicznym
            kłamliwych informacji o niezgodności z prawem jego odwołania i powołania
            następcy, co i tobie radżę , zważywszy, że sugerujesz złamanie prawa przez
            kilka identyfikowalnych osób, w tym notariusza, dyrektora banku i kilku
            prwników. Internet nie jest tak anonimowy jak ci się może wydawać a cierpliwość
            pomawianych ma swoje granice.

A działalność obecnego zarządcy swoją drogą winna podlegać ocenie i moim
            zdaniem czas szukać innego. Różnice na korzyść nowego moim zdaniem są /raz że
            odwołać go nie problem, dwa że coś robi w odróżnieniu od poprzednika/ ale to że
            ktoś jest lepszy od faceta, który nie robi nic i działa na szkodę wspólnoty
            jeszcze nie znaczy że jest choćby zdowalający.
            • kazinski.j Re: sprawny Zarządca 21.04.06, 22:25
              zzdrum napisał:

> gziun napisał:
              >
              > > Brawo Pani Beato? Wybór zazadcy byl podjety pochopnie niezgodnie z prawem
              > i
              > moi
              > > m
              > > zdaniemobecy zarzadca to nieodpowiedniaosoba na nieodpowiednim miejscu! P
              > ozdro
              >
              >
              > Takiś mocny w anonimowym kłapaniu dziobem? Niezgodnie z prawem powiadasz? To
              > weź zaskarż ten wybór jako współwłaściciel, procedura prosta jak budowa cepa.
              > Jeśli niezgodnie z prawem to wybór jest niebyły. Radze tylko zwrócić uwagę,
              że
              > zdecydowanie zdeterminowany były zarządca wraz ze swoimi radcami prawnymi
              > podkulił ogon pod siebie i nie zdecydował się na doniesienie do prokuratury
              ani
              >
              > innych organów. Co więcej zaprzestał tez szerzenia na forum publicznym
              > kłamliwych informacji o niezgodności z prawem jego odwołania i powołania
              > następcy, co i tobie radżę , zważywszy, że sugerujesz złamanie prawa przez
              > kilka identyfikowalnych osób, w tym notariusza, dyrektora banku i kilku
              > prwników. Internet nie jest tak anonimowy jak ci się może wydawać a
              cierpliwość
              >
              > pomawianych ma swoje granice.
              >
              > A działalność obecnego zarządcy swoją drogą winna podlegać ocenie i moim
              > zdaniem czas szukać innego. Różnice na korzyść nowego moim zdaniem są /raz że
              > odwołać go nie problem, dwa że coś robi w odróżnieniu od poprzednika/ ale to
              że
              >
              > ktoś jest lepszy od faceta, który nie robi nic i działa na szkodę wspólnoty
              > jeszcze nie znaczy że jest choćby zdowalający.

Dziękuję.
              Zarówno za obiektywizm jak i uwagi krytyczne.

Podzielę się kilkoma spostrzeżeniami na temat osób bardzo zajadle walczacych o
              dobro wspólnoty poprzez zwalczanie zarządcy ( jeśli na to zasłużył to trudno).
              Otóż p. B przypomniała sobie o tym, że ja zostałem wybrany nieprawnie i zaczęła
              na formum walczyć o dobro wsplnoty kiedy ja jej przypomniałem, że Wspólnota
              finansuje ja w wysokosci ok. 3000zł płacąc za wszystkie media i usługi z
              których ona korzysta ( nie chciałbym nikogo dotkneć bo może to nie jest ta
              Beatka i jeśli się tak okaże to ją publicznie przeproszę). Inny miły pan
              przypomniał sobie o interesie wspólnoty jak odktyłem,że korzysta nielegalnie z
              pomieszcenia technicznego przy swoim lokalu. Jaki on mi dał wyład w formie
              szantażu i ile wskazał zaniedbań w walce o interes wspólnoty. Ja mu
              podziękowałem, ale pomieszczenie techniczne poleciłem opróżnić. Pomyślałem
              sobie tylko dlaczego nie przyszedł na zebranie i nie podzilił się swoja wedzą
              jak dbać i interes wspólny. Przypomniał sobie o nim dopiero wtedy, kiedy ja mu
              przypomniałem ,że korzystajac bezprawnie z powieszczenia wspólnoty narusza jej
              interes. No cóz natura ludzka.

Pozdrawiam Józef Kaziński
              • zz_przemek Re: sprawny Zarządca 22.04.06, 01:51
                No to ładnie się popisałaś Pani zz_beatko, wszystkich pouczasz jak mają żyć,
                masz wszystkich za nic, myślisz że jesteś pępkiem Zielonego Zacisza, a tu prosze
                - rąbiesz nas wszystkich nie płacąc ??

Znasz mnie, rozmawialiśmy kiedyś, narzekałaś że cyt. "chołota, bydło i buraki ze
                slumsów" się tu posprowadzały, że brak kultury ludziom, i wszystko w czarnej
                barwie ... popatrz te buraki jakoś płacą i nie biją piany na forum ...

- teraz też skapowałem dlaczego w którymś wątku na forum podniosłaś krzyk o
                bezprawne działania zarządcy - gdy ten w tym momencie dbając lepiej lub gorzej
                poprostu zakręcił Ci ogrzewanie byś nie generowała wiekszego długu - może nie
                płać za prąd i napisz na forum o tym że Ci bezprawnie licznik zabrali - parodia

Oj zmieniłem o Tobie zdanie niestety.

P.S.
                mam taką prośbę, mianowicie pisałaś kiedyś o psich ekstrementach na osiedlu, że
                ludzie nie sprzątają po zwierzakach, że bedzię za chwile "chlew" - a popatrz jak
                na ironie losu widze czasem Twoją córkę jak wyprowadza pieska i ten załatwia
                się, nikt nic nie sprząta, nic się nie stało - jaka kupka ?? - w zimie
                przysypywała śniegiem. Aha - to że wychodzisz z psami poza teren osiedla nie
                zwalnia Cie od sprzątania ... - wiesz pewnie o co mi chodzi - to nie jest
                rozwiazanie

rozczarowany
                • tusia6 Re: Szczera prawda 22.04.06, 10:29
                  Należało jej się kilka słów prawdy.Wszystko co się tyczy zz_beatki to święta
                  prawda.Zajrzyjcie do archiwum co wypisuje i kogo się czepia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka