asiulek78 17.05.06, 11:36 Czy na naszym osiedlu mieszka może jakaś Pani kosmetyczka, która prywatnie wykonuje manicur i pedicur?? Byłabym zainteresowana. proszę o podanie cen i ewentualnego kontaktu. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemurka3 Re: Manicur i pedicur??? 17.05.06, 11:43 A ja przyłączam sie do pytania Asiulka78 i mamy pytanko czy znacie Panie jakiegoś fajnego fryzjera/fryzjerkę w okolicy bliższej badź dalszej ? Byłam w salonie Vis a Vis ZZ - koło Włocha - ale nie jestem zadowolona. Odpowiedz Link
mania2424 Re: Manicur i pedicur??? 17.05.06, 11:59 Ja korzystam z usług fryzjerki i manikurzystki i kosmetyczki które mają swoją maleńką dziuple na ulicy Łojewskiej 1. Bardzo jestem zadowolona z usług ponieważ dziewczyny są bardzo miłe, dokładne i tanie... ceny maja naprawde niskie jak na tę okolice. Manicurzystka i kosmetyczka w jednym to - Pani Wioleta - tel: 509 201 360 Fryzjerka - Pani Marta - tel:503 816 620 Z tego co wiem Pani Wioleta moze przyjsc również do domu i zrobić wszystkie zabiegi kosmetyczne i manikure a z fryzjerką trzeba sie umówić w gabinecie. Polecam szczerze i z czystym sumieniem - ja chodze tylko tam juz od pewnego czasu Odpowiedz Link
mona762 Re: Manicur i pedicur??? 05.06.06, 20:20 Polecam! Bardzo sympatyczne panie. Informuję tylko, że panie urzędują przy ulicy Tokarza 1 a nie Łojewskiej 1. Reszta się zgadza. Odpowiedz Link
mania2424 Re: Manicur i pedicur??? 05.06.06, 20:58 mona762 masz racje oczywiście że Tokarza 1 nie wiem skąd mi sie wzięła ta Łojewska. Ja własnie sie wybieram do Fryzjerki Pozdrawiam Odpowiedz Link
asiulek78 Re: Manicur i pedicur??? 17.05.06, 12:02 Lemurko3, Ja mogę Ci gorąco polecić mojego fryzjera, jestem z niego bardzo zadowolona, ponieważ strzyże bardzo dobrze. tylko cena nie jest mała (ale ja wolę wydać raz na 3 miesiące większą kwotę, niż raz na miesiąc mniejszą, ponieważ włosy spokojnie do trzech miesięcy się fajnie układają). Tylko ten fryzjer przyjmuje na Kabatach. Wiem, że to daleko, ale naprawdę polecam. Odpowiedz Link
lemurka3 Re: Manicur i pedicur??? 17.05.06, 12:42 Bardzo prosze o namiary na tego fryzjera - na Ursynowie często bywam a stamtąd to juz rzut moherowym bertem na Kabaty Z góry bardzo dziękuję! Odpowiedz Link
asiulek78 Re: Manicur i pedicur??? 17.05.06, 14:32 Hej, Podaję tel. (022) 894 97 85, fryzjer Grzegorz. Pozdrawiam i proszę koniecznie napisać jak już bedzie Pani po wizycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
asiulek78 Re: Manicur i pedicur??? 18.05.06, 12:49 ul. Wańkowicza 7, Niedaleko wejścia do metra Kabaty. Należy wejść po schodkach i pierwszy lokal po lewej stronie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
keetka Re: Manicur i pedicur??? 17.05.06, 22:53 to moze jeszcze ktoras z Was chce adres do Krakowa? Ja wlasnie tam mam dobra fryzjerke Pozdrawiam Odpowiedz Link
a10188 Re: Manicur i pedicur??? 21.05.06, 21:18 W końcu często bywa tak, że czas dojazdu jest podobny, expres do Krakowa jedzie tylko 2,45! Pozdrawiam Odpowiedz Link
studioquart Re: Manicur i pedicur??? 12.06.06, 17:31 WITAM Serdecznie zapraszam do nowo otwartego studia QUART Dla dłoni i stóp... (Obok pubu CAFE ULICA , na przeciwko Alberta) Zapewniamy najwyższy poziom usług , również możliwość zamówienia stylistki do domu, rezerwacja on line..itd. Nasza oferta dostępna jest na stronie www.quart.pl Odpowiedz Link
renata_zz Re: Manicur i pedicur??? 17.06.06, 22:26 Byłam sprawdziłam warto skorzystać.Ja jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam wszystkie Zielono Zaciszanki którym brakowało tej usługi. Odpowiedz Link